Flashback – Outlaw igen

Jag har fortsatt läsa inne på det dolda forumet “Outlaw”.

Där pågår det intressantaste diskusionerna om olika användare osv. Det är kul att se att de inte alltid är överens. Tidvis är “ljudnivån” högre än ute på det offentliga forumet.

Det verkar som om de försöker avslöja vissa användare som oönskade grävare. De påstår att de gräver fram användares identiteter. Vår grupp har några användare som postar där men ingen av dem verkar dock vara intressanta. Det är ett bra betyg för oss!

Det finns verkligen bra moderatorer där också. Men det förlåter ingenting, likt Nazisternas anställda Tyskar på koncentrationslägren som medverkade till att avliva folk. Det fanns säker bra folk där också men de var ändå medskyldiga till att avliva folk. Därför är också de bra moderatorerna skyldiga till de övergrepp som pågår i så stor omfattning på Flashback.
Jag kommer dock att undanta den moderator som lånar ut sin användare till mig mot löfte att inte röra något. Tyvärr kan jag inte gå in där så ofta då jag bara kan göra det när jag hälsar på hemma hos hen som bor en bit bort. Det är ett förtroende jag kommer att vårda.

Jag letar bara de svaga punkter som finns hos Flashback där inne. Ekonomin är tydligen en sådan svag punkt. En anna svag punkt är att också moderatorerna är anonyma för admin. Just anonymiteten på forumet är Flashbacks bräckliga ryggrad. Utan den möjligheten rasar bygget ihop.

Tyvärr kan jag inte avslöja vad som sägs på Outlaw, den karamellen kommer att användas till annat. Jag tar massor av skärmdumpar av den anledningen.

Senast jag skrev om att jag verkligen kunde komma in på Outlaw fick ett antal moderatorer sparken. Jag återgav då lite mer om vad som skrivs och hur det skrivs där inne för att bevisa att jag verkligen har tillgång till det forumet.

 

7 tankar på “Flashback – Outlaw igen

  1. Snälla du som driver den här bloggen kan du posta en länk till ert arbetsforum som ett eget blogginlägg. Jag hittar inte det om det inte är hemligt nu. Men jag tror jag kan bidra har tidigare varit supermoderator på Flashback men bannades efter ett storbråk!

  2. Supermoderator? Finns det något som heter så på Flashback?

  3. Det fanns en sådan grupp på Flasback för några år sedan, före 2009 har jag för mig. Egentligen finns de kvar men titeln är ändrad till bara moderator. En sådan är exempelvis ÅnkelGunnar.

  4. Supermoderatorer existerade förr men är en titel som försvunnit.

  5. Hej! “Hallon” Har du viktig information om själva databasen finns inne på outlaw på Flashback, och har du lite insiderinformation om outlaw, och de moderatorer som sitter inne på outlaw är du välkommen att ge information till admin här inne,och om det är ÅnkelGunnar som är högsta hönset på outlaw.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer