Flashback – Tillåter inte ihopkopplande av användare, här är det tillåtet…

…det är ju det som är yttrandefrihet, eller hur?

Som skrivits i en annan artikel har fysiska personer på Flashback inte bara ett konto. De kan ha 3, 10, 20 eller ännu fler konton per person. För en fysisk person har vi hittat fler än 500 konton. Vi har också hittat automatreggningar. I sådana fall kan det röra sig om tusentals användare. Vi kan se om de är autoreggade då de alla i dessa fall, nästan alltid, har exakt samma lösenord. Mer om autoreggade i en annan artikel.

Här är tre med samma person bakom

Denna gång tänker vi dock nöja oss med att visa tre användare med samma person bakom:

flera3

Som ni ser har de namnen SecretCodeName, pentaxanalytiken och Utredningsgruppen.

Våra regler tillåter ihopkopplandet av användare

Vi har börjat med nytt system eftersom Flashbacks regler inte tillåter ihopkopplandet av användare men vi vill demonstrera att det är fullt möjligt utanför Flashback.

Samma person bakom användarna

Det är alltså samma person bakom alla tre och personen har mer än 15 användare på Flashback och vi vet vem det är.  Det kommer dock att ta tid att presentera denna persons id därför han står inför rätta på grund av förtal mot en av våra medlemmar.

Inte mycket till utredare

Han kallar sig bla för “Utredningsgruppen” med en kvinnans huvud på ett fat som avatar. Efter att ha läst alla hans användares postningar kan vi säga att det inte är mycket till utredningar som åstadkoms. Det handlar mest om ondska, elakheter och förtal som skapas, förmodligen, i brist på annan sysselsättning.

Flashback är alltså en uppblåst ballong

God Jul!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer