Förtal av kvinnor skapar akut risk för våldtäkt

Flashback våldtar

Förtal av kvinnor, främst på Flashback, ökar risken dramatiskt för att den förtalade blir våldtagen. Det finns vittnesmål av våldtagna som först blivit förtalad på just Flashback och därefter våldtagna av någon hatare som lyckats kravla sig ut ur ett avlopp.

Förtal är en anledning för polisen att inte lyfta ett finger

Efter att polisanmälan av våldtäkten gjorts läggs utredningen ner strax därefter. Ofta är motiveringen till nedläggning att den som våldtagits har dåligt rykte på nätet!!!
De som motiverar en nedläggning av sådana skäl skulle jag vilja “rycka i hampan”. Det är helt enkelt så att svaret är ytterligare en våldtäkt på anmälaren men denna gång av staten!  Jag vet att det absolut inte är statens avsikt att svara på det viset. Ni som fått sådant svar, kontakta denna tidning!

Flashbacktuffingarna

Flashbacktuffingarna som sitter anonymt, feta av otvättad hy ofta påverkade av något piller och tar sig rätten att skriva skit om kvinnor som står upp och uttrycker sig med sitt eget namn eller frånskilda Flashbacktuffingar som inte klarar av att deras “kvinna” inte längre lyder under tuffingens domän och ger igen genom att sitta som några jävla snorvalpar och plottar ner hat mot kvinnor. Detta är ta mig fan det fegaste av alla hatare som hänger på Flashback. Tuffa i orden men korta på Jorden!
Än värre blir det när samma hatare letar upp den omskrivna kvinnan och med våld tilltvingar sig sex. Förmodligen är det enda sättet för dessa hatare att få sex då ingen vill ta i dem ens med tång.

Kvinnor hatar som män

Det är inte bara män som hatar kvinnor, vi har hittat flera kvinnor som hatar kvinnor!? Det låter konstigt men dessa kvinnor är mycket märkliga, väl i linje med männen i kloakerna. I vissa fall är dessa kvinnor än värre än männen på att formulera hat. De vet hur en kvinna skall förtalas för att det skall kännas maximalt medan männen kör på med simpelt kraftspråk. Kvinnorna är inte lika bra organiserade eller lika starka i sitt värv men de skadar ändå de drabbade mycket hårt.

Hur löser man bäst problemet

Det bästa sättet att få stopp på eländet eller åtminstone minska på det är att hänga ut hatarna. Vi kommer i en serie av artiklar framöver lyfta fram några av hatarna för att visa hur det ser ut och för att skapa opinion mot Flashback. Det är det minsta vi kan göra för att få stopp på de förkrympta hatarna på nämnda forum.

Fler som skriver om samma sak: Göteborgs Posten

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer