allmänt åtal för förtal

Flashback – Skall vi dra dem inför domstol

Ja, det är frågan: Skall vi dra Flashback inför domstol?

Det står utom all rimlig tvivel att Flashback begick brott då de upplät utrymme åt ett gäng kriminella att planera och genomföra intrång på min dotters mailkonton och Facebookkontot.

En vän pm:ade Flashbacks “admin” om att de skulle stoppa intrånget från Flashback. Svaret var väldigt kränkande från “admin”.

Vi letade upp identiteterna på de flesta som var med om intrången och gjorde en egen utredning som sedan blev åklagarens utredning mot “huvudpersonen” för intrånget. Han blev åtalad och fälld. Strax efter gjorde han något väldigt stort då han gick ut offentligt och bad om ursäkt.

Under tiden åtal förbereddes raderade Flashback 39 inlägg rörande intrången. De gjorde detta därför att de mycket väl vet att de medverkat till intrång genom att låta dem planera och genomföra intrången från forumet.

Det är enligt Svensk lag olagligt att medverka eller på annat sätt göra det möjligt för kriminella att utföra sina brott. Flashback forum har alltså begått brott mot våra lagar och men också mot Bahnhovs regler. De 39 postningarna låg på Flashback i minst 10 månader innan de togs bort.

Vi kommer att diskutera frågan om det går åtala Flashback med rättsväsendet. Säkerligen kommer de att säga att det inte går åtala ett forum som ligger utomlands med en utländsk ägare. Men vare sig Flashbacks forum, de 30 servrarna eller dess ägare finns utomlands. De finns i Sverige!

Vi kommer också att titta på Bahnhofs roll i detta. Eftersom de tillåter ett forum att verka hos dem utan att behöva följa vare sig Bahnhofs egna regler eller svenska lagar. Frågan är om det ens är lagligt det Bahnhof gör. Vi skall granska detta mycket noggrant och fråga oss fram hos rättsväsendet.

Utöver detta kan man fråga sig vad Bahnhofs kunder säger? Hur ser kundernas policy ut i dessa frågor?

Vi har en intressant tid framför oss!

 

15 tankar på “Flashback – Skall vi dra dem inför domstol

 1. Kan ni dra han i H******e inför rätta? Har han inte förtalat er ganska grovt till rättsvårdande myndigheter och på internet?

 2. Operatören Bahnhof AB lär nog få sitt rykte skamfilad när man låter ett kriminellt forum ligga hostad på deras server. Bahnhof AB har brutit mot etiska och moraliska regler vi detta laget. Operatörsföretaget borde redan för ett antal år sedan kastat ut Flashback från serverhotellet och rivit upp alla avtal med Flashbacks ägare Jan Axelsson. Det är horribelt att man låter ett kriminellt forum ligga hostad på serverhotellet hos Bahnhof AB i Stockholm.

 3. Jo, det är mycket grovt förtal och rena lögnerna han stått för mot personer som inte alls har med honom att göra på något sätt.

 4. En fråga. Varför gör inte polis & åklagare nåt åt den personen som förtalar och spammar din blogg hele tiden?

 5. Därför att enligt rättsväsendet är internet något som finns i en gammal dator som står och dammar i ett hörn. Alltså inget att lägga tid på.
  Jag har sett åklagare som kallar anmälningar mot brott på internet för “trams”. Just därför gör inte rättvisan något och just därför får vi göra det själva.

 6. Jag tror helt ärligt att de kallar DINA anmälningar för trams. Och det förvånar mig inte ett dugg.

 7. Vilka anmälningar?
  Jag har aldrig gjort en polisanmälan vad jag minns och det är svårt att kalla något för trams som inte gjorts.

 8. Jaså, ok det är väl bra att du aldrig gjort en tramsanmälan.

 9. Jag kommer att posta hundratals exempel på det när tiden är inne.

 10. “Kan du ge ett ex. på det eller ljuger?”

  Du avslöjar dig själv Hu**ge stalkern

 11. Du kan nämna mig vid namn hur mycket du vill, jag har inget med dig att göra längre. 🙂

 12. Ja, jag kan nämna dig och alla andra utan påföljd om det har ett journalistiskt syfte.
  Jag täcker dock inte namnge dig pga din ringa ålder. Jag har dock nämnt namn men det finns tusentals som har samma förnamn. När du säger att du inte har något med mig at göra stämmer det från min sida också. Jag bara hjälper andra och vem som kommer i vägen där avgör inte jag.

 13. Kommer kontakta H***inge psykvård och Socialtjänsten. Dom kanske kan agera? Är han lämplig som far?

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer