spionera på medlemmarna

Flashback – Samarbetar med rättsväsendet

Flashback lämnar ut uppgifter till rättsväsendet. De fall det handlar om är narkotikabrott, pedofila brott och kanske också om användare som har en extrempolitiska hållning. Vi har hittat flera fall där rättsväsendet kände till narkotikalangares alias på Flashback och vi har själva med förbluffande resultat testat hur mycket Flashback känner till om sina användare.

Kartlägger sina användare

Vi har under åren vid flera tillfällen testat vad Flashback känner till om sina användare. Testerna har gått till på olika sätt med samma mål. Vi har flera gånger låtit olika alias posta på Flashback. När dessa kommit upp i ett bestämt antal postningar låter vi en av dessa alias exempelvis outa en annan alias. Då stängs den alias av som outat men inte bara den utan också alla de andra som använde samma ip, alternativt samma User Agent, alternativt samma webbläsare eller alternativt samma mejladress. Flashback kunde i alla testerna lokalisera alla alias som samma person (fast vi var minst tre personer som jobbade med det). Flashback kartlägger alltså sina användare noggrant och detta material används för att ta reda på vem användaren är vid behov. En tidigare insatt medlem på Flashback som var med i drevet mot en annan medlem i en kommentar under denna artikel:

Jag hade god insyn i vad som pågick.

Ja, bra då fortsätter vi:

Jag vet dessutom att Flashback ibland skapar privata hemliga underforum för att bedriva spaning på medlemmar eller personer de ogillar. Ett av dessa spaningsarbeten leddes av usern Lady_Tiera där de samlade all data de kunde om målet som var en Flashbackmedlem.

Jaha, de samlade alltså information om en medlem vilket reglerna säger att man inte får göra men som vi också sett att de gör. Reglerna är bara för syns skull, de modererar endast efter en agenda (vi kommer i en senare artikel skriva om Lady_Tiera).

Detta var runt 10+ år sedan. Vad de samlade var user-agent som avslöjar operativ system, typ av dator och en del annan känslig info. De lade också pussel om allt han skrev och gjorde gissningar som skulle skickas till polisen.

Det stämmer med vår information.

Målet använde TOR och de kunde inte finna honom via vanlig IP. Ett stort antal moderatorer var inblandade och med admins välsignelse.

Vill du vara helt säker på att Flashback inte skall veta vem du är, använd TOR. Man ser också här att de använder IP på Flashback för att spåra personer. Som vi ser i inlägget från personen som var med när detta hände var admin med på att jaga Flashbackmedlemmens identitet för att överlämnas till polisen.

Jag hade god insyn i vad som pågick. Målet var en irriterande person som tillhör flashbacks typ av klientel men han var för skicklig för dem att kunna hitta honom. Men det gav mig en tankeställare när det pågick om faran om att skriva på Flashback.

Man får absolut en tankeställare när Flashback så öppet vid flera tillfällen försöker hitta identiteter på sina egna medlemmar som de så ofta påstår att de skyddar.

Vid den tidpunkten tyckte jag att det var bra att de försökte få tag på den personen men det ledde efter ett tag till fler frågor, vilka andra kartläggs, vilka grupper?

Ja, vilka andra kartläggs? Förmodligen kartlägger de alla som “sticker ut”, dvs alla som admin tycker inte får finnas. När de på Flashback under den falska anonymiteten erkänt brott lämnas de uppgifter Flashback fått fram över till polisen.

Detta är första gången jag berättar om detta till någon men jag tror alla bör vara medvetna om vad som faktiskt pågår.

Ja, sannerligen måste man som medlem vara medveten om det som pågår på Flashback. Ett litet felsteg i postandet kan räcka för att dina uppgifter hamnar hos myndigheterna. Det är inte ovanligt att det går till så här även i andra länder och inom andra grupper:

Slutsatsen är att vi vet att i olika västländer infiltrerar underrättelseverksamheter vänster och höger grupper inom ytterkanten av mainstream. I Tyskland betalade BND ut stora summor pengar för uppgiftslämnare inom nazistiska rörelser. I Sverige vet vi att vänsterextremister inom AFA varit betalade av säpo för att vara uppgiftslämnare och samma sak inom höger grupper.

Vidare:

Jag har sett en hel del om det jag skriver om Flashback och det är anledningen varför jag slutade skriva där.

Fler borde inse allvaret om vad som försiggår på Flashback och sluta skriva där.

Narkotikabrott

Vi har fått ut mer än 100 personuppgifter till olika alias via rättsväsendets utredningar kring narkotikaförsäljning. Hur kan rättsväsendet känna till vilket alias en langare har på Flashback om inte Flashback meddelat detta? Vi har sett texter ur PM som skickats mellan personer som gör narkotikaaffärer. Hur kan rättsväsendet få tag på dessa PM om inte Flashback lämnat ut dem. De som säljer och köper droger bör naturligtvis inte göra detta genom Flashback för då kan de “åka fast” eftersom det tycks vara så att Flashback golar på dem.

Pedofiler

Pedofiler som aktivt jagar barn och som begår sexuella övergrepp skall naturligtvis åka fast för det. Det är ett av de absolut värsta brotten. Det tycker Jan Axelsson också för han blev själv dömd för att han hängde ut 70 pedofiler. En av dem stämde Axelsson och fick honom fälld. Vi vet alltså Jan Axelssons syn på detta därför är det märkligt att han tillåter (eller tillät) dem att tillsammans planera hur man kan få tag i barn och hålla dem gömda eller tillät dem berätta om sina sexuella upplevelser med barn osv. Det är en vedervärdig sysselsättning som tilläts på Flashback trots Jan Axelssons syn på det.  Vi förstår nu varför Jan Axelsson tillåtit denna vedervärdiga sysselsättning, han ville samla dem på Flashback för att sedan lämna över uppgifter om dem till rättsväsendet. Flera av dem togs av polis efter sina berättelser på Flashback och utredningarna visar att rättsväsendet ofta vet vilka alias de använde på Flashback. Väl var det för det visade sig att de faktiskt begick sexuella övergrepp i verkligheten också. Anledningen till att pedofilerna får skriva på Flashback är alltså för att kunna gola på dem. Vi är inte motståndare till att Flashback lämnar ut sådana uppgifter till rättsväsendet men är förvånade med tanke på att de deklarerar något annat till sina medlemmar.

Extremism

Extremism som terrorister och extrempersoner åt något håll har vi inte sett att Flashback lämnat ut något om. Kan det vara så att dessa personer kan vara farliga och att det finns en skyddsaspekt att inte visa Flashbacks del i det? Vem vet och vågar exempelvis högerextrema chansa?

Många medlemmar klagar

Många medlemmar klagar på att deras konton plötsligt bannats. Orsaken kan vara den att Flashbacks verktyg är trubbiga och oexakta så risken finns att de stänger av fel konton i samband med att de stänger av en persons konton för alltid. Om mycket stämmer mellan flera konton vågar inte Flashback riskera något utan stänger av alla. De verkar strunta i om de stänger av fel konton eftersom deras tanke är att en bred spridning av gissningarna gör större träffbild och möjligheten att flera av samma persons konton stängs av ökar. Sådana tankar ökar naturligtvis risken för att konton som inte har med det att göra också stängs av. Men “lite spill får man räkna med” om man vill vara säker på att träffa den “skyldiges” alla konton. Detta visar att Flashback använder sig av en teknik för att hitta medlemmars konton. Skyddet av sina medlemmars anonymitet är alltså inte större än så.

Ointresserade

Kan Flashbacks medverkan att lämna ut uppgifter om sina medlemmar till rättsväsendet vara orsaken till rättsväsendets “ointresse” för Flashback? Mängder av utsatta har vittnat om att de vänt sig till olika instanser inom rättsväsendet som trevligt och mycket intresserade tagit emot deras uppgifter.  Några dagar senare avvisas anmälningarna utan förklaring. Några har kontaktad den som avvisat anmälningarna men de vill inte tala om det, bara att det avvisats.

Detta ger utrymme för eftertänksamhet!

39 tankar på “Flashback – Samarbetar med rättsväsendet

 1. fan i gatan, detta är er bästa artikel någonsin. jag har länge trott det är så ni skriver. jag har fått flera konton avstängda utan anledning.

 2. Goggele:
  fan i gatan, detta är er bästa artikel någonsin. jag har länge trott det är så ni skriver. jag har fått flera konton avstängda utan anledning.

  TACK!
  Ja, det är vad vi kommit fram till!

 3. Detta vet de flesta användare på Flashback innerst inne, men de är indoktrinerade och lättlurade av diktatorn Jan Axelsson.

 4. Timbaktu:
  Detta vet de flesta användare på Flashback innerst inne, men de är indoktrinerade och lättlurade av diktatorn Jan Axelsson.

  Ja, de vill inte veta för då har de ju ingenstans att ta vägen.

 5. Goggele:
  fan i gatan, detta är er bästa artikel någonsin. jag har länge trott det är så ni skriver. jag har fått flera konton avstängda utan anledning.

  Håller med!
  Bästa artikel kommer när alla tror ni är utslagna!

 6. Greger: Håller med!
  Bästa artikel kommer när alla tror ni är utslagna!

  Utslagna?
  Nej då, långt ifrån!

 7. Fast hur ska ni ha det? Skyddas pedofiler och knarkare av Flashback, eller lämnas de över till rättvisan? Snurrigt värre. Ni skriver ju emot er själva från en dag till en annan.

 8. Jag tror och länge trott att Flashbacks ägare tar emot pengar av svenska myndigheter som säpo för att spana på högerextrema och vänsterextrema element. Vilken plats är inte bättre än Flashback att bedriva spaning på extremister och blivande extremister?

  Det är allmänt känt att folk inom extremistiska kretsar lockas av pengar eller liknande för att bli informatör och här har vi en gigantisk databas för analyser och spaning på extremister i Sverige. Det enda Flashbacks ägare bryr sig om är pengar.

  Vad gäller drogforumet så är det ett klantigt förfarande att låta aktiva narkomaner och langare vara moderatorer. Ett hembesök och polisen får tillgång till outlaw och andra uppgifter om users på Flashback.

  Lite mer än tio år sedan var det en moderator på Flashback som togs av polisen med sin hemma-målade “polisbil” för narkotikabrott. Ett stort antal fler följde med i fallet när kvinnan åkte fast. Under en period var det inte tillåtet att skriva om detta fallet på Flashback.

  Jag vet dessutom att Flashback ibland skapar privata hemliga underforum för att bedriva spaning på medlemmar eller personer de ogillar. Ett av dessa spaningsarbeten leddes av usern Lady_Tiera där de samlade all data de kunde om målet som var en Flashbackmedlem. Detta var runt 10+ år sedan. Vad de samlade var user-agent som avslöjar operativ system, typ av dator och en del annan känslig info. De lade också pussel om allt han skrev och gjorde gissningar som skulle skickas till polisen. Målet använde TOR och de kunde inte finna honom via vanlig IP. Ett stort antal moderatorer var inblandade och med admins välsignelse. Jag hade god insyn i vad som pågick. Målet var en irriterande person som tillhör flashbacks typ av klientel men han var för skicklig för dem att kunna hitta honom. Men det gav mig en tankeställare när det pågick om faran om att skriva på Flashback. Vid den tidpunkten tyckte jag att det var bra att de försökte få tag på den personen men det ledde efter ett tag till fler frågor, vilka andra kartläggs, vilka grupper?

  Detta är första gången jag berättar om detta till någon men jag tror alla bör vara medvetna om vad som faktiskt pågår.

  Slutsatsen är att vi vet att i olika västländer infiltrerar underrättelseverksamheter vänster och höger grupper inom ytterkanten av mainstream. I Tyskland betalade BND ut stora summor pengar för uppgiftslämnare inom nazistiska rörelser. I Sverige vet vi att vänsterextremister inom AFA varit betalade av säpo för att vara uppgiftslämnare och samma sak inom höger grupper.

  Jag har sett en hel del om det jag skriver om Flashback och det är anledningen varför jag slutade skriva där. Jag tror att när Flashback.se påstår att SÄPO spionerar på Flashback så är det admin som är den egentliga spionen, eller informatören om man får vara lite ironisk. Det är en underättelseguldgruva för polis och säkerhetstjänster helt enkelt! Det borde de flesta förstå oavsett om man är en vänsteridiot eller inte. Ägaren av Flashback drivs av ekonomiska begär och den en gång ungdomliga naiva rebellen de flesta fortfarande vill tro han fortfarande är, nu är han bara intresserad av stålar.

  Helst skriver jag inte på vänstersajter men detta är troligen enda platsen där man kan skriva om detta utan att raderas.

 9. Gromit:
  Fast hur ska ni ha det? Skyddas pedofiler och knarkare av Flashback, eller lämnas de över till rättvisan? Snurrigt värre. Ni skriver ju emot er själva från en dag till en annan.

  Nej, vi skriver inte mot oss själva. Däremot vill vi inte avslöja saker i förväg, det kan komplicera det hela en aning.

 10. Grott:
  Jag tror och länge trott att Flashbacks ägare tar emot pengar av svenska myndigheter som säpo för att spana på högerextrema och vänsterextrema element. Vilken plats är inte bättre än Flashback att bedriva spaning på extremister och blivande extremister?

  Det är allmänt känt att folk inom extremistiska kretsar lockas av pengar eller liknande för att bli informatör och här har vi en gigantisk databas för analyser och spaning på extremister i Sverige. Det enda Flashbacks ägare bryr sig om är pengar.

  Vad gäller drogforumet så är det ett klantigt förfarande att låta aktiva narkomaner och langare vara moderatorer. Ett hembesök och polisen får tillgång till outlaw och andra uppgifter om users på Flashback.

  Lite mer än tio år sedan var det en moderator på Flashback som togs av polisen med sin hemma-målade ”polisbil” för narkotikabrott. Ett stort antal fler följde med i fallet när kvinnan åkte fast. Under en period var det inte tillåtet att skriva om detta fallet på Flashback.

  Jag vet dessutom att Flashback ibland skapar privata hemliga underforum för att bedriva spaning på medlemmar eller personer de ogillar. Ett av dessa spaningsarbeten leddes av usern Lady_Tiera där de samlade all data de kunde om målet som var en Flashbackmedlem. Detta var runt 10+ år sedan. Vad de samlade var user-agent som avslöjar operativ system, typ av dator och en del annan känslig info. De lade också pussel om allt han skrev och gjorde gissningar som skulle skickas till polisen. Målet använde TOR och de kunde inte finna honom via vanlig IP. Ett stort antal moderatorer var inblandade och med admins välsignelse. Jag hade god insyn i vad som pågick. Målet var en irriterande person som tillhör flashbacks typ av klientel men han var för skicklig för dem att kunna hitta honom. Men det gav mig en tankeställare när det pågick om faran om att skriva på Flashback. Vid den tidpunkten tyckte jag att det var bra att de försökte få tag på den personen men det ledde efter ett tag till fler frågor, vilka andra kartläggs, vilka grupper?

  Detta är första gången jag berättar om detta till någon men jag tror alla bör vara medvetna om vad som faktiskt pågår.

  Slutsatsen är att vi vet att i olika västländer infiltrerar underrättelseverksamheter vänster och höger grupper inom ytterkanten av mainstream. I Tyskland betalade BND ut stora summor pengar för uppgiftslämnare inom nazistiska rörelser. I Sverige vet vi att vänsterextremister inom AFA varit betalade av säpo för att vara uppgiftslämnare och samma sak inom höger grupper.

  Jag har sett en hel del om det jag skriver om Flashback och det är anledningen varför jag slutade skriva där. Jag tror att när Flashback.se påstår att SÄPO spionerar på Flashback så är det admin som är den egentliga spionen, eller informatören om man får vara lite ironisk. Det är en underättelseguldgruva för polis och säkerhetstjänster helt enkelt! Det borde de flesta förstå oavsett om man är en vänsteridiot eller inte. Ägaren av Flashback drivs av ekonomiska begär och den en gång ungdomliga naiva rebellen de flesta fortfarande vill tro han fortfarande är, nu är han bara intresserad av stålar.

  Helst skriver jag inte på vänstersajter men detta är troligen enda platsen där man kan skriva om detta utan att raderas.

  Tack för detta!
  Vi kan vidimera att inlägget är helt sant, förutom att detta är en “vänstersajt”. Vi har en källa som berättat nästan exakt samma sak som detta inlägg visar men den källan ville inte att vi skulle publicera det. Nu kommer alltså en annan person in och säger i stort sett exakt samma sak och, ja, detta är enda stället som sådant släpps fram för vi har riktig yttrandefrihet. Informationen i kommentaren är stekhett!

 11. REDAKTIONEN: Tack för detta!
  Vi kan vidimera att inlägget är helt sant, förutom att detta är en ”vänstersajt”. Vi har en källa som berättat nästan exakt samma sak som detta inlägg visar men den källan ville inte att vi skulle publicera det. Nu kommer alltså en annan person in och säger i stort sett exakt samma sak och, ja, detta är enda stället som sådant släpps fram för vi har riktig yttrandefrihet. Informationen i kommentaren är stekhett!

  Jag var med på den tiden och kommentaren av Grott stämmer mycket bra med min minnesbild.

 12. Ok,lägg gärna fram riktiga bevis för att det är som ni skriver. Sättet ni testat på låter inte direkt övertygande. Innan dess tar jag era “avslöjanden” på lika stort allvar som de teorier som flödat på Flashback i åratal om exakt samma sak. Hoppas ni vill framstå som seriösa och inte bara en rättshaveristisk foliehatts-sida.

 13. Av debattör Grott spekulationer har starkare bäring än vad allmänheten i gemen ens kan tänka sig tillika nämns att “av en annan person säger i stort sett exakt samma sak” är oavsett sanningshalt också Flashbackhatarnas signum och enda stället som denna åsikt släpps fram är I Folkets Intresse signum vars yttrandefrihet är värdig namnet, oavsett om “Informationen i kommentarer är stekhet” eller inte!

  Fb hatarna härjar i ett stort antal andra forum, till och med i egna namn och under flera alias I Folkets Intresse debattfält och idag uppmärksammades en petition i “Skriv under” som alla med civilkurage bör underteckna.

  Rubrik i “Skriv Under: Stoppa Milena Geivandov att kränka människor inom Sverige“.

 14. Tältaren: Jag var med på den tiden och kommentaren av Grott stämmer mycket bra med min minnesbild.

  TACK!

 15. Gromit:
  Ok,lägg gärna fram riktiga bevis för att det är som ni skriver. Sättet ni testat på låter inte direkt övertygande. Innan dess tar jag era ”avslöjanden” på lika stort allvar som de teorier som flödat på Flashback i åratal om exakt samma sak. Hoppas ni vill framstå som seriösa och inte bara en rättshaveristisk foliehatts-sida.

  Vi drar slutsatser av vad vi sett!
  Vi kommer inte att visa hur vi gjort våra tester.

 16. Janne pbj:
  Av debattör Grott spekulationer har starkare bäring än vad allmänheten i gemen ens kan tänka sig tillika nämns att ”av en annan person säger i stort sett exakt samma sak” är oavsett sanningshalt också Flashbackhatarnas signum och enda stället som denna åsiktsläpps fram är I Folkets Intresse signum vars yttrandefrihet är värdig namnet, oavsett om”Informationen i kommentarer är stekhet” eller inte!

  Fb hatarna härjar i ett stort antal andra forum, till och med i egna namn och under flera alias I Folkets Intresse debattfältoch idag uppmärksammades en petition i ”Skriv under” som alla med civilkurage bör underteckna.

  Rubrik i “Skriv Under: Stoppa Milena Geivandov att kränka människor inom Sverige“.

  TACK!
  Skall fixa så att länken fungerar.
  EDIT:
  Nu fungerar länken!

 17. REDAKTIONEN: Vi drar slutsatser av vad vi sett!
  Vi kommer inte att visa hur vi gjort våra tester.

  Ok, men bevis för Flashbacks samarbete med rättsväsende och annat måste väl finnas utan att ni avslöjar era metoder? Det är allvarliga och stekheta anklagelser mot svenska myndigheter, men ärligt talat.. det glänser foliehatt om hela artikeln så länge det inte kan presenteras något alls som styrker det hela. Det är ju synd om ni sitter på sånt sprängstoff men inte lyckas visa något alls som bevisar det. Då förpassas ni till gänget som tror på platt jord och judiska konspirationer i min värld. MVH Gromit

 18. Gromit: Ok, men bevis för Flashbacks samarbete med rättsväsende och annat måste väl finnas utan att ni avslöjar era metoder? Det är allvarliga och stekheta anklagelser mot svenska myndigheter, men ärligt talat.. det glänser foliehatt om hela artikeln så länge det inte kan presenteras något alls som styrker det hela. Det är ju synd om ni sitter på sånt sprängstoff men inte lyckas visa något alls som bevisar det. Då förpassas ni till gänget som tror på platt jord och judiska konspirationer i min värld. MVH Gromit

  Du menar alltså att vi då påminner om Flashback. Där påstås det saker om bla oss som gjorts till sanning som faktiskt inte alls är någon sanning utan bara just billiga konspirationsteorier. Vi ser ingen anledning att bevisa något alls av våra teorier och slutsatser så länge det påstås saker om oss som inte har ett uns sanning.
  Kan tillägga att vi tror inte alls på plattjord-, judiska- eller andra konspirationer.

 19. REDAKTIONEN: Du menar alltså att vi då påminner om Flashback. Där påstås det saker om bla oss som gjorts till sanning som faktiskt inte alls är någon sanning utan bara just billiga konspirationsteorier. Vi ser ingen anledning att bevisa något alls av våra teorier och slutsatser så länge det påstås saker om oss som inte har ett uns sanning.
  Kan tillägga att vi tror inte alls på plattjord-, judiska- eller andra konspirationer.

  Ja, påstås det saker som inte kan backas upp med skärmdumpar, rättsdokument eller vad som helst så tar jag inte det på mer allvar. Menade inte att ni på något sätt skulle tro på judiska konspirationer, bara att trovärdigheten inte blir högre för er. Har ni något som kan backa upp att Flashback samarbetar med rättsväsende och myndigheter? Det är av största vikt att alla får veta detta, och ni kommer inte ha något problem att få detta stort uppslaget i riksmedia. Med det i åtanke så kanske du förstår min skepsis när det kommer till detta “fantastiska avlsöjande”. Men visst..du behöver inte presentera någon källa men jag tror då också mycket lite på det hela. Faktiskt inte alls.

 20. Flashback är en infiltrerad sekt. Det är inget nytt under solen.

 21. Gromit: Ja, påstås det saker som inte kan backas upp med skärmdumpar, rättsdokument eller vad som helst så tar jag inte det på mer allvar. Menade inte att ni på något sätt skulle tro på judiska konspirationer, bara att trovärdigheten inte blir högre för er. Har ni något som kan backa upp att Flashback samarbetar med rättsväsende och myndigheter? Det är av största vikt att alla får veta detta, och ni kommer inte ha något problem att få detta stort uppslaget i riksmedia. Med det i åtanke så kanske du förstår min skepsis när det kommer till detta ”fantastiska avlsöjande”. Men visst..du behöver inte presentera någon källa men jag tror då också mycket lite på det hela. Faktiskt inte alls.

  Du får hålla dig ett tag.

 22. Ralf:
  Flashback är en infiltrerad sekt. Det är inget nytt under solen.

  Nej, det är inte nytt men ändå är det bra att du säger det.

 23. Det dröjde inte länge innan Jan Axelsson tog upp detta i sin hattråd. Läser han här varje dag?

 24. Muhammed:
  Det dröjde inte länge innan Jan Axelsson tog upp detta i sin hattråd. Läser han här varje dag?

  Ja, han har VIP-prenumeration.

 25. Jan Axelsson kan få prenumerationen på IFI uppgraderad till Guldprenumeration han blir glad att läsa allt mellan himmel och jorden på IFI

 26. REDAKTIONEN: Tack för detta!
  Vi kan vidimera att inlägget är helt sant, förutom att detta är en ”vänstersajt”. Vi har en källa som berättat nästan exakt samma sak som detta inlägg visar men den källan ville inte att vi skulle publicera det. Nu kommer alltså en annan person in och säger i stort sett exakt samma sak och, ja, detta är enda stället som sådant släpps fram för vi har riktig yttrandefrihet. Informationen i kommentaren är stekhett!

  Jag kan också “vidimera” det!
  Var med på den tiden jakten på idioten hände. Det fanns inget om att medlemmarnas anonymitet skulle skyddas när det gälde honom. Han fick inte skriva vad som helst, han hade ingen yttrandefrihet på Flashback. Jag tror fler har upptäckt det som diskuterar mot janne. Man säger bara att det är någon härifrån så raderas det. Yttrandefrihet? Nu vet rätt många att de inte har yttrandefrihet på Flashback.

 27. Många privatpersoner och i rättssfären har sagt det och säger det igen – upphör med att publicera fjöntfrågor som i denna debatt alias Gromit kommer med!

  Avalancheking reggad i Flashbackare 2012 anser då och nu att “Det är verkligen superkul att vissa på Flashback liksom tror att de lurar sig själva och uppmanar att försöka höja Fb ribban för OG-medlemmar har inte skadat oskyldiga “, och det påståendet efterlämnar frågan varför Fb admin än idag 2019 har utvidgat sekretesskydd?

  Vad den frågan då med alias Gromit fjöntfrågor att göra tar faktiskt endast minuter att fastställa för I Folkets Intresse debattörer kan spendera några minuter på genom att kolla upp alias Gromit och eller under fb alias Avalancheking och ni lär finna att Fb admin rakt igenom repriserade dravel stöds av, gissa vem!

  All terror och oavsett vad den består av ska ignoreras och I Folkets Intresse bör skona alla trogna läsare och debattörer genom att upphöra med att publicera och än värre svara på maniska alias frågor!

 28. Egoria: Jag kan också ”vidimera” det!
  Var med på den tiden jakten på idioten hände. Det fanns inget om att medlemmarnas anonymitet skulle skyddas när det gälde honom. Han fick inte skriva vad som helst, han hade ingen yttrandefrihet på Flashback. Jag tror fler har upptäckt det som diskuterar mot janne. Man säger bara att det är någon härifrån så raderas det. Yttrandefrihet? Nu vet rätt många att de inte har yttrandefrihet på Flashback.

  Jo, yttrandefrihet på Flashback existerar inte.

 29. S.T:
  Tittar ni någon gång vad de skriver om er på Flashback?

  Jag titta aldrig i admins löjliga hattrådar mot oss!

 30. Anonym:
  Många privatpersoner och i rättssfären har sagt det och säger det igen – upphör med att publicera fjöntfrågor som i denna debatt alias Gromit kommer med!

  Avalancheking reggad i Flashbackare 2012 anser då och nu att ”Det är verkligen superkul att vissa på Flashback liksom tror att de lurar sig själva och uppmanar att försöka höja Fb ribban för OG-medlemmar har inte skadat oskyldiga ”, och det påståendet efterlämnar frågan varför Fb admin än idag 2019 har utvidgat sekretesskydd?

  Vad den frågan då med alias Gromit fjöntfrågor att göra tar faktiskt endast minuter att fastställa för I Folkets Intresse debattörer kan spendera några minuter på genom att kolla upp alias Gromit och eller under fb alias Avalancheking och ni lär finna att Fb admin rakt igenom repriserade dravel stöds av, gissa vem!

  All terror och oavsett vad den består av ska ignoreras och I Folkets Intresse bör skona alla trogna läsare och debattörer genom att upphöra med att publicera och än värre svara på maniska alias frågor!

  Ja, du har helt rätt!
  Tyvärr slinker galningarna igenom ibland men jag skall tala med de andra som också sköter dessa kommentarsspalter att vi stramar åt ytterligare.

  Vad det gäller Jan Axelssons skyddade adress fick han den just pga att OG var ute efter honom. Eftersom OG-medlemmen tycks göra gemensam sak med admin finns det ingen anledning att fortfarande ha skyddad adress. Kanske någon kan meddela myndigheterna om detta?
  Alternativt har han förlängt skyddad id just för att han hjälper polisen med namn på Flashbackanvändare som polisen eftersöker eller för att han spanar på användarna.

 31. Anonym:
  Många privatpersoner och i rättssfären har sagt det och säger det igen – upphör med att publicera fjöntfrågor som i denna debatt alias Gromit kommer med!

  Avalancheking reggad i Flashbackare 2012 anser då och nu att ”Det är verkligen superkul att vissa på Flashback liksom tror att de lurar sig själva och uppmanar att försöka höja Fb ribban för OG-medlemmar har inte skadat oskyldiga ”, och det påståendet efterlämnar frågan varför Fb admin än idag 2019 har utvidgat sekretesskydd?

  Vad den frågan då med alias Gromit fjöntfrågor att göra tar faktiskt endast minuter att fastställa för I Folkets Intresse debattörer kan spendera några minuter på genom att kolla upp alias Gromit och eller under fb alias Avalancheking och ni lär finna att Fb admin rakt igenom repriserade dravel stöds av, gissa vem!

  All terror och oavsett vad den består av ska ignoreras och I Folkets Intresse bör skona alla trogna läsare och debattörer genom att upphöra med att publicera och än värre svara på maniska alias frågor!

  Men på vilket sätt var min fråga om källa och bevis en “fjantfråga”? Jag ger inte uttryck för något hat eller någon missaktning. Jag ville ärligt bara se bevis på vad som påstås då det är en intressant sak för alla som rör sig på internet.

 32. Gromit: Men på vilket sätt var min fråga om källa och bevis en ”fjantfråga”? Jag ger inte uttryck för något hat eller någon missaktning. Jag ville ärligt bara se bevis på vad som påstås då det är en intressant sak för alla som rör sig på internet.

  Anonym här ovan menar att vi inte skall släppa fram folk från Flashback i kommentarsspalterna. Jag gjorde det denna gång för att kunna förtydliga det.

 33. Frågande:
  Betyder SIG-gruppen ”Särskilda inhämtnings gruppen”?
  https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4rskilda_inh%C3%A4mtningsgruppen

  Nej!
  Vad i alla sina dagar har du fått det ifrån? Det låter som ett typiskt nollbegåvat Flashbackpåhitt.

  Från början hette det SI-grävarna. Således betyder “G” i SIG “Grävarna”. SI är en förkortning på den vetenskapliga metod vi använder. Det finns att läsa om det på nätet och vi har en gång nämnt vad det betyder. Det är dock lite småkul att hålla det hemligt.

 34. “Däremot, om någon bryter mot gällande lagstiftning och därmed även reglerna på Flashback Forum, så är vår målsättning att agera så snabbt som möjligt.”

  FB nekar ju faktiskt inte till att man samarbetar med rättsväsendet.

 35. Anonym:
  ”Däremot, om någon bryter mot gällande lagstiftning och därmed även reglerna på Flashback Forum, så är vår målsättning att agera så snabbt som möjligt.”

  FB nekar ju faktiskt inte till att man samarbetar med rättsväsendet.

  Exakt!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer