http://ifolkets.intre.se

LEDAREN – Hänger vi ut någon här

Vi har fått frågan om varför vi hänger ut folk

Vi kan, fullt lagligt, “hänga ut” folk. Men vi gör inte detta för vi vet hur jävligt det känns och hur besvärligt allt blir i framtiden. Det är som att få en betalningsanmärkning fast värre. Med betalningsanmärkning kan man inte låna pengar, hyra lägenhet, köpa hus osv. Men med en “uthängning” kan man inte få jobb, ofta nekas hyra lägenhet, grannar som slutar tala med en, folk som tittar snett, vänner som avslutar vänskapen och mycket mer. Det är alltså värre att bli uthängd än få en betalningsanmärkning.

Vi är tom snälla mot våra värsta fiender

Vi vill inte ens göra detta mot våra värsta fiender, dvs de som hängt ut oss och näthatat gränslöst. Näthatet slog helt ut hela min familj så egentligen skall jag svara med samma mynt och både hänga ut idioterna och förtala dem.  Vi är dock inte som dem och avstår därför men den viktigaste faktorn är att vi har ett journalistiskt perspektiv på det vi gör. Bloggen skall vara en blogg som skriver och deltar i kampen mot näthat och näraliggande. Bloggen är ingen plats för att hämnas på andra. Om vi ville hämnas hade vi reggat en blogg i USA och börjat posta allt vi har. Då hade det blivit rubriker i media så det räckt och blivit över.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer