Flashback - Outlaw

Flashback – Styrs av empatilösa

Har aldrig gillat Flashback

Vi har aldrig gillat Flashback, inte ens innan vi fick upp ögonen för forumet. Fast ärligt talat visste vi inte vad Flashback var för något, vi bara visste att “där håller galningarna till” som folk sagt oss. Vi har vidare fått berättat för oss att de slåss mot Svenskt rättsväsende och tycker det inte fungerar alls. De skulle tydligen vara någon slags rebeller som vill förändra samhället till det bättre med yttrandefrihet på riktigt. Man bekämpar “gammelmedia” och allt som är “pk”. Numera är det ombytta roller, Vi tror inte på vårt rättsväsendet medan näthatarna på Flashback hyllar rättsväsendet.

Vad upptäckta vi

Sedan hösten 2012 har vi fått lära oss den hårda vägen vad Flashback egentligen står för. Det vi upptäckt är att de inte alls är några rebeller, de slåss inte alls mot rättsväsendet. Tvärt om, de håller med rättsväsendet, det står på rättsväsendets sida. De till och med hjälper rättsväsendet med att skicka in mängder av tips och förslag i pågående utredningar. De är till och med så hjälpsamma mot rättsväsendet att de hittar på tips som inte har någon förankring i verkligheten. Vi vet att det är så för vi känner till tips som skickats in till utredningen om vår dotter, där personen bakom “HimlensHemlighet” skickat in fabricerade helt galna tips. I tråd efter tråd hyllar man de som utreder folk för brott och de postar ideligen kommentarer där man önskar att den de har skall fällas och dömas hårt. Det har ingen som helst betydelse om de är oskyldiga eller inte, fällas skall de ändå och därmed basta. Flashback har utvecklats till att bli riktiga rättsväsendekramare i stil med vilken trädkramare och miljömupp som helst. Snart är väl alla medlemmar i Greenpeace…

Byter konton och fortsätter jävlas

Så fort en näthatare tror sig vara hittat byter de alias. Det är som att trycka ner huvudet i en hög med skit, dvs de tror inte någon ser dem. Men de syns och de syns tydligare än tidigare. Vi ser nästan omgående vem som bytt konto och vem det är. HimlensHemlighet och Theron, ni är bara patetiska när ni nu använder nya konton, vi ser direkt att det är ni. Vi vet vilka ni är och några hundra till av er men rättsväsendet som ni hyllar gör inte ett skit för att leva upp till de mänskliga rättigheterna att vi har rätt till lagens skydd mot er. Tvärt om så motarbetas vi ständigt i vår strävan att motverka näthat. Det är till och med så att vissa inom rättsväsendet själva näthatar eller i media går ut och förtalar mycket illa de som är misstänkta för brott. Vi har upplevt detta på nära håll och vad rättsväsendet fullständigt skiter i är att de förstör den misstänkte för resten av livet och inte nog med det, den misstänktes anhörigas liv blir också förstörda. Det märkliga är att detta är tillåtet i Sverige!? Eller rättare sagt, det är inte tillåtet för någon att förtala andra men rättsväsendet skiter i det och stödjer sina åklagare som gör det.

Har levt 60 år in en lögn

I 60 år har undertecknad stött vårt rättsväsende och trott att de är det bästa rättsväsende i världen. Vår dotter har, redan sedan unga år och mot vår irritation, ständigt talat mot oss och sagt att det förhåller sig tvärt om. Sedan hösten 2012 har vi insett att hon har haft rätt hela tiden. Vi tror att efter hand som folk kommer att utsättas för näthat och utsättas för rättsväsendets fullständiga ointresse att göra något kommer de som inte längre tror på vårt rättsväsende att växa sig stora för att till slut utgöra en så stor kader att rättsväsendet inte vågar annat än att börja göra sitt jobb.

Vad fan gör dom då

Ja, vad gör dom? När man ringer polisen så får man nio gånger av tio svaret att “vi åker inte på sådant” eller “vi har inga bilar lediga” och flera andra kombinationer av svar som innebär att de inte kommer. Jag har personligen varit med om en bil som försökte preja mig av vägen. Jag ringde polisen och jag fick det helt otroliga svaret “kan du inte köra ifrån dem”. En kvinna jag känner ringde 11414 sent en kväll för att göra en polisanmälan. Polisen som svarade frågade henne “varför ringer du så här sent, ringer du till Skatteverket så här sent också?”.

Vi vet när de gör något

Om du skickar en Julhälsning blir det en utredning på flera år som på sin höjd kan rendera några tusen i böter. En Julhälsning skall alltid rendera glädje till den som får hälsningen. Det skall inte någon lipande åklagare kunna ändra på. Men så har ju Sverige ett korrupt rättsväsende så här går det göra så, och på Flashback hyllar de detta. Kör du trimmad moped kommer polisen direkt, då saknas det inte bilar eller vad de nu har för ursäkter annars! Jag har sett när polisen i en stadsdel i Göteborg använda 6 polisbilar, 4 polismotorcyklar, 1 polishelikopter och ca 22 man till att jaga moppar. Jag blev omkörd av en polisbil med sirener och blåljus. Jag råkade se var de svängde in. Det var samma väg jag skulle in på. Jag såg hur de svängde upp på trottoaren framför en Kinarestaurang och sprang in där. Jag skulle också dit för att köpa hämtmat. Döm om min förvåning när jag såg poliserna stå i kön för att beställa mat. Jag har hört mängder av berättelser där poliser omhändertagit personer som de ansett vara onyktra fast de inte tagit något alls. De berättar att det inte hjälper vad man än säger och helst skall man inte säga något för polisen kallar det för “våldsamt motstånd” och så får vederbörande rejält med stryk, mest stryk delas ut av kvinnliga poliser. Därefter får de sitta i en arrest hela natten. Samma berättelse hör man gång på gång. Jag har mycket mer än så här att berätta men det får komma i en annan artikel. Jag ber också alla bra poliser om ursäkt för det jag skriver för det finns bra poliser, jag har träffat dem i samband med jakten på näthatare. De har hjälpt till med att ta fram uppgifter åt oss och mycket annat. Tack för att ni finns!!

En rolig historia

Jag hörde en berättelse om hur en man lyckades få polisen hem till sig fast det först vägrade. Jag vet inte om det hänt i verkligheten men det är en jäkligt rolig metod:
Mannen ringer polisen och säger att det pågår ett inbrott i garaget, det är två personer som tagit sig in.
Polisen säger att de har inte tid med sådant utan han får göra en polisanmälan om inbrottet.
Efter en stund ringer mannen upp igen och säger till polisen “ni behöver inte komma nu, jag sköt dem båda”.
Efter 10 minuter stod det 6 polisbilar utanför mannens garage…..

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer