Flashbackgrävare – förstör bevis

Flashbackgrävare – förstör bevis

Sin vana trogen försöker idioterna på Flashback lösa brott. När de håller på med sitt klantiga deckararbete förstör de i vanlig ordning för folk. Regelmässigt hängs oskyldiga och dess anhöriga ut fullständigt ohämmat och helt utan någon tanke att de kan göra oskyldiga illa. Tvärt om, de njuter av att göra oskyldiga illa har en grupp i Kanada kommit fram till. Denna gång har de dock gått ett steg längre med besök på platsen för brottet och mer än amatörmässigt trampat runt så att allt blivit kontaminerat och förstört som bevismaterial.

Nu kan, den polisen anser vara skyldig, gå fri från mordet på småbarnsmamman i Trollhättan som 2013-06-30 var saknad med blodspår i trappan vid sitt hem. Kroppen hittades först en dryg månad senare i Grästorpstrakten. Bevisningen i skogen skulle bestå av en plats där kläder eldats upp och där en dörrmatta använts som dörrstopp.
Det amatörerna från Flashbacks gjort är att trampa runt i eldstaden i skogen och pillat i resterna efter de uppbrunna kläderna. De har också trampat runt trappan där dörrmattan legat. Detta tillsammans har förstört den bevisning åklagaren skulle använda.

Resultatet av Flashback-klantarna kan nu bli så att en förmodad mördare går fri!

Jag säger det jag sagt förut: Lägg er inte i polisarbetet, det skall polisen göra! Ni på Flashback är allt för okunniga för att kunna göra nytta! De vi grävt fram av er visar i stället att flera av er borde söka psykisk hjälp för era egna problem.

Media: http://www.expressen.se/gt/advokat-flashback-forstorde-mordbevis/

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer