Flashback – Och yttrandefrihet

Flashback-PK

På Flashback skriker man sig hes över att vi skall ha total yttrandefrihet, få hänga ut vem som helst och skriva vilka lögner som helst om vederbörande. Inte sällen ägnar man sig åt sjukvård där man ställer diagnoser om helt okända personer. Det är alltså så de ser på yttrandefriheten, när det gäller dem själva.

Här uttrycker sig en typisk PK-Flashbackare “är det ens lagligt att hänga ut folk så här“. Ja, käre vän, läs Flashback så får du se vad Flashback tycker om att hänga ut folk. Vi hänger inte ut någon på det sättet alls. Vi är mycket noggrannare om vad vi skriver.
Du frågar också om man får ha sin åsikt och uttrycka den, ja vad tycker du, får vi det?
Vi skall tydligen låtsas som att de ca 10.500 postningarna med mycket grovt förtal om oss inte finns?
Du har rätt i att vi inte har yttrandefrihet så länge till, så mycket som Flashback gör för att förstöra den kommer det säkerligen begränsande lagar.

 

Vi får tacka för inbjudan men tyvärr, du är fullständigt ointressant för oss. Jag får hålla med om det där med ölen för det verkar som om du är överförfriskad när du plottrar på Flashback, även det är en Flashback-PK-grej. Intoleransens lakejer borde de båda postarna här ovan tillhöra då de inte vill att vi får skriva vad vi vill medan de själva skall få hänga ut vem de vill och haspla ur sig vilken skit som helst.

 

najas

För att bedöma mitt sinnestillstånd, vilket är en Flashback-PK grej, måste man trots allt vara en läkare. Rättshaverist är ett av de vanligaste Flashback-PK-skällsorden, så det tar jag med jämnmod. Det visar på att denna postares ordförråd är minst sagt begränsad då man plockar orden på Flashback-PK-hyllan. Dessutom är han en moderator som hjälper Jan Axelsson att dra in miljoner medan han själv kanske inte vet hur han skall få ihop till nästa månads hyra. Korkat? Sinnesslött? Döm själva!

Yttrandefrihet på riktigt

Riktig yttrandefrihet gäller överallt och alla, inte bara medlemmar på Flashback. Dessutom innehåller riktig yttrandefrihet regler som att man bla inte får kränka andra människor. Vi följer dessa regler till punkt och pricka. Läs våra policys, titta i menyn högst upp till höger.

Rasister är inte vår grej

Vi jagar inte rasister, vi “jagar” anonyma näthatare. Om sedan näthataren också är rasist så är det något näthataren själv får tackla. Vi skiter i det! Kan tillägga att vi inte har något med RG att göra.

Har vi Flashback databas

Tja, döm själva:

Vår samkörda lista (ca 5000 identifierade personer). Vi bjuder på ett par godingar som reggat sig på Flashback (finns ännu fler, ännu godare):

databas_utred

 

Utdrag och saxat ur databasen (som rättats till för att vara lättare att läsa ur):
databas1

databas3

databas4

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer