LEDAREN – Försöka logga in här utan anonymt ip

En person har upprepade gånger försökt forcera inloggningen på vår tidning. Det gick inte naturligtvis. Det som förvånar oss är att denne person använder en stationär uppkoppling helt utan att skydda sig. Personen surfar från Västervik och vi kan säga med en precision på 400 till 500 m var denne höll till när inloggningsförsöken gjordes.

Använd skydd

Skall du olovligt försöka logga in här eller någon annan stans måste du skydda dig med ett anonymt ip.  Nu kan jag polisanmäla dig och inom några dagar sitter du på förhör och efter ca 6 månader är du fälld för intrångsförsök. Det är inget kul kan vi lova. Vi har både sett, hört och satt fast folk för intrång. De alla säger samma sak att hela processen är för jävlig att uppleva vare sig man blir dömd eller inte, därför: Skydda dig!

Vad kan man göra

Man kan använda Tor eller något vpn-konto, sök på nätet, det finns massor att välja på. Tor är lite slött men väldigt säkert. Betalalternativen är ofta förvånansvärt snabba men att betala för en anonym tjänst kanske inte känns så bra. Vi tänker inte rabbla upp några tjänster, man får mycket fler att välja på genom Google.

De flesta

De flesta som försöker göra intrång på vår tidning, och det är många, använder alltid anonymiserade ip. Igår fick vi som exempel påhälsning av en och samma vpn-konto mer än 400ggr. Till detta kommer alla de andra som tydligen fryser och vill in i värmen.

Västervikaren

Vi tänker inte anmäla dig. Vi tycker mer synd om dig som försöker “hacka” med din egen uppkoppling för det är så korkat att det inte finns på kartan gränsande till lite gulligt. Puss!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer