Flashback – Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Uppdatering:
De har nu raderat länkarna på Wolters Kluwer

Företaget Wolters Kluwer (hette tidigare Norstedts Juridik) säger så här om sig själva:

Wolters Kluwer is a leading global information services and solutions company. It provides information, software, and services that help legal, tax, finance, and healthcare professionals make their most critical decisions effectively and with confidence.

Storstilat och mycket fint om det inte var för det faktum att de upprätthåller utrymme åt användare på Flashback att förtala folk:

2

 

1

Förtalsforum

Flashback är ett förtalsforum och brottsforum som inte på något sätt kan accepteras. De huserar narkotikaromantiker där det sägs att Flashback är en av den största försäljningsmarknaden av droger i Sverige. De huserar aktivt utövande pedofiler som delar med sig om varandras trick att få tag i barn. Men framför allt pågår det ofantligt med förtal, kränkningar, skvaller och mycket mer om privatpersoner. Flera har tagit sina liv pga detta. Läs vidare här om vad det är för forum.

Policy

Frågan är om det är förenligt med den policy Wolters Kluwer har att sprida personuppgifter och innehåll som syftar till att kränka en företagare? Vad säger kunderna om detta?
Vi får verkligen hoppas att det är någon anställd eller medlem som länkat på eget initiativ och att företaget genast tar bort länken för Flashback.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer