Hacka hemsidor är skoj

Hacka hemsidor är skoj

Jo, så tycker ett par unga pojkar varvid en av dem heter Robin som mot bättre vetande håller på att hacka hemsidor, mejlkonton och allt som går att hacka. De har också försökt sig på bedrägeri. Märkligt nog gör de detta bara mot några få personer. En av personerna klistrar de så mycket på att vi förmodligen också har med stalkers att göra.

EDIT 2016-06-22:
Vinjettbilden är tillagd senare

Sysslar också med bedrägeri

Bedrägeriet de gjort kan rubriceras “urkundsförfalskning” då de till ett webbhotell försökte byta ägare på webbutrymmet som en person hyr genom att fylla i ett formulär och skriva under med dennes namn. Bedrägeriet uppdagades av webbhotellet och de har nu vidtagit erforderliga åtgärder. Tyvärr jobbar rättvisan allt för långsamt så det lär dröja innan de får ta konsekvenserna.

Polisen förhör dem

De har varit föremål för polisundersökning men polisen lade inte tillräckligt tid på dem, förmodligen därför att det de håller på med inte är medialt, ännu. När polisen förhör dem är de dessutom och plötsligt ett par lamm som inte ens klarar att sätta i en kontakt i ett vägguttag.

Tar tid på sig att lura folk

De kan dyka upp som vem som helst och tar långt tid på sig, upp mot två år ibland, att skapa ett förtroende till den vars olika nät-konton de vill ta sig in i eller ta över.

Listan över deras brott

De kända brott de gjort tills nu är:

  • Hackat en mängd mejlkonton
  • Hackat en mängd Facebookkonton
  • Hackat em mängd hemsidor
  • Skickat falska mejl
  • Skickat programvara (trojaner) till folk som öppnar datorn för intrång.
  • Lyssnat på en person genom mikrofonen i datorn

Förstör till stora kostnader

Kort och gott kostar de här killarna mycket pengar för olika personer förutom det förtret han ställer till med. De måste stoppas i tid innan de fastnar i brottshålet för gott och innan de skadar någon allvarligare än de redan gjort.

En av dem bannad på Flashback

Avstängd från Flashback för barnpornografi:

12

Avstängd 6 månader för samma sak (senare ändrades det till livstids avstängning):

13
Vill få hjälp att hacka två webbplatser varvid en av dem är denna nättidning

I texten ser vi hur en av dem erkänner att han hackat 4-5 webbsidor och en del annat. Han följer också, på ett nästan skrämmande vis, en traditionell stalkers beteende genom att applicera sina egna egenskaper på dem han förföljer. Det är överraskande hur bra den vetenskapliga beskrivning av stalkers beteende faktiskt stämmer med verkligheten. Exakt samma sak är det med en äldre (runt 70 år) stalkern som också hemsöker denna plats.
Inlägget här nedan har vi plockat ut ur hackerforumet genom forumets printerfunktion för att slippa regga oss och logga in. Lustigt att ett proffsigt hackerforum inte skyddat sig bättre.
Rxtr22 och Sons of.. är Robin (möjligtvis en kompis också) och “Kent” är jag som skriver denna artikel. ifolkets.intre.se är denna nättidning (Edit 2020: innan den bytte namn till Sigmag) och det överstrukna är en kvinna de klistrat på i några år. Två konton svarade att de skall hacka denna nättidning men återkom senare och sade att skyddet är för starkt. Det tackar vi för!

Här är ett utdrag ur några sidor de hackat

Första webbsidan hackad!

 

Hackat konton på en webbsida!

 

 

Facebook hackat:

21[1]

 

Google-kontot hackar:

 

 

Ytterligare en webbsida hackad:

 

 

En till hackad:

 

och här är ytterligare en hackad:

28[1]

 

Twitter-kontohack:

 

 

Hemsida hackad och innehållet raderat:

 

 

Facebook hackat igen
lidan

 

Facebook är ganska säkert när det väl hackats. Den röda inringade mejladress är Robins.

 

 

När deras alias får lite mothugg och sitter de långa stunder och beklagar sig över att de själv får lite motstånd. Det värsta en näthatare vet är nämligen att få sitt alias kränkt:

 

Lillen försöker spela stor:

 

 

Tycker han är odödlig…..

 

 

Briljerar över sitt ego, vilket brukar betyda odödlig, smart osv. Egentligen är det en feg liten krake.

 

 

Erkänner brott i tron att aldrig åka fast!

 

 

Vet inte vad han talar om, kan det vara säkerhetsplugginet som blockat hans ip efter intrångsförsök?
5

 

Vilka är “de”? Du vet inte vad vi har för planer!
6

 

Du behöver inte åka fast, det räcker med att vi vet vem du är!
7

Vi har ytterligare tillsammans runt 500 kommentarer, mejl och annat från dessa två gossar. Ökar jävelskapet ser vi ingen annan utväg än att fundera på att lägga ut allt som ej publicerade kommentarer, mejl till oss och andra, domar, utredning, foton, bilder på deras egna hemsidor, Facebook, Twitter och mycket mer.

EDIT:
Polisen tog killarna till slut. En av dem fick ett straff medan den andre klarade sig troligtvis pga att hårddisken var krypterad. Något säger mig dock att de inte kommer att sluta, speciellt inte Robin.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer