God Jul på er alla utom näthatarna

Vår Julklapp till våra läsare

Kränkande uttalanden ska inte kunna döljas i anonymitetens dimma. De ska enligt vår mening inte heller åtnjuta yttrandefrihetens skydd. Missbruk av grundlagsskyddade rättigheter skall inte skyddas och de som står för denna erbarmliga kultur skall hängas ut och visas upp för allmänheten så de vet vilka de skall hålla på avstånd från sig. De hänger ut och förtalar vem som helst utan att bry sig det minsta. Alltså har de själva lagt ribban och kan inte klaga på att själva bli uthängda.

De fattar trögt

Näthatare från grumliga vatten uppfattar sig som kränkta när deras åsikter bringas till allmän kännedom. De som själva hänger ut och förtalar andra blir alltså kränkta när man nämner dem det minsta. Märkliga nissar!
Än värre finns det de som blir kränkta av att man hänger ut deras anonyma alter ego, dvs deras alias. Man tror inte det är sant att folk kan vara så otroligt korkade att de uttrycker sig så här efter han läst vår nättidning:

Tomtar finns! Jo, här ovan är en riktig jävla tomte! Typisk flashbackare, så korkade är en del av dem! Han skriver alltså om det vi gör på denna nättidning.

Här ovan har vi en tomte till. I anonymiteten är han en tuffing som minsann skall “välkomna” oss om han hittas. Sedan kallar tomten oss för “intoleransens lakejer” för att vi visar upp vissa av de anonyma på Flashback. Men han verkar inte ägna en enda tanke åt alla de som fått sina liv krossade av uthängningarna på Flashback.  Inne i huvudena på dessa verkar det råda en total och konstant systemkollaps.

GOD JUL

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer