Google – Trafiken stryps till Daily Mail

Daily Mail som är en mycket välbesökt konservativ nättidning i England såg halva sitt besöksantal försvinna 3 Juni. Vad det handlar om är att Google ändrat sina algoritm så att vissa platser får minskad trafik. Högertidningar säger att vänstertidningar får sin trafik från Google som vanligt medan de bromsat in trafiken för högertidningar.

Den möjliga sanningen

Sanningen är förmodligen den att det inte handlar om färg på nättidningen utan det beror på att språket i vissa nättidningar är grovt och kränkande. Man tillåter mer kränkande i vissa tidningar och de gallrar inte bort uthängningar och förtal. Genom att säga att det bara är högertidningar som får minskad trafik säger de själva att dessa är kränkande medan den andra sidan inte är det. Vilket som är sant är inget vi bryr oss om.

Vad kommer efter Daily Mail

Algoritmen kanske också väljer bort andra platser än nättidningar med kränkande innehåll så som bloggar, forum och vanliga hemsidor. Vi får se framöver hur det utfaller sig. Det är glädjande om sådana sidor gallras bort eftersom tonen på nätet utvecklas mer och mer till en nivå som skrämmer bort folk och på så vis hindrar fåtalet yttrandefriheten för flertalet.

Källa: Freewestmedia

18 tankar på “Google – Trafiken stryps till Daily Mail

 1. Hmm intressant.

  Något ännu mer intressant är detta:

  “Hobbex gjorde inget åt att de annonserade på Flashback så de hamnade på en lista över företag som stödjer pedofiler. De polisanmälde listan på nätet. Sedan såg de snabbt till att komma bort från Flashback. Det är så det skall gå till mot krånglande företag. Hur det gick med polisanmälan? Nedlagd, det gick inte hitta ägaren till listan.”

  Vore ju lite tråkigt om Hobbex fick reda på att det finns bevis nu…? 🙂

 2. “Åtgärder vi inte kan tala om, inte ens här. Vi sätter upp inbitna grupper som jobbar med sådant man inte kan tala om. De håller all information inom sig, ingen skall veta vad de gör. Inte ens mellan dessa grupperingar vet ingen att de finns, inte ens vi. Detta är mycket kontroversiellt och jag kallar det för “Freda sig själv” … Om någon riktar ett slag mot dig kommer du automatiskt att försvara dig … Vårt “Freda sig själv” som vi hintat om i nättidningen är dock väl planerat om det ens finns.”

  Ojdå, freda sig själv har du ju skrivit förr…tror du fick kritik för att det var uppenbart att du talade om olagligheter? 🙂 Varför får det inte nämnas? Svårt att förneka det här bevismaterialet hahahahaha

 3. Kosken:
  Hmm intressant.

  Något ännu mer intressant är detta:

  ”Hobbex gjorde inget åt att de annonserade på Flashback så de hamnade på en lista över företag som stödjer pedofiler. De polisanmälde listan på nätet. Sedan såg de snabbt till att komma bort från Flashback. Det är så det skall gå till mot krånglande företag. Hur det gick med polisanmälan? Nedlagd, det gick inte hitta ägaren till listan.”

  Vore ju lite tråkigt om Hobbex fick reda på att det finns bevis nu…? ?

  Känner inte till detta alls.

 4. Kosken:
  ”Åtgärder vi inte kan tala om, inte ens här. Vi sätter upp inbitna grupper som jobbar med sådant man inte kan tala om. De håller all information inom sig, ingen skall veta vad de gör. Inte ens mellan dessa grupperingar vet ingen att de finns, inte ens vi. Detta är mycket kontroversiellt och jag kallar det för ”Freda sig själv” … Om någon riktar ett slag mot dig kommer du automatiskt att försvara dig … Vårt ”Freda sig själv” som vi hintat om i nättidningen är dock väl planerat om det ens finns.”

  Ojdå, freda sig själv har du ju skrivit förr…tror du fick kritik för att det var uppenbart att du talade om olagligheter? ? Varför får det inte nämnas? Svårt att förneka det här bevismaterialet hahahahaha

  Jag tycker du skall posta under rätt inlägg, nu väljer du första bästa igen!

  Detta har vi skrivit om helt öppet i tidningen och det handlar om två saker.
  1. Hur SIG-gruppen fungerar. Den verkar genom att ingen medarbetare känner någon av de andra. Ingen vet vad den andra gör och mycket mer. Det är för att skydda medarbetarna.
  2. Freda sig själv anser vi skall sträckas ut till att gälla också hat på nätet. Naturligtvis kan man inte bruka våld mot datorn eller bildskärmen men man kan använda andra medel som att mejla annonsörer mm.

 5. Du är så desperat att du inte ens kan komma på nåt annat än “Jag känner inte till det här” hahaha!

 6. Kosken:
  Du är så desperat att du inte ens kan komma på nåt annat än ”Jag känner inte till det här” hahaha!

  Jag mindes när du postade den andra posten. Det var väl för två år sedan eller något sådant.
  Om du inte postar rätt nästa gång släpper vi inte fram dig.

 7. ska snart lägga in mej på dårhuset hoppas det hjälper
  /kosken

 8. Får flashback mycket av sin trafik via google måntro? Har ni tittat på det? eller funderat?

 9. kosken:
  ska snart lägga in mej på dårhuset hoppas det hjälper
  /kosken

  Det får bli din sista postning här!

 10. Dr Flashback VPN:
  Får flashback mycket av sin trafik via google måntro? Har ni tittat på det? eller funderat?

  När vi tittade på det 2013 kom en stor del av trafiken från de Svenska skolorna.

 11. Hej I Fokets Intresse Redaktion, debattörer och övriga läsare.

  Med bestörtning har vi från annan stat följt rådande ”katten på råttan och råttan på repet metodik” i detta Forum och Flashback och bortom rimligt tvivel ställt är att denna debattmetodik är förödande för samtliga kontrahenters renommé och trovärdighet.

  Samma ”Daily Mail som är en välbesökt (höger) konservativ nättidning i England såg halva sitt besöksantal försvinna 3 Juni” har också en artikel om vänster estremisters härjningar, fritt översatt
  ”vänsterkonservativa attack i Kreuzberg på torsdagen riktades mot deltagare i en fastighetskongress och mot oskyldiga och lidande cancerpatienterna från Berlin på väg i buss till ett evenemang i distriktet Enligt polisen hade bussen med en grupp på cirka 50 canserpatienter när den plötsligt bombarderades med ägg, tomater och färgbomber. En canserpatient blev slagen av vänster extremister och en telefon togs från offrets händer, andra måste fly från den våldsamma mobben in i konferenshuset och låsa sig in sig säkerhet och vänsterextremisterna försökte sparka ner ytterdörren flera gånger men misslyckades och de lyckades fly före polisens ankomst +++++
  Källa Freewestmedia http://freewestmedia.com/2019/06/07/google-launches-powerful-new-algorithm-against-conservative-sites/

  Objektivitet innefattar således att inse de facto att oavsett politisk hemvist fanatism har de ett gemensamt – antiintelligens!

  I Folkets Intresse redaktion sägs innefatta ”olika politiska åsikter inom gruppen och respekt för alla med andra åsikter och från början var Artikel 12 bara en samlingspunkt för folk som råkat ut för Flashbacks yttrandefrihet”, har sannolikt lockat läsare tillika nämns att det inte framgått i artiklarna och därav inte lockat någon att ”prata av sig med andra som utsatts för admins pöbel, dela erfarenheter om hur man löst de vardagliga problemen”, och sannolikheten hög för att det utgjort att ”det blev ganska tyst där inne”.

  Avseende ”Den absolut största diskussionen skedde kring åtalet mot ägaren till ”Stå upp för Sverige” nämns att till och med dem som har knappt skönjbar objektivitet bör ha klurat ut att all uppmärksamhet bör riktas mot den fega polisen som är upphov till ”Stå upp för Sverige” med åsikter som uppviglade allmänheten för att fegt inte våga ta konsekvenserna av sina åsikter som naturligtvis inte försvunnit, bara beslöjats.

  Avseende den ”geniala idén att lite lätt provocera” respekteras tillika är vår åsikt att risken r uppenbar att när läsarna nu informerats känner de sannolikt osäkerhet inför redan berättat eller avsett att berätta om deras situation

  I den juridiska sfären är objektivitet, ärlig dialog, inte provocera, inte bryta förtroenden ledstjärna, till skillnad mot medier som tappat folkets förtroende för att de agerar diametralt motsatsen och avseende ”Plötsligt när vi trodde ingen utomstående läst våra provoceringar dök det upp på Flashback! Med en trådstart av admin” och ”Helena” får ännu en gång åka gatlopp på Flashback” bör med eftertanke rendera ut i att Ni I Folkets Intresse Redaktion, medlemmar och övriga läsare inser att att ni medverkar genom att bemöta ty faktum är att all verbal terror ska tigas ihjäl!

  Att ”Era provoceringar blev verklighet och ni blev och blir förtalade för det” var sannolikt väntat men märkligt är att ni ”Uppriktigt sagt blev överraskade” och totalt obegripligt är att ni förvånas över att ”admin på Flashback skulle bry sig om detta överhuvudtaget”!
  Admin bryr sig naturligtvis om att den sanna information annonsörer med rätta tillsetts av I Folkets Intresse, renderat ut i att hans inkomster från annonsörer har sjunkit dramatiskt, däremot synes han förträngt att i hans tidigare ekonomiskt givande Flasbackdrev har många gånger helt utan grund slagit inkomster i spillror för tusen och åter tusentals så ock hederliga människor!

  Flaskbacks admin panik är förståelig och dialog som aldrig tidigare varit möjlig, kan på grund av de ekonomiska konsekvenserna för admin Axelsson möjligen bli det och till så sker bör Ni I Folkets Intresse med medlemmar och läsare som är verksamma på Flashback ignorera det drev som nu pågår på Flashback, ty verbal terror dör av sig själv när den tigs ihjäl.
  Bestäm er för konsekvent tystnad, besvara inte något Fb inlägg oavsett innehåll, men kopiera samtliga och i Er sfär jurister tar efter semestern hand om pågående Flashbackdesperados vrövl!
  Mvh / PB Juristerna.

 12. PB Juristerna.:
  Hej I Fokets Intresse Redaktion, debattörer och övriga läsare.

  Med bestörtning har vi från annan stat följt rådande ”katten på råttan och råttan på repet metodik” i detta Forum och Flashback och bortom rimligt tvivel ställt är att denna debattmetodik är förödande för samtliga kontrahenters renommé och trovärdighet.

  Samma ”Daily Mail som är en välbesökt (höger) konservativ nättidning i England såg halva sitt besöksantal försvinna 3 Juni” har också en artikel om vänster estremisters härjningar, fritt översatt
  ”vänsterkonservativa attack i Kreuzberg på torsdagen riktades mot deltagare i en fastighetskongress och mot oskyldiga och lidande cancerpatienterna från Berlin på väg i buss till ett evenemang i distriktetEnligt polisen hade bussen med en grupp på cirka 50 canserpatienter när den plötsligt bombarderades med ägg, tomater och färgbomber. En canserpatient blev slagen av vänster extremister och en telefon togs från offrets händer, andra måste fly från den våldsamma mobben in i konferenshuset och låsa sig in sig säkerhet och vänsterextremisterna försökte sparka ner ytterdörren flera gånger men misslyckades och de lyckades fly före polisens ankomst +++++
  KällaFreewestmedia http://freewestmedia.com/2019/06/07/google-launches-powerful-new-algorithm-against-conservative-sites/

  Objektivitet innefattar således att inse de facto att oavsett politisk hemvist fanatism har de ett gemensamt – antiintelligens!

  I Folkets Intresse redaktion sägs innefatta ”olika politiska åsikter inom gruppen och respekt för alla med andra åsikter och från början var Artikel 12 bara en samlingspunkt för folk som råkat ut för Flashbacks yttrandefrihet”, har sannolikt lockat läsare tillika nämns att det inte framgått i artiklarna och därav inte lockat någon att ”prata av sig med andra som utsatts för admins pöbel, dela erfarenheter om hur man löst de vardagliga problemen”, och sannolikheten hög för att det utgjort att ”det blev ganska tyst där inne”.

  Avseende ”Den absolut största diskussionen skedde kring åtalet mot ägaren till ”Stå upp för Sverige” nämns att till och med dem som har knappt skönjbar objektivitet bör ha klurat ut att all uppmärksamhet bör riktas mot den fega polisen som är upphov till ”Stå upp för Sverige” med åsikter som uppviglade allmänheten för att fegt inte våga ta konsekvenserna av sina åsikter som naturligtvis inte försvunnit, bara beslöjats.

  Avseende den ”geniala idén att lite lätt provocera” respekteras tillika är vår åsikt att risken r uppenbar att när läsarna nu informerats känner de sannolikt osäkerhet inför redan berättat eller avsett att berätta om deras situation

  I den juridiska sfären är objektivitet, ärlig dialog, inte provocera, inte bryta förtroenden ledstjärna, till skillnad mot medier som tappat folkets förtroende för att de agerar diametralt motsatsen och avseende ”Plötsligt när vi trodde ingen utomstående läst våra provoceringar dök det upp på Flashback! Med en trådstart av admin” och ”Helena” får ännu en gång åka gatlopp på Flashback” bör med eftertanke rendera ut i att Ni I Folkets Intresse Redaktion, medlemmar och övriga läsare inser att att ni medverkar genom att bemöta ty faktum är att all verbal terror ska tigas ihjäl!

  Att ”Era provoceringar blev verklighet och ni blev och blir förtalade för det” var sannolikt väntat men märkligt är att ni ”Uppriktigt sagt blev överraskade” och totalt obegripligt är att ni förvånas över att ”admin på Flashback skulle bry sig om detta överhuvudtaget”!
  Admin bryr sig naturligtvis om att den sanna information annonsörer med rättatillsetts av I Folkets Intresse, renderat ut i att hans inkomster från annonsörer har sjunkit dramatiskt, däremot synes han förträngt att i hans tidigare ekonomiskt givande Flasbackdrev har många gånger helt utan grund slagit inkomster i spillror för tusen och åter tusentals så ock hederliga människor!

  Flaskbacks admin panik är förståelig och dialog som aldrig tidigare varit möjlig, kan på grund av de ekonomiska konsekvenserna för admin Axelsson möjligen bli det och till så sker bör Ni I Folkets Intresse med medlemmar och läsare som är verksamma på Flashback ignorera det drev som nu pågår på Flashback, ty verbal terror dör av sig själv när den tigs ihjäl.
  Bestäm er för konsekvent tystnad, besvara inte något Fb inlägg oavsett innehåll, men kopiera samtliga och i Er sfär jurister tar efter semestern hand om pågående Flashbackdesperados vrövl!
  Mvh / PB Juristerna.

  Tack för ert informativa inlägg!
  Innan vi såg detta beslöt vi oss för exakt det ni föreslår, att ignorera dem.

 13. Admin Axelsson spyr ur sig lögner hej vilt och rena antaganden utan belägg – precis som alltid på Flashback.

 14. Gangster:
  Admin Axelsson spyr ur sig lögner hej vilt och rena antaganden utan belägg – precis som alltid på Flashback.

  Ja, ända till nu var det en liten del av medlemmarna som spydde ur sig en massa halvsanningar, lögner, påhitt och kränkande texter. Nu har admin sällat sig till den lilla högen av pöbel.

 15. REDAKTIONEN: Dr Flashback VPN

  Aj då! Värsta tänkbara. Så illa hade jag inte ens fantiserat att det var. Vad tror ni är de största trafikkällorna idagens läge?

 16. Flashback VPN: Aj då! Värsta tänkbara. Så illa hade jag inte ens fantiserat att det var. Vad tror ni är de största trafikkällorna idagens läge?

  Det är förmodligen Google trots allt. Men det är bara en gissning!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer