Flashback – Näthatets Jantelag av PK-folket

Vidriga amöbor

Ofta brukar vi utomstående se näthatare som vidriga amöbor som kladdar ned Internet och förstör det roliga för alla andra. Men efter att ha mött på det, läst om det samt studerat ämnet så skulle jag vilja påstå att tankesättet ligger närmar verkligheten än vad man kan tro.

Näthatsmobiliseringen förökar sig medels delning

En typisk Flashback-näthatsmobilisering börjar med att en användare säger något om en viss person eller visst ämne, därefter börjar folk “hänga på”. De försöker överträffa varandra i att vara först och värst med nyheter och spännande lögner att sprida i ämnet. Där börjar celldelningen och den fortsätter i oförminskad skala. Desto fler som kommer med ju mer delar sig den sjuka cellen som startade diskussionen. När väl cellerna börjar dela sig är det ingen annan än Flashbacks administration som kan få stopp på det.

Jobbar unisont tillsammans

Cellerna evolverna och klumpar ihop sig och bildar kolonier i trådar som unisont jobbar tillsammans på ett märkvärdigt vis för utomstående.

Flashbackarna försökte störa rättegången

Ta rättsfallet där jag fick tre av Flashbacks användare fällda i rättegång (en person låg bakom alla tre användare) då började Flashbackare ringa in till tingsrätten med krav. Att jag hade dålig täckning för telefonen och de borde ogilltigförklara rättegången var det någon som ansåg. Det var flera olika personer som ringde den stackars kvinnan som hade hand om diarieföringen och dagboksanteckningarna för fallet. En del av de som ringde in presenterade sig till och med som en grupp oroliga medborgare. När jag fick samtal från Tingsrätten förklarade jag hur det stod till och hänvisade till Flashbacktråden där det just då diskuterades och organiserades. En kvinna skickade email argt och frågade om varför det inte blivit en dagboksanteckning kring klagomålen. Hon som förde dagbok ringde mig och berättade att hon förde upp det. Också min telefon var ett samtalsämne men av minimal betydelse. Däremot var organiseringen från Flashback med syfte att störa rättegången en stor sak som fick inverkan på rättegången. Jag blev informerad att domaren själv hade blivit uppmärksammad om vad som pågick och var INTE glad.

En äcklig amöba som slog tillbaka på dem själva

Jag bad om att få namnen och email till de som klagat och fick dem. De flesta av dem var samma gamla vanliga näthatare ifrån kriminalforumet på Flashback. Det är intressant att se hur Flashbacks celler bildade en äcklig amöba som slog tillbaka mot dem själva. Medborgargarden uppskattas inte av svenskt rättsväsende mitt under en rättegångs inledning!

Törstar efter gemenskap genom krig mot vanliga människor

Men det vanligaste tillfället när Flashbackcellerna bildar amöbor, eller ett mystiskt kollektivt tänkande som om de vill eller är med i en hemlig klubb, är när Flashback ifrågasätts. Personer som praktisterar sin yttrandefrihet genom att kritisera Flashback eller helt enkelt har de valts ut som ett näthatsobjekt, då postas det nästan som en annons på Flashbacks forum och därefter drar de ut i krig. Det börjar med att alla håller med varandra (håller du inte med hånas du eller får din post raderas alternativt bannas). Hålla med måste man för att känna sig som en del av gänget. Vi som studerat Flashbackare och deras verkliga identiteter vet att de oftast är ytterst ensama människor som törstar efter gemenskap om så på distans via en skärm. Därefter börjar de likt bin attackera bloggar, forum och personer för att försvara den vedertagna Flashback-ståndpunkten.

Det är inte yttrandefrihet, det är stalinist-nordkoreansk konsensuspolitik

Det är inte yttrandefrihet det, är stalinist-nordkoreansk konsensuspolitik. Väldigt likt den såkallade konsesus “PK”, som driver Sverige, eller det som i folkmun många gånger kallas för jantelag. Flashback är det perfekta exemplet på att studera den onormala svenskens konsensustvångsmässighet och deras helt egna “jantelag”.

Flashback var en gång i tiden en port för de tystade

Man kan undra vad som hände med det Flashback som var till för de annorlunda, de avvikande, de speciella och de tystade. De försvann i mängden av poster som bland anndra den ondskefulla människan MrsMagoo och hennes anhang började ta över Flashback med. Flashback är PK-människans skampåle för att bespotta de som är forumets ursprungliga klientel. Jan Axelsson må ha fått fler kunder och pengar men i långa loppet finns redan Familjeliv och Facebok samt andra forum för “normala” människor. Visionen Admin (Jan Axelsson) skrev i den hemliga delen för moderatorer och admins om Flashbacks framtid är just det som händer nu. Men det kommer också bli forumets undergång.

Därför är det viktigt för, oss som är emot Flashback, att ALDRIG acceptera att det blir rumsrent på något vis!

/Helena

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer