13-åring tog sitt liv pga näthat

Flickan som kastade sig framför tåget

Nätpedofilen

Kommer ni ihåg den 13-åriga flickan som avslutade sitt liv framför ett tåg för några år sedan? Utredningen visade att hon pressats att visa sig framför webbkameran lätt klädd. När flickan vägrade klä av sig mer kläder hotade pedofilen med att han skulle lägga ut alla bilder på nätet för alla att ta del av. Flickan sprang ut till järnvägen, inväntade ett tåg och så var hennes korta liv över.

Jakten på förövaren

Det skapades en intensiv jakt på förövaren. Polisen visade att den kunde vara effektiv och skicklig. På bara några dagar ringades förövaren in och strax efter var han fast. Hans bärbara dator som polisen misstänkte han använt vid brotten var borta. Den gick inte att finna någonstans. Det var nödvändigt för fallet att just den datorn kunde hittas.

Jakten på den försvunna datorn

Datorn som inte fanns, enligt förövaren, började polisen leta efter intensivt och snabbt. Överallt där förövaren varit var man och vände på alla stenar. Mycket kort tid efter letandets början hittades datorn under verandan på en villa en bit från förövarens hem av två flickor.

Konsten att komma undan

När processerna mot förövaren startade på allvar, från polisförhör till dom, försökte förövaren i det sista förneka att det var han. Den hittade datorn var inte hans, han hade aldrig sett den förut och alias bealarsson97 var inte hans. Flera andra metoder användes för att komma undan sitt ansvar. Det är så de gör, kloakråttorna! De är livrädda för konsekvenserna, det är därför de är anonyma och förnekar allt. Bara för att kunna jävlas, retas, hänga ut folk eller som denna förövare försöka få tag i ett barn att förlusta sig på. De befinner sig alla i samma träsk, dvs anonymt på internet. En del är pedofiler medan andra är Flashbackare, men kloakråttor är de allesammans.

Uthängd i spåren av flickan

Det var inte bara polisen som startade jakten på förövaren, de startade också en jakt på Flashback eller mer riktigt internets kloakhål. På riktigt.
Jakten på förövaren på Flashback var, som alltid, amatörmässig och klantig. Som vanligt skadade den mer än den gjorde nytta. Denna gång var det en man med ett företag som hängdes ut som förövaren. Det räckte med att han hade samma ålder som den riktiga förövaren och han bodde i Kumla, samma stad som den omkomne flickan. Samma ålder och livet förändrades kapitalt för en familj. De lade ut en länk till hans Facebooksida och personuppgifterna. Tack vare mannens barns rektors hjältemodiga och snabba ingripande stoppades eller minskades skadorna från uthängningen på Flashback, i varje fall bland barnen i Kumla. Direkt efter uthängningen samlade rektorn alla barnen och förklarade situationen pedagogiskt och bra. Mannen gick också ut i media och förklarade att det var han som felaktigt hängts ut. Metro var först och det är de som skrivit senaste gången om händelsen också.

Vi förlåter dem inte ty de veta vad de göra

De som hänger ut folk på Flashback vet mycket väl att det kan vara fel. De vet alltså att de hänger ut och förstör livet på folk men det struntar de i, det viktiga är att bli kung i tråden. Kung i tråden är att bli först med ett avslöjande, ett scoop. Den fösta kloakråttan att nämna denna person var “etermos“. Moderatorn “intermittentexplosivitet” var inte sen med att hänga på. “netopyr” var den förste som lade ut personuppgifter. Alla alias:en som deltog i häxjakten på en helt oskyldig person var följande:

etermos
Crice
YorshK
intermittentexplosivitet
netopyr
PeterNoster
thewakka35
BatmanLigist
jongari
Whiro
jimzet71
Milo.Minderbender

SpaceCat
Renasanningen
SpeedyEarl

Det är alltså ovanstående alias som felaktigt hängt ut en person likt en mobb. Vad säger ni om att leta upp er och lämna över namnen till den ni hängt ut? Eller ännu bättre, hänga ut er och kalla er för pedofiler? Ni har ju så att säga redan godkänt det förfarandet när ni själva begagnat er av det. Tyvärr är vi seriösa och hänger inte ut någon, absolut inte som pedofil.

Moderatorer

Någon i tråden tyckte moderatorerna måste ta sitt ansvar och radera uthängningarna. Moderatorer raderar inget som kan ge besökare. Besökare är viktigt för det är så ägaren tjänar sina pengar. Några döda barn kan väl aldrig mäta sig med ägarens miljoner som han får in genom att inte behöva betala ersättning för de som modererar. Kan undra hur mycket ägaren njuter av inkomsterna från döda barn? Det minsta man kan begära av moderatorer är att de raderar uthängningar på folk. Om de har empati gör de det, om de helt saknar denna empati låter de det stå kvar. Skall bli intressant och se vad de väljer att göra.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer