Flashback – Förtalet är igång igen

Näthatet är igång för fullt igen mot min dotter och oss.  Egentligen är inte näthatet igång för fullt igen, det är igång hela tiden dygnet runt för fullt, de bara flyttar från tråd till tråd.

Näthatets okrönte drottning “MrsMagoo” är förmodligen förtidspensionär med tanke på att hon kan sitta dygnet runt och slänga ur sig floskler. Tönten, kamelfittan (jo, de använder sådana namn), ser upp till näthatarna och försöker vara som dem. Men, tyvärr, du misslyckas totalt med den bedriften, du framstår bara som löjlig.

Jag vill svara användare “insdel” som skriver:

Pappans brev var nog det vidrigaste jag läst på länge, hur fan kan man vara så blåögd att man inte inser att man uppenbart har en *** i familjen? Det verkar ju som om det är helt normalt att ha skelettdelar hemma i sängen när man läser vad han skriver.

Jag är ledsen för att du har en så svår läsförståelse, det kan jag inte göra något åt. Vi har ingen “***” i familjen så det är inte så svårt, TR lade ner den biten också. Det är din förutbestämda mening som syftar till att jävlas med folk och förmodligen för att må lite bättre själv. Vi visste inte något om skelettdelar. Senare har jag sett lådan de låg i och den är inte så stor. Några hundra skelettdelar från 20 människor låter mycket men det ryms i en inte så stor låda.

De bilder som florerar är inte från någon av min dotters bostäder. Jag känner inte igen någonting runtomkring. Frysen har jag aldrig sett. Jag brukade (gör det fortfarande) öppna frysen för att se att hon har mat hemma. Jag har aldrig sett några skelettdelar i någon frys någonsin.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer