Hackare stalkers och dönickar

Hackare, stalkers och dönickar

Vad har dessa gemensamt?
Jo, de drivs alla av tron att göra rättvisan en tjänst. Inom sinom tid kommer de också göra den där tjänsten då de åkt fast och får sona sina brott.

En dönick är inte medveten om sina handlingar, det är ju bara en dönick.

Hackare jävlas med folk oftast helt utan anledning. Ibland kan de ha en egen påhittad orsak, ibland kan det vara något sjukt bakom som exempelvis avundsjuka eller så är det bara en simpel lek.
Vid mycket sällsynta fall kan det vara något riktigt sjukt bakom där hackaren kan lägga ner åratal av socialt ingenjörskap för att nästla sig in i det heligaste för den som skall hackas. I detta falla handlar det inte om en lek eller annat. Vad det handlar om kan nog bara hackarens psykiatriker svara på.  Det kan, utom rimligt tvivel, sägas att en person som utan anledning lägger ner så mycket tid bara för att kunna stå där med segerns sötma, i totalt bara några minuter, efter hackartriumfen mot en tämligen anonym webbsida kan inte vara friskt. Hackarkulturen är en sjuk kultur med sjuka människor som försöker bota sig själva genom att jävlas mot de friska. Detta har jag de senaste två dagarna fått bekräftat från parkettplats.

Stalker är de som förföljer andra människor på ett sätt som kan kategoriseras som sjukt. Hackare förföljer också andra människor. Därför kan man säga att hackare också är stalkers.
Riktiga stalkers kan inte hålla sig allt för långt från sitt offer för länge. Sker det blir de blindtokiga och börjar spamma ner allt och alla i offrets närhet. Så fort offret dyker upp igen kastar sig stalkern med stor glädje på denne och fortsätter i godan ro att spamma offret som om det var det naturligaste i hela världen. Detta har jag de senaste två dagarna fått bekräftat från parkettplats.

Dönicken är en person som hänger med hackare, stalkers eller båda. Han drar mer än gärna på sig skulden och briljerar sedan med vad han kan i sin roll som idioten. Det är också oftast dönicken som åker fast och får betala priset för vad de andra ställ till med.

Tycker verkligen dönicken att det är värt det? Den frågan är dock inte en dönick i stånd att svara på….

 

Vad betyder Dönick?
Det betyder egentligen:

  • En oduglig person
  • Person som inte duger till något vettigt
  • Någon som är oduglig till arbete
  • Person som väcker förargelse

Jag lånar det ordet till att beskriva ett nick (nick) som ofta blir avstängd  (dönick) på forum och andra platser pga sitt off topic-svammel, olagligheter, ovårdat språk, konstiga formuleringar osv.
Jag vet två som passar in i den beskrivningen där den ene är ung och den andre är gammal.

 

3 tankar på “Hackare, stalkers och dönickar

  1. Tänk att det är fel på alla normala människor. Är ni rättshaverister?

  2. Jag släpper fram denna kommentar endast för att visa hur en “dönick” ser på sina medmänniskor. Han anser alltså att alla normala är onormala medan alla onormala är normala. Det är en bild som “dönicken” inte kan komma ur då hans läggning hindrar detta.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer