ifolkets.intre.se

Flashback – Moderator ljuger helt öppet

Gromgutten, en Flashback – Moderator

och svensk boende i Oslo, ljuger i urklippet från Flashback. Han skriver alltså i princip att man bara får skvallra om företag inte om privatpersonerna bakom företagen. Detta är en stor lögn, han och Flashback tillåter i mycket stor utsträckning inte bara grovt förtal av privatpersonerna bakom företag utan än värre också grovt förtal av företagarnas familjer. Flashback står utan tvekan för de absolut flesta integritetsbrotten i Sverige och det utan motstycke. Flashback skiter alltså inte bara i sina egna regler de ljuger om dem också. Hur länge skall Flashback kunna hålla på att kränka folk ända in i döden?

Vad skall myndigheterna göra

Vi kan enkelt beskriva vad vår myndigheter gör åt detta men först vad de har att göra som är tvingande:

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12:
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Alltså har var och en rätt till lagens skydd för ingripande mot sin integritet. Men till och med årsskiftet har de inte gjort ett enda dugg. Från årsskiftet 2017/2018 finns det tre nya lagar som man kan använda mot Flashback.
– BBS-lagen har ändrats till att forum också måste ta bort inlägg med integritetsbrott. Man skall alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter tvinga Flashback att ta bort det.
– Nya förtalslagen är mycket tydligare nu och där anger man att det är olagligt att begå integritetsbrott. Man får alltså inte posta poserande bilder på andra utan utan deras medgivande och man får inte förtala någon speciellt inte sexuellt förtal. Man skall alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter inleda utredning och ställa förövaren inför domstol.
– Till sist har vi nya PUL-lagen som säger att man inte får publicera personuppgifter för icke offentliga personer. Speciellt denna lag är mycket hård och går långt i sina krav. Bla skall de som håller personregister tillsätta ansvariga för att registren inte kan komma ut mm. Det finns en rad med regler man måste följa. Om man är uthängd på Flashback skall man alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter inleda utredning och tvinga platsen där uthängningen skett att ta bort det. Om man inte gör detta kan ägaren till platsen där uthängningen sker tvingas till miljonböter.

Vad gör myndigheterna

Trots att de nya lagarna precis börjat gälla kan vi med en kort mening redan nu säga vad de kommer att göra: Inte ett skit!
För det första kommer de att säga att “vi kan inget göra för Flashback ligger inte i Sverige” trots att vi kan bevisa att det ligger i Sverige, för det andra kommer de säga om förtal att “Är inte påkallat av allmänt intresse, utredning inleds inte“. Om man meddelar aktuella myndigheter att de nya lagarna inte fungerar, “hur gör vi nu” får man ofta det eleganta men meningslösa svaret att “ring en advokat“, men vem har råd med en advokat? Som alla förtalade förstår så håller detta inte längre, något måste göras!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer