Flashback – Nej, det är aldrig vi

Flashback hade under 2020-07-04 och 2020-07-05 störningar i flödet. Vad det beror på har vi ingen aning om men under inga som helst omständigheter var det vi, är vi eller någonsin kommer att vara vi. Vårt arbete innefattar inte på något sätt olagligheter. Om vi skulle lägga oss så lågt att vi begår brott skulle Flashbacks läge vara vara betydligt sämre än det är idag.

Vårt arbete

Vi säger oftast inte vad vi jobbar med eller hur vi gör det men ibland kan avslöjanden i sig utgöra en del av arbetet att uppnå ett mål. Därför kommer vi tidvis att avslöja vissa detaljer om vad vi jobbar med. Men att hacka eller elektroniska skapa attacker mot forumet är inte vad vi jobbar med på något sätt.

Uthängda och förtalade

De som hängts ut och förtalats läggs på hög som växer ikapp med Flashbacks problem. Folk, som vi, som hängts ut och förtalats sitter inte still i båten. Man står alltså inte stilla och låter folk slå oss på käften, vi försvarar oss. Det är ett faktum som kommer vara den tunga sten som till slut sänker Flashback. En mycket liten procent av de drabbade kan vi tänka oss ta till olagligheter som att angripa Flashback elektroniskt men det är inte så vi jobbar.

admin, trodde du någonsin att ingen skulle slå tillbaka av alla de ni förstört framtiden för? Trodde du aldrig att en del av dem ni jävlas med har en betydande ekonomisk styrka? Om du inte trodde detta får du nog tänka om fort!

Avvisar

Vi får då och då meddelanden från folk som föreslår att hjälpa oss med sådant som är olagligt. Vi avvisar kategoriskt varje sådant förslag och kommer att fortsätta avvisa dem eftersom vi i första hand inte vill deltaga i olagliga aktiviteter men också för att vi inte har som mål att stänga Flashback. Vårt mål är att Flashback skall följa sina egna regler och medlemmarna inte skall bryta mot Svenska lagar. Snälla förslag och lätt att uppnå men admin väljer konfrontationen och då får han skylla sig själv om någon som hängs ut inte är lika snälla som oss.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer