Moderatorer har ansvaret för alla kränkningar

Flashback – Moderatorer har ansvaret för alla kränkningar

Moderatorer på Flashback har ett stort ansvar för det näthat och andra brott de släpper igenom sina granskande ögon. Den som postar ett inlägg, som är olagligt, har naturligtvis det avgörande ansvaret enligt våra lagar. Men efter någon timma kan de inte längre redigera sitt eget inlägg då går ansvaret över till moderatorerna enligt ett rationellt tänkande.

Ett rationellt tänkande är exempelvis att den som för tillfället har hushållskassan betalar för hushållsinköpen. Omsatt till Flashback blir det att den som har möjligheten att redigera inlägg har ansvaret för att redigera inlägg.

Därför anser vi att moderatorerna bär den största skulden till de brott som ständigt pågår på Flashback och brott är inte bara det som lagen föreskriver utan är allt som kränker den privata människans helg.

Det är alltså moderatorerna som skall “sättas åt” hårdast!

Admin på forumet bestämmer men det bestämmandet betyder inget alls då han samtidigt, likt vilken fegis som helst, inte står för det han bestämt. Han låter sina moderatorer, som utan lön får ta smällen, medan han själv skrattar hela vägen till banken. Admin får in flera miljoner om året på sin gratis arbetande moderatorkår. Han är inte ett dugg intressera av “det fria ordet” eller att upprätthålla ett forum, han är bara intresserad av att miljonerna rullar in. Så honom är det bara att skita i.
Han kommer inte ens att tacka er för att ni hjälper honom att dra in miljonerna. Vi vet alla att han däremot är nyckfull och plötsligt slänger ut någon av er. Det är tacken han ger för att ni helt gratis gör honom till en förmögen man.

Oavsett “admin” vet ni moderatorer på Flashback mycket väl vad som är kränkande men ni går i princip bara förbi och struntar högaktningsfullt i att rädda en privatperson från att få sitt liv förstört. Det är ett av de värsta brotten på Flashback. Men verkligheten kommer att hinna ifatt er. Ni kommer att ställas till svars för vad ni underlåter att göra.

När en privatperson nämns med namn, och andra personuppgifter av mobben, där de klistrar på denne en massa brottsliga gärningar eller andra, för den nämnda personen, pinsamma egenskaper begår moderatorerna ett brott, enligt rationellt tänkande, om de inte modererar detta. Så ser en drabbad privatperson på det!

Vi skall gräva fram alla moderatorer, vare sig de är moderator nu eller varit det tidigare, och lämna över personuppgifterna till alla som utsatts för någon slags brott enligt dennes rationella tänkande. Då kommer ni moderatorer att få svara för er ovilja att hjälpa dessa stackars människor som för resten av livet är brännmärkta för sin omgivning utan att de gjort något illa någonsin.

Frågan vi ställer oss är hur en moderator kan gå förbi en mycket svårt, på forumet, sargad människa utan att vidtaga åtgärder? Om ni moderatorer ser en människa falla på spåret till en järnväg, och som inte kan komma därifrån samtidigt som tåget närmar sig, går ni bara förbi med orden “det ingår inte i min uppgift” eller “det är inte mitt område att rädda folk”? Läs en gång till du moderator! Ser du vad det står? För det är exakt det ni gör på Flashback! Men det räcker inte med det, ni står ta mig fan och tittar på när tåget kommer och sargar stackarn på spåret. Det hjälper inte att moderatorn är en professor för han står också och tittar på när folk blir svårt sargade utan att lyfta ett jävla litet finger. Tänk om det var din egen anhörige som låg där svårt sargad?

Har ni moderatorer ett konsekvenstänkande? Tänkt tanken att er egna anhöriga kan hängas ut och förtalas mycket illa? Underlåter ni då också att radera den brottsliga handlingen? Jag tror faktiskt inte det! Risken är dock att era anhöriga som barn, partner eller andra kan hängas ut och förtalas på sajter där ni inte kommer åt. Jag tror till och med det både kommer att ske och är rimligt med tanke på era egna gärningar mot andras anhöriga. Det är rimligt eftersom myndigheter i Sverige skiter fullständigt i de för livet mycket svårt misshandlade personerna på Flashback och då det enda “vapnet” de har att försvara sig med är att hänga ut er och era anhöriga, dock mot vår vilja.

Det står alltså en helt ensam, mycket svårt sargad personlighet, och sträcker sig efter det tillhygge som finns för att försvara sig med mot den av underlåtenhet anfallande moderatormobben. Det enda den panikslagne får tag på är era personuppgifter och med det vapnet slår han vilt runt sig för att inte bli helt ihjälslagen. Svingandet kommer att också träffa era egna anhöriga. Det är en fullt naturlig handling och fullt rimligt från en som i hastigheten tänker rationellt och är på väg att sargas av moderatorernas underlåtenhet att radera det kränkande. Det är alltså inget vi önskar utan kan bli en konsekvens av er eget val att inte vidtaga åtgärder när någon kränks.

Vi avråder på det bestämdaste att moderatorers anhöriga skall dras in i detta och kränkas. Vi som drabbats av mycket svårt förtal, kränkningar mm vet vad det handlar om och det är inget vi önskar andra oskyldiga. Vi vill bara peka på de fullt möjliga konsekvenserna av er underlåtenhet att vidtaga åtgärder. Ni kan också själva tänka ut vad, för livet förstörda människor, kan vidtaga för åtgärder mot sina banemän.

Jag råder er moderatorer på Flashback att strunta i “admin”, som tjänar stora pengar på ert gratisarbete, och börja radera allt som utsätter identifierbara personer för kränkande handlingar. Ni kommer nämligen en vacker dag tvingas stå framför och svara för era underlåtande handlingar ansikte mot ansikte mot dem som blivit sargade för livet.

För första gången sedan mina anhöriga och jag kränktes på Flashback känner jag ett uns av glädje!

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer