Annonser

Flashback – och Wordon

Reklam

Flashback lever på reklamen. Vägen för att få Flashback att moderera hårdare går alltså via reklamen. Utan reklamintäkter blir det svårt att driva 32 egna servrar hos Bahnhof. Reklam är alltså de pelare som Flashback vilar på.

Så här fungerar det

Vi har nu fått reda på att annonsörerna annonserar i huvudsak inte själva på Flashback. Flera av dem blir överraskade när de hör av oss att de finns på Flashback med sina annonser. Orsaken till att de inte vet det beror på att de har avtal med affiliate-nätverket Wordon. Med Wordon har också Flashback avtal. Det visar sig så att Wordon släpper på sina kunders annonser på Flashback helt ovetandes annonsörerna enligt det avtal Wordon har med Flashback.

Reklampelaren vittrar

Nu när vi vet att det är Wordon som sköter detta blir allt lättare. Nu kan vi rikta in oss mot Wordon och bland annat be att få se deras policy gällande kriminalitet som förtal och brott mot PUL. Det skall bli intressant att se om de stödjer uthängningar av döda barn eller “muppsafari” som de kallar ett annat tvivelaktigt nöje där de fotograferar barn med olika syndrom och lägger ut dem för folk att skratta åt. Jag kan inte tänka mig att Wordon:s policys tillåter detta. Reklampelaren kommer att vittra sönder och Flashback följer med i fallet.

Uppmaning

Vi uppmanar alla med vän av ordning att kontakta Wordon och berätta vad Flashback står för. Tillsammans skall vi bryta ner galenskaperna till intet.

 

WORDON AB

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer