Forumet gab.com stängdes ner

Forumet gab.com påminner mycket om Flashback. De anser precis som Flashback att folk skall få säga precis det de tänker. De ser inga hinder att hänga ut folk och förtala dem. Rasism och nazism är precis lika välkommet på gab.com som på Flashback osv. Men åsikterna att folk skall få yttra sig hur som helst kan vara farligt, dödligt farligt.

En man ett vapen och ett forum

Förra veckan promenerade en person in på en synagoga i USA. Promenaden slutade med att 11 personer miste sina liv. Orsaken skall ha varit att han hatade Judar och att han fått inspirationen att döda dem genom diskussioner på forumet  gab.com. När detta kom fram stoppade internetleverantören gab.com så nu står de utan plats på nätet för forumet. Men det var inte bara internetleverantören som stoppade forumet utan det gjorde betaltjänsterna Stripe och Paypal också.

Bahnhof

Vad gör ni, Bahnhof, om någon diskuterar på Flashback och inspirerad av det går ut på stan och mördar tiotal människor från exotiskt land? Stänger ni ner Flashback forum då? Det borde ni göra med tanke på att ni stängde Lexbase som inte mördar någon men väl fick ett folkligt nätuppror mot sig. Det lilla räckte för er att stänga Lexbase från sina webbservrar. Om ni stänger Flashback om någon tar ett tiotals liv som hängts ut där kan ni stänga Flashback nu! Vi vet att kanske så många som 200 personer har tagit sina liv efter de varit uthängda på Flashback.  Vi är egentligen emot att sajter stängs. Vi ser hellre att de tvingas följa lagen och sluta förstöra människoliv. Så, Bahnhof, agera nu så vi blir av olagligheterna och snusket på Flashback. Vi är många som vill leva vidare.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer