Aftonbladet – Har Sverigedemokraterna växt fram ur Flashback

Växt fram ur Flashback

Vi har länge ansett att SD:s största tillskyndare finns på Flashback. Det är ingen slump att det ofta är SD:are som också näthatar. Ur SD:s kärna börjar fler och fler ertappas som näthatare. Också Aftonbladet ser den kopplingen. Anders Lindberg på Aftonbladet skriver:

Varför skriver Sverigedemokrater, ofta även högt uppsatta, sådant här stup i kvarten?
Vi kan göra ett tankeexperiment – vi lånar SVT:s grepp från valrörelsen och låter hela Sverigedemokraterna sjunka ner på psykoterapeuten Poul Perris soffa.
Kan det judehat som ständigt flyter upp bero på att partiet har sina rötter i nazismen?
Kan detta ständiga tal om skjutvapen bero på att organisationen växte fram ur skinnskallerörelsen där många var brottsbelastade?
Kan kvinnohatet bero på att Sverigedemokraterna så länge levt med fascistiska maskulina ideal? Ett parti av män för män?

Han har helt rätt, så är det och det är så de flesta vi gräver fram ser ut och är. Vi vill dock ändra sista orden till  ”Ett parti av dårar för dårar” ! Vidare skriver han:

Att skriva på Flashback verkar vara Sverigedemokraternas pysventil, som att ta en sup eller fem i goda vänners lag. När de inte längre får utlopp för sina inre lustar för att Jimmie Åkesson vill vara så kulturmarxistiskt politiskt korrekt i media går de hem, startar datorn, och säger några sanningens ord.

Han träffar mitt i prick! Medlemmarna i SD visar upp en helt annatn bild än vad SD gör. De är betydligt mer våldsbenägena och betydligt mer nazzar än vad SD är utåt, i varje fall männen i partiet som också skriver på Flashback.

Källa: Aftonbladet

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer