Flashback – Vi var snabba denna gången också

Vi var snabba inte bara denna gång utan också förra gången. Hur kan vi var så snabba med att upptäcka fel på hatforumet? Svaret är enkelt: Det är ju vi som fixar att det blir fel på forumet! Ja, alltså om man får tro admin. Svaret är dock mycket enklare än så men inte lika spännande.

Vi har supportrar

Vi får direkt meddelanden från våra supportrar via mejl om något skrivs eller något händer på hatforumet. Så fort de mejlar oss “plingar” det i mobiltelefonen. Vi kan säga att det “plingar” ganska ofta när olika personer hjärtefrågor avhandlas på sätt som de inte tycker om. De flesta gångerna skriver vi inget medan vi kan vänta någon eller några dagar om det är något vi vill skriva om. När forumet gått ner sig brukar vi skriva ganska snabbt om det. Mer spännande än så var det alltså inte.

DDoS-attacker

Att arrangera DDoS-attacker är inget var och en klarar på egen hand. För att ro i land med det krävs en stor organisation som har de resurserna. Därför är det som admin här ovan skriver att sådana attacker måste beställs i en sådan organisation. Problemet är bara att det kostar ordentligt med pengar att få dem till att styra en attack mot en bestämd plats. Det som händer är bara att den nätplatsen som får ta emot en attack går ner sig några timmar eller några dagar om det är en större attack. Förutom att vi aldrig gör några olagligheter har vi inte råd med att iscensätta en sådan attack. Om vi hade så mycket pengar och inte var laglydiga skulle vi inte lägga dem på en attack som bara ger några timmars segt forum. Några sådana stora utgifter detta skulle kräva har vi inte haft på långa vägar vilket är lätt att kontrollera. Om myndigheterna vill kontrollera detta är de välkomna för vi har inget att dölja.

admin vill göra allt spännande

admin på hatforumet vill att allt skall verka spännande. Som den gången SÄPO hade span på honom enligt honom själv. I själva verket var det lokala polisen som spanade på en helt annan person men misstog admin för att vara den personen. Vi har läst dokumenten om det så vi vet. Eller när hat-trådarna om oss skapades vevade admin upp det hela till extrema höjder och drog in alla han kunde i detta. En handikappad och folk som inte alls har med saken att göra fick åka gatlopp i hans trådkorridorer. Tyvärr för honom blev de fem trådarna helt misslyckade, dels för att väldigt många på forumet stödde oss i de trådarna (flera raderades utan orsak har vi fått berättat för oss) och dels för att besöken på nättidningen ökade med ca 30% och håller sig fortfarande där. De första dagarna efter att första hattråden postades låg våra besöksantal på runt 20.000 eller 20ggr mer än normalt. Därefter sjönk det på en vecka ner till normala nivåer. Flera tidningar och olika magasin kontaktade oss för att skriva om det. Vi tackade dock nej till alla sådana idéer för vi skulle förmodligen inte hinna med det tryck som skulle uppstå efter en sådan artikel.
Den allmänna åsikten utanför Flashback av att skapa dessa hattrådar var egentligen för att införa ett donationssystem. När hat-trådarna sjönk ner i hierarkin dök mycket riktigt donations-knapparna upp. Strax efter kom redovisningen för forumets ekonomi som visar att det är på väg ner i graven.

EDIT:
2020-07-06 det pågår det ingen DDoS-aktivitet mot Sverige. Det är “BAD” man skall titta på i listan till vänster. Där står 0 för den aktuelle tiden:
https://cybermap.kaspersky.com/
https://threatmap.fortiguard.com/
Dubbelklicka på Sverige och se att när forumet segade 2020-07-04 till 2020-07-05 pågick inga attacker.

Om det pågått en så kraftig DDoS-attack mot Flashback skulle det också påverka Bahnhof.se eftersom Flashbacks servrar står hos Bahnhof i Pionen. Dock meddelade de inte något sådant problem för de aktuella dagarna: https://bahnhof.se/kundservice/driftinfo

13 tankar på “Flashback – Vi var snabba denna gången också

 1. admin drar förhastade slutsatser, det är inte första gången. Eller så vill han få igång pöbeln igen på forumet för att skriva om er. Han verkar inte lyckas med det.

  Jag som hackat lite håller med er om att ni inte beställt DDoS. Ni verkar inte alls vara med på noterna när det gäller sådant. Bara min lilla åsikt.

 2. Prinz Alko:
  admin drar förhastade slutsatser, det är inte första gången. Eller så vill han få igång pöbeln igen på forumet för att skriva om er. Han verkar inte lyckas med det.

  Jag som hackat lite håller med er om att ni inte beställt DDoS. Ni verkar inte alls vara med på noterna när det gäller sådant. Bara min lilla åsikt.

  Du har helt rätt på alla punkter. Framförallt har vi inga kunskaper i att hacka eller beställa DDoS-attacker. Började söka om det nu först efter att admin påstod det.

 3. Den som tjänar mest på att “det fria ordet” attackeras är ju den som förpackar och säljer sin vara som “det fria ordet”. Extra uppenbart blir detta nu i tider av att användarna ska vallas in i betalfåran och lämna bidrag till verksamheten (förutom att de skriver och därmed lämnar sina ord och mening helt gratis till Flashback)

  Nu behöver den stackars ägaren till “det fria ordet” extra medel för att “de mänskliga rättigheterna” är “hotade”.

  Ja, väl ompaketerad är vinklarna sikten och sanningen. Kejsaren är naken och vad kan han göra annat än att försöka skrika ut klädsamma påståenden som stärker hans äganderätt till “det fria ordet” när hans mångmiljonbaby är hotad av tidens tand. Han skriker allt vad han kan från en plats där hans identitet är skyddad pga av feedback från hans egna handlande. Ekar det inte här…?

 4. Fängelsehålans drömmar:
  Den som tjänar mest på att “det fria ordet” attackeras är ju den som förpackar och säljer sin vara som “det fria ordet”.Extra uppenbart blir detta nu i tider av att användarna ska vallas in i betalfåran och lämna bidrag till verksamheten (förutom att de skriver och därmed lämnar sina ord och mening helt gratis till Flashback)

  Nu behöver den stackars ägaren till “det fria ordet” extra medel för att “de mänskliga rättigheterna” är “hotade”.

  Ja, väl ompaketerad är vinklarna sikten och sanningen. Kejsaren är naken och vad kan han göra annat än att försöka skrika ut klädsamma påståenden som stärker hans äganderätt till “det fria ordet” när hans mångmiljonbaby är hotad av tidens tand. Han skriker allt vad han kan från en plats där hans identitet är skyddad pga av feedback från hans egna handlande. Ekar det inte här…?

  Vi skriver under på det!

 5. Hemsida:
  Eh kanske ska ni kolla in länkningen till Creeper?
  Ni har inga tillbakalänkar eller besöksnoteringar hos creeper vilket förefaller helt osannolikt med tanke på den tidigare adressens många myndighetsbesök.

  https://gnuheter.com/creeper/site/www.sigmag.se
  https://gnuheter.com/creeper/site/sigmag.se
  Inga besökare… Nått verkar fel…. eller?

  Ja, vi har noterat detta.
  Skall undersöka vad som kan vara fel. Det kanske är något med redirekt 301.

 6. REDAKTIONEN: Ja, vi har noterat detta.
  Skall undersöka vad som kan vara fel. Det kanske är något med redirekt 301.

  Det var tydligen en annan Creeper-kod för https än för http

 7. Admin är en man på ca 50-60 år. Att ha levt så många år har ändå inte varit tillräckligt nog för att förstå människors värde av liv. Allt som handlar för admin är Flashback, inget annat är viktigt för admin, människoliv är inte ens något admin har funderat på vad det är. När jag såg det började jag tvivla på hur ond människor kan vara och hur enkelt man ser på ett människoliv. Hur kan admin på Sveriges största forum peka ut någon utan som helst några bevis? Jag ser att det finns meningskiljaktigheter hos dig och admin, men den som inte förstått saken borde först på änden hur det började. Då kanske ni förstår att det är admin som bär det stora misstaget och allt fel ligger hos admin. För att återgå till ämnet. Om admin kunde lägga fram ett bevis på att IFI ligger bakom attacken mot Flashback kanske du får liten klapp på axeln, men så länge motsatsen inte är bevisad försöker admin bara ytterligare tvinga fram provikation som Flashback närlivs av. Om admin skulle respektera människors liv hade han förstått att peka ut någon utan bevis kan få ödesdigra konsekvenser, tänk om någon galning (finns för många galningar på Flashback) får för sig göra något mot personen som är bakom SIG? Det skulle admin inte bry sig om. Hade admin det lilla haft respekt för människor skulle han inte tillåta människor baktalas, förtalas och hatas. Jag skriver rätt mycket onödigt när jag kom på att det för några år sen hetsades en ung kille begå självmord på Flashback. Det kan bara hända på Flashback. Ni som inte vet det tror att jag nu överdriver, nej. Här är länken, först drev dom killen till självmord, sen började dom håna också https://www.flashback.org/t1322889

  Det är sånt admin vill ha, när det händer sånt får forumet Flashback uppmärksamhet och det är sånt som admin vill ha. Om det kostar människoliv spelar ingen roll.

  Till er som läser här, som ni sett har Flashback börjat tigga pengar, fundera på vad ni donerar till, är det något bra? Fortsätt donera. Men om någon har varit ansvarig till någons död så är du också en medbrottsling och hoppas det förföljer dig livet ut. Admin pratar hela tiden om yttrandefrihet, det är bara en affär han försöker sälja till er. Vad har blanda knark med alkohol med yttrandefrihet att göra? Sånt går öppet läsa på Flashback. Vem bli offer för det? Det är våra barn, om du inte har respekt för svenska ungdomar ska du helst skänka en del av din lön.

  Admin är Jan Axelsson, den som äger Flashback. Om Jan hade stått bakom sina ord skulle han inte leva med skyddad identitet, för han är medveten om att han gör fel.

 8. Elli:
  Admin är en man på ca 50-60 år. Att ha levt så många år har ändå inte varit tillräckligt nog för att förstå människors värde av liv. Allt som handlar för admin är Flashback, inget annat är viktigt för admin, människoliv är inte ens något admin har funderat på vad det är. När jag såg det började jag tvivla på hur ond människor kan vara och hur enkelt man ser på ett människoliv. Hur kan admin på Sveriges största forum peka ut någon utan som helst några bevis? Jag ser att det finns meningskiljaktigheter hos dig och admin, men den som inte förstått saken borde först på änden hur det började. Då kanske ni förstår att det är admin som bär det stora misstaget och allt fel ligger hos admin. För att återgå till ämnet. Om admin kunde lägga fram ett bevis på att IFI ligger bakom attacken mot Flashback kanske du får liten klapp på axeln, men så länge motsatsen inte är bevisad försöker admin bara ytterligare tvinga fram provikation som Flashback närlivs av. Om admin skulle respektera människors liv hade han förstått att peka ut någon utan bevis kan få ödesdigra konsekvenser, tänk om någon galning (finns för många galningar på Flashback) får för sig göra något mot personen som är bakom SIG? Det skulle admin inte bry sig om. Hade admin det lilla haft respekt för människor skulle han inte tillåta människor baktalas, förtalas och hatas. Jag skriver rätt mycket onödigt när jag kom på att det för några år sen hetsades en ung kille begå självmord på Flashback. Det kan bara hända på Flashback. Ni som inte vet det tror att jag nu överdriver, nej. Här är länken, först drev dom killen till självmord, sen började dom håna också https://www.flashback.org/t1322889

  Det är sånt admin vill ha, när det händer sånt får forumet Flashback uppmärksamhet och det är sånt som admin vill ha. Om det kostar människoliv spelar ingen roll.

  Till er som läser här, som ni sett har Flashback börjat tigga pengar, fundera på vad ni donerar till, är det något bra? Fortsätt donera. Men om någon har varit ansvarig till någons död så är du också en medbrottsling och hoppas det förföljer dig livet ut. Admin pratar hela tiden om yttrandefrihet, det är bara en affär han försöker sälja till er. Vad har blanda knark med alkohol med yttrandefrihet att göra? Sånt går öppet läsa på Flashback.Vem bli offer för det? Det är våra barn, om du inte har respekt för svenska ungdomar ska du helst skänka en del av din lön.

  Admin är Jan Axelsson, den som äger Flashback. Om Jan hade stått bakom sina ord skulle han inte leva med skyddad identitet, för han är medveten om att han gör fel.

  Vi kan bara hålla med!

 9. j axelsson o lars wilks = skyddade av skatterna för att de inte lärt sej respekt inför andra hur länge kan detta pågå?

 10. ?:
  j axelsson o lars wilks = skyddade av skatterna för att de inte lärt sej respekt inför andra hur länge kan detta pågå?

  Det kan pågå tills gruppen som bestämmer själva råkar ut för eländet.

 11. REDAKTIONEN: Vi kan bara hålla med!

  Det var fallet med en kille i Järna utanför Södertälje som hetsades av mobben på Flashback att ta sitt liv och det var för exakt 10 år sedan 2010 det hände .Men sen fanns det även folk på Flashback som reagerade på detta genom att inte acceptera mobben som hetsade killen i Järna till att ta sitt liv och en medlem på Flashback som är värd att få beröm slog larm till både polisen och ambulansen i Södertälje i hopp om att förhindra självmordet, men det var försent killen i Järna tog sitt liv . De personer som ingick i mobben har ansvaret för att killen i Järna tog sitt liv. Och de folk på Flashback som reagerade på detta var nog säkert förbannad på den mobbpöbeln som via påtryckningar bidrog till att Järnakillen tog sitt liv .Det är under all kritik att inte admin såg till att permbanna de medlemmar i mobbpöbeln som fick Järnakillen att ta sitt liv just i juli 2010 för exakt 10 år sedan.

 12. Spion: Det var fallet med en kille i Järna utanför Södertälje som hetsades av mobben på Flashback att ta sitt liv och det var för exakt 10 år sedan 2010 det hände .Men sen fanns det även folk på Flashback som reagerade på detta genom att inte acceptera mobben som hetsade killen i Järna till att ta sitt liv och en medlem på Flashback som är värd att få beröm slog larm till både polisen och ambulansen i Södertälje i hopp om att förhindra självmordet, men det var försent killen i Järna tog sitt liv . De personer som ingick i mobben har ansvaret för att killen i Järna tog sitt liv. Och de folk på Flashback som reagerade på detta var nog säkert förbannad på den mobbpöbeln som via påtryckningar bidrog till att Järnakillen tog sitt liv .Det är under all kritik att inte admin såg till att permbanna de medlemmar i mobbpöbeln som fick Järnakillen att ta sitt liv just i juli 2010 för exakt 10 år sedan.

  Du har helt rätt, det är under all kritik och oförlåtligt att inte stoppa spektaklet i tid.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer