Flashbacks maillista ger resultat

Så sakteliga

Vi har så sakteliga börjat beta av de 40.000 mejlen från Flashback. Redan efter några sökningar hittade vi en sjukhuschef som skriver på Flashback. Alltså vi talar om en person som har ansvaret för mängder av sjuka personer. Vi hittar också personer som är reggade på flera olika platser med samma användarnamn. Chansen för att de också använder det namnet på Flashback är överhängande. I skrivande stund har vi hittat nära 100 användare med hjälp av mejllistan.

Vad gör vi med uppgifterna

Frågan är vad vi skall göra med de nyvunna uppgifterna? Förmodligen ingenting mer än att vi har det som ett gisslan. De som näthatar skall veta att vi kan ha tillgång till deras personuppgifter och på så vis dämpa näthatet eller rent av få bort dem från Flashback och nytillkomna tänker sig för innan de postar något.

Intressant söka på listan

Det skall bli intressant att fortsätta söka på listan. Kanske får vi något riktigt stort på kroken? Kanske lämnar vi över uppgifterna i sådana fall till våra stora nyhetstidningar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer