ifolkets.intre.se

Flashback – Sitter inne en varm Julidag

På Flashback råder ständig isande empatikyla men ute i verkligheten är det varmt, mycket varmt. Min termometer visar 29 grader. Man sitter i vilstolen på verandan i skuggan och pustar mellan kaffeklunkarna. Gräset börjar se bränt ut och  har inte växt på ett par veckor. Det var länge sedan man hoppat över gräsklippningen i två veckor. Det finns arbete att göra men det får vänta till kvällen, för varmt att jobba med något nu. Sitta inne kommer inte på fråga, inte i denna värmen, det ute som gäller.

Sinnessjukhuset Flashback

Flashback
Typisk Flashbackare

Jo, det är ett sinnessjukhus för tittar man närmare så postas det hela dagen i värmen oavbrutet förtal och skitprat. Idioterna sitter alltså i denna heta sommarvärme och postar på Flashback!? Vad säger man? “Skaffa ett liv” är inget de lystrar till. Inte heller lyssnar de på folks som hängs ut och förtalas varje minut under denna härliga, varma sommardag.

Frågan är hur man skall kunna locka ut dem i solen?

Det vill vi inte, det bästa är att de är kvar på sinnessjukhuset så slipper vi dem uppe på verandan och vi någorlunda normala kan fortsätta lapa kaffe i skuggan och njuta av värmen.

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer