Flashback forum kan bli en accepterad succe

Flashback – Till admin

Förlorar pengar

Tänk vilken inkomstbringande verksamhet Flashback forum varit om du inte tillåtet näthat, förtal och kränkningar som pågår där hela tiden. Bara en liten förändring av reglerna och du skulle slippa oroa dig över framtiden, miljonerna skulle rulla in i en strid ström.

Bara detta behöver du göra

Det enda du behöver göra är att ändra reglerna eller tillämpa reglerna på rätt sätt och radera alla trådar där detta förtal och kränkningar mm pågår och pågått. I vissa trådar räcker det med att redigera en del inlägg eller ta bort dem. Med det stora antal trådar det rör sig om räcker det med att en moderator lägger sin tid på att gå bakåt i tiden och raderar det olämpliga. Det behöver inte ske på en dag låt oss säga att det får ta ett år att radera allt.

Konsekvenser

Vad skulle det bli för konsekvens för forumet av detta? Jo, flera av de psykopater som lider av förtalar- och kränkarsjukdomen skulle du bli av med. Våra undersökningar visar att det är under en procent av medlemmarna som lider av detta. När de försvunnit eller slutat med sin ljusskygga verksamhet kommer du att få fler bra folk som medlemmar, de nya kommer att med råge kompensera de du förlorar.
Annonsintäkterna kommer att dramatiskt öka, du behöver inte längre vara anonym på forumet och du kan öppet använda banker i Sverige för att förmedla de olika inkomsterna.

Framtiden kan bli en succé

Du kommer också att slippa de som vill stänga ner forumet eller försvåra för det att existera men framför allt kommer du att slippa det arbete vi i vår grupp håller på med. Alltså, i stället för att riskera betala för att hålla igång Flashback forum, riskera åtal för förtal, se alla oskyldiga lida under ditt forums tyngd, se miljonerna rulla in bli allmänt accepterad, kanske hyllad och få ett forum med “riktig yttrandefrihet” i stället för ett med det falskklingande “yttrandefrihet på riktigt”?

Vad säger du?

Ett enda litet beslut och en bekymmersfri framtid öppnar sig för dig!

En tanke på “Flashback – Till admin

  1. Hej! admin. Om du vill att Flashback forum ska vara kvar och funka klockrent, så vill vi att du och de moderatorer som du har anställt ser till att radera bort alla trådar där man förtalar, kränker, trakasserar och hotar uppviglar till olagligheter,med mera. Börja sedan att strama åt reglerna för hur man ska uppträda på forumet. Höj åldersgränsen på ditt forum till 20 år och ha mer hårdare ålderskontroll på alla som registrerar konto på ditt forum. Du skulle sedan få mer mognare publik istället och sen blir av med alla troll som förstör för dig, och du skulle genast få bättre rykte samt större reklaminkomster som finansierar driften av Flashback och dessutom skulle inkomsterna räcka till att betala löpande utgifter för hyra av serverplats, samt löner till moderatorer som du har anställt, och ditt forum skulle få en bättre yttrandefrihet.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer