Grävlingarna- Flashback-grävarna

Jag har varit sjuk några dagar och inte orkat jobba med grävandet. Jag satte mig istället för att läsa om andra som gräver och se om man kan få något tips.

Jag hamnade av en slump på sajter om Flashbacks-grävarna.

Döm om min förvåning när man läser trådar och andra dokument om detta gräv. Det de gjort är inget grävande i egentlig mening utan handlar mer om tur.

Killen som dödade katter var själv med i kattråden och skrev. När en annan användare blev utpekad som kattdödaren kunde inte den riktiga kattdödaren hålla sig utan avslöjade att det var han, dvs hans anonyma användare. Nu gällde det bara att skaffa fram ett ip-nr så man fick fram vem som står bakom den anonyma användaren. Även här hade grävarna tur, killen använde inte någon anonymiseringstjänst. Att lura en person med sådant hybris till en sajt där de kan få fram ip-nr var ju inte någon raketforskning precis.

Media gick på en nit som målade upp detta som något stort. Liknande grävande sker varje dag med samma resultat utan att grävarna ger publicitet av det.

Fotografen Terjes manipulation av bilder gav ett pris! Men snälla ni som gav ut detta pris, det var ju inte de som grävde fram det! Det hela började med att en journalist meddelande Jägarförbundet att något inte står rätt till med bilderna. ”De ser manipulerade ut”, resten är vanlig bildgranskning som nästan vem som helst skulle klara som har ett fotointresse/kunnande.

De som delade ut detta pris gick på en nit! De delade ut det till några Flashback-anhängare som med sitt försvar av Flashback indirekt deltar i förtalsverksamhet som vi i vårt land aldrig tidigare skådat. Detta måste vara en skandal utan dess like att Sveriges Radio delar ut pris till folk som gjort ett mediokert arbete och som jobbar inom Flashback.
Skäms på er! Dubbelt skäms!

Vi i vår grupp ser Flashback-grävarna som tillskyndare i försvar av det extrema förtal och annat olagligt som sker på Flashback. De har gjort sig förtjänta av samma behandling som vilken förtalare som helst. I svansen av bildmanipulationen hängdes Terje med familj ut på ett osmakligt sätt. Ute på nätet finns bloggar om Terje osv. Tänk om ni gjorde likadant med de som förtalar folk??? Uteblivandet av detta tolkar vi som att ni försvarar förtal och annat olagligt på Flashback.

Om något pris skall delas ut i Flashbackrelaterade händelser är det till de i Blekinge som fick ner Flashback i ett helt år! Tänk, ett helt år av fritt från förtala, ett helt år där folk, som outats på Flashback, nu kunde få jobb igen.

De som kan få ner Flashback igen borde få alla priser som finns! Det kallar jag bragd!

Hur jobbar vi? Det kan jag tyvärr inte säga för vi:
– Berättar inte vad vi jobbar med
– Berättar inte vad vi åstadkommit
– Berättar inte vad vi har för planer
Däremot berättar vi att vi jobbar mor förtal och då också mot Flashback. En del av det vi åstadkommit har läckt ut i media och mer kommer säkerligen läcka ut. En del av det vi åstadkommit måste dessutom ut i media för att göra effekt.