LEDAREN – Statistik till 2016-10-15

Flashbacks brist på information syns

Flashback har av någon anledning valt att inte informera om det som händer. Möjligen kommer en mer detaljerad förklaring när de kommit igång igen, om de kommer igång. Medlemmarna brist på information har skapat kraftigt ökade besök här hos oss.

Normalt ligger vi på mellan 500 och 1000 unika besök per dygn men sedan Flashback stupade, 2016-10-07, ökar besöken hos oss. 2016-10-15 ser ut att gå mot ett rekord. Redan kl 14:30 passerades 5.000 unika besökare vilket kan ge mellan 7.000 till 10.000 unika besökare detta dygn. Det betyder att I Folkets Intresse är en av de största nättidningarna med specialinriktning i Sverige och kanske den största som avhandlar näthatets konsekvenser. Vi är inte en nättidning ute i marginalen, vi finns i mittfåran.

Olika siffror

Googles statistik för oss visar ännu mer skiftande siffror. Webbhotellets interna mätningar visar lite mindre än ovanstående diagram. Orsaken till de skiftande uppgifterna beror på de som surfar anonymt vilket osedvanligt många gör in på vår tidning. När vi tittar i statistikens behandling väljs många som kommer in anonymt bort som sökrobotar eller som det egentligen heter, botar. Olika statistikprogram värderar botar på olika sätt därav de olika uppgifterna.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer