Flashback – Travel Forum har bättre regler

Travel Forum

Travel Forum ägs av Flashback Media Group AB. Alltså samma företag som äger Flashback forum. Företaget är egentligen ganska obetydligt och ägs av Jan Axelsson, samma person som är admin på Flashback forum. Travel Forum är direkt kopplat till Flashback forum. Till och med medlemmarna på Travel Forum har samma namn och samma avatar som på Flashback forum.

Reglerna

Reglerna på Travel Forum ser ut så här:

Travel Forum är en webbplats för dig som är intresserad av resor. För att bibehålla ordning och trevlig stämningber vi alla att följa dessa enkla regler.

  • Det är inte tillåtet att förolämpa eller förlöjliga någon medlem. Angrepp på person, etnisk tillhörighet eller religion är inte tillåtet.

 

  • Diskussioner i forumet skall handla om resor eller reserelaterade ämnen. Alla inlägg ska göras med omtanke och respekt. Var saklig när du diskuterar. Kom ihåg att alla har rätt till sin egen åsikt.

 

  • Det är inte tillåtet att ladda upp bilder som är pornografiska eller stötande. Det är inte heller tillåtet att ladda upp bilder som du inte har upphovsrätten till.

De kan om de vill men de vill inte för Flashback forum drar in pengar på andras lidande, miljoner dessutom. En bra metod för att försvåra för Flashback är att söka kontakt med annonsörerna på Flashback. Flera annonsörer blir förvånade att de annonserar på Flashback, deras policys tillåter inte det. Om alla annonsörer försvann från Flashback skulle forumets dagar vara räknade därför uppmanar vi alla att mejla annonsörerna om detta.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer