Hatforumet Flashback

Flashback – Lite höstinfo

Vi har haft mycket att göra under semestertiderna och fram mot hösten. Vi är därför lite sena med nyheter mm. Men det tar vi igen nu. Denna gång handlar det om Flashback, donationer och om fler servrar. När Flashbacks siffror över samtida besökare övergår 80-90 tusen går det trögt. När antal samtidiga besökare gick upp och lite över 115.000 gick det tidvis inte komma in på forumet. Nu tror vi inte siffrornas nivå stämmer eftersom det handlar om att besökare räknas som unika besökare i en timma fast flera av dem under den timman lämnat forumet. Men även om de korrekta siffrorna är betydligt mindre än här ovan kan det dra ner forumet till att inte gå att använda när det blir för många inne samtidigt. Det behövs alltså fler servrar men först börjar vi med insamlingen av pengar.

Flashbacks insamling via doneringar

Enligt admin på forumet har de sammanlagt på 7 veckor fått in några kronor över 84.000 av 330 bidragsgivare. Det ger ca 250 kr/bidragsgivare eller i genomsnitt 48.000 kr/mån och 188 donationer under samma tid. Nu var det två personer som gav 10.000 kr men det tror vi inte de kommer göra varje månad. Om vi räknar om siffrorna utan de två generösa bidragsgivarna blir det lite drygt 36.000 kr/mån eller ca 200 kr/bidragsgivare. Det ger alltså lite drygt 400.000 kr/år. Förmodligen gavs mer pengar än vad det kommer att ges framöver eftersom det i början är lite nyhetens behag. Förmodligen kommer insamlingen per år ligga mellan 200.000 kr  och 300.000 kr. Eller ungefär det vi tidigare gissade:

Vi uppskattar att under 2019 kommer Flashback att få in under 200.000kr den vägen.
Källa: http://ifolkets.intre.se/flashback-pa-ruinens-brant/

admin säger vidare att Flashback gör en förlust på ca 1,2 milj/år räknat på de pengar forumet självt drar in. Han säger också att de har andra inkomster än Flashback. Vi vet att de andra inkomsterna är sexsajten “sexnovell.se”. Annonserna på den sajten är till och med direkt kopplat till forumet. Vi sade tidigare att forumet gör en förlust på lite under 1 miljon/år vilket betyder att forumets förlust per år är större än vi räknat:

Utan den inkomsten skulle förlusten för år 2018 hamna på 859.000 kr istället för 273.000 kr som diagrammet ovan visar.
Källa: http://ifolkets.intre.se/flashback-pa-ruinens-brant/

admin säger att gåvor med meddelanden har en psykologisk effekt:

Jag vill även tacka för alla trevliga meddelanden som flera av er skrivit. Dessa uppskattas verkligen. Donationerna handlar inte enbart om att finansiering. De har även en psykologisk effekt. En donation på 15 kronor med meddelandet “liten peng från pensionär” är enormt rörande.
Källa: www.flashback.org/sp68638355

Till admins försvar kan vi bara hålla med om att man blir berörd av texter. Det gäller också hur illa berörd man blir av lögnaktiga inlägg på Flashback men då handlar det inte om enstaka rader på enstaka inbetalning utan nu handlar det om tusentals inlägg det ena värre än det andra mot folk som inte blir rörda av det utan får sina liv förstörda. Vad vi förstått förstår inte admin det alls eller så tycker han det är bra att folk får sina liv förstörda eftersom han lever på det.

Långsiktigt mål

admins långsiktiga mål är att inte vara beroende av annonser. Det betyder antingen att doneringarna måste öka rejält och att fler inkomstkällor på Flashback måste hittas. Eller att han har något mer företag än “sexnovell.se” på gång som kan generera pengar. Det är en svår uppgift att dra iland med och han säger själv att det i så fall måste komma in 3 miljoner kr/år vilket är mycket pengar att dra in. Vi har tidigare räknat ut att driften med löner och allt ligger runt 3 miljoner vilket stämmer bra med vad admin säger:

 Här skulle krävas omkring tre miljoner kronor per år.
Källa: www.flashback.org/sp68638355

Detta skrev vi 2018:

Forumet kostar alltså ungefär 3 miljoner att driva per år.
Källa: http://ifolkets.intre.se/flashback-nu-sanker-vi-dem-del-1-annonser/

Vidare skriver admin att det behövs fler servar:

Forumet har idag 32 servrar, men skulle behöva ytterligare 4-6 servrar för att kunna hantera så här mycket trafik.
Källa: www.flashback.org/sp68638355

Vi räknade servarna  i slutet av 2016 och kom fram till detta antal servrar:

Flashback ligger i Sverige, det är odiskutabelt! De båda hostas och har alla 32-34 servrar hos Bahnhof. Det sägs ofta att de ligger i USA och ibland på andra ställen på Jorden, men det är alltså helt fel.
Källa: http://ifolkets.intre.se//flashback-nya-servrar-utlandet/

Det betyder att vi haft rätt i det mesta gällande Flashback och drar man en rak linje härifrån ser det ut som att vi har stor chans att få rätt i framtiden också. Men det är inte det viktiga vad det gäller att haft rätt utan det är det faktum att det visar våra läsare att man kan lita på vad vi skriver.

Om vi ägde Flashback

Lite längre fram skall vi visa hur vi drivit Flashback om vi ägde det. Om det skulle dra in pengar tillräckligt till driften vet vi inte men vi tror det skulle göra det. Men det viktigaste är att man under vårt ägo inte skulle få förtala privatpersoner, ställa diagnoser på dem eller ljuga om annat. Där skulle det vara stopp! Alltså ett stopp utan att förlora udden!

14 tankar på “Flashback – Lite höstinfo

 1. Du litar för det mesta på allt admin säger. Besökssiffrorna är skruvade, admin höjer det och det är inte svårt att göra det. Har admin inställt det på 60 minuter och säg att det finns 10000 besökare kan det lätt bli 20000 om admin ändrar det till 120 minuter. För varje timmes påslag dubblas besökarantalet. Den tiden när admin påstod att forumet hade rekord på runt 118000 är helt fel, man ska dra bort några tiotusen, flashback klarar runt 80000 besökare.Här ligger dom lite före dig https://friaordet.org/viewtopic.php?f=117&t=211&start=156

  Men varför skulle admin skruva upp besökarantalet? Det blev ganska transparent i med att admin meddelade att flashback har fler besökare någonsin och att dom köpte en server och att admin planerar köpa in flera servrar. Där kan en listig person räkna ut allt själv. Allt påfaller vid donationerna, redovisning av insamlade pengar. Server är dyrt, när admin säger att man köpt server och ska köpa flera har admin sagt punkt för vad pengarna används till. Allt allt är sammanträffande, ovanligt många besökare, serverköp? Nu efter allt det här har flashback återgått iaf något till det normala besökarsiffrorna, nu ligger det hela tiden på runt 35- 40000 besökare. Än är det inte riktigt men bättre än tidigare. Hur kan man se om flashback leker med besökarsiffrorna? Det är lätt att se det, hela tiden så ökar besökarantalet med flera tusen och med flera tusen så minskar det. Lätt att se hur flashback fuskar. Man behöver inte vara en datornörd för att se detta mönster.

  Varje månad går flashback 100000 kronor i back? Varifrån tas pengar för att täcka den kostnaden, från företagets pengar? Är 100000 en fast summa som dom går back, om flashback inte hade samlat in 880000 hade då flashback gått back 1800000 kronor? Eller om flashback hade samlat in 180000 kronor, hade då dom gått 88000 kronor i vinst? Nu sa admin att man köpt en server, för hela slanten av 88000 kronor? Hur täcks admins lön på 39000 kronor? Om admin har en lön så tror jag admin5 också är avlönad, säg att admin5 lön ligger på 29000 kronor. Hur finaniseras deras löner?

  Kommer donationerna öka för varje månad, kommer det minska, kan flashback som går back 100000 kronor som admin påstår överleva om donationerna halveras?

  Hur ska flashback ens överleva utan reklam, en reklam är bättre än inget alls, det skulle åtminstone täcka bandbredden, är den gratis? Du får göra en djupare analys istället för att tro för mycket på lögnaren admin.

 2. Virtu:
  Du litar för det mesta på allt admin säger.

  Nej, det gör vi absolut inte men han inte ljuger inte alltid.

  Besökssiffrorna är skruvade, admin höjer det och det är inte svårt att göra det.

  Vi skrev om det redan för några år sedan.

  Har admin inställt det på 60 minuter och säg att det finns 10000 besökare kan det lätt bli 20000 om admin ändrar det till 120 minuter. För varje timmes påslag dubblas besökarantalet. Den tiden när admin påstod att forumet hade rekord på runt 118000 är helt fel, man ska dra bort några tiotusen, flashback klarar runt 80000 besökare.

  Standard är Googles standard som är nollning var 30 minut. Även 30 minuter kan vara långt eftersom de flesta bara läser och det är få som läser i 30 minuter. Mer riktigt kanske skulle vara 10 minuter. Men det måste påtalas att Flashback fuskar i egentlig mening inte med “Inne nu”, de har helt enkelt valt att använda att mäta besökare inne nu inom en timma. Det är inget fusk, det är deras val, men de borde skrivit ut under vilken tid de mäter.

  Här ligger dom lite före dig https://friaordet.org/viewtopic.php?f=117&t=211&start=156

  Nej, när vi skrev om “felaktiga siffror” fanns inte det forumet.
  Vi reggade oss där men kontot raderades dagen efter innan vi hunnit posta något. Orsaken skulle vara att vi “skrämmer bort medlemmar”.

  Men varför skulle admin skruva upp besökarantalet? Det blev ganska transparent i med att admin meddelade att flashback har fler besökare någonsin och att dom köpte en server och att admin planerar köpa in flera servrar. Där kan en listig person räkna ut allt själv. Allt påfaller vid donationerna, redovisning av insamlade pengar. Server är dyrt, när admin säger att man köpt server och ska köpa flera har admin sagt punkt för vad pengarna används till. Allt allt är sammanträffande, ovanligt många besökare, serverköp? Nu efter allt det här har flashback återgått iaf något till det normala besökarsiffrorna, nu ligger det hela tiden på runt 35- 40000 besökare. Än är det inte riktigt men bättre än tidigare. Hur kan man se om flashback leker med besökarsiffrorna? Det är lätt att se det, hela tiden så ökar besökarantalet med flera tusen och med flera tusen så minskar det. Lätt att se hur flashback fuskar. Man behöver inte vara en datornörd för att se detta mönster.

  Man kan inte kalla det för fusk så länge siffrorna inte används till något. Vi tror inte de ändrat till andra mättider, det är samma nu som på länge. Orsaken till att deras besök ökade kraftigt var därför att en advokat sköts i Stockholm. Folk ville vet vem det var och bland Flashbacks alla besökare finns det alltid någon som känner någon som känner en person som vet vem som sköts. Mängden folk är Flashback’s starka sida.

  Varje månad går flashback 100000 kronor i back? Varifrån tas pengar för att täcka den kostnaden, från företagets pengar? Är 100000 en fast summa som dom går back, om flashback inte hade samlat in 880000 hade då flashback gått back 1800000 kronor? Eller om flashback hade samlat in 180000 kronor, hade då dom gått 88000 kronor i vinst? Nu sa admin att man köpt en server, för hela slanten av 88000 kronor? Hur täcks admins lön på 39000 kronor? Om admin har en lön så tror jag admin5 också är avlönad, säg att admin5 lön ligger på 29000 kronor. Hur finaniseras deras löner?

  Flashback som forum går back med ca 1 miljon per år. admin nämnde ungefär det vi räknat ut genom att titta på räkenskaperna. Förlusterna täcks, enligt admin, av andra inkomster som kan vara från “sexnovell.se”. Vi skall också komma ihåg att Flashback Media Group har några miljoner i kassan så Flashback kan leva några år på dem innan pengarna tar slut.

  Kommer donationerna öka för varje månad, kommer det minska, kan flashback som går back 100000 kronor som admin påstår överleva om donationerna halveras?

  Flashback kan nog leva flera år till på sina tillgångar.
  Donationer brukar stiga i början men avtar och planar ut med tiden. Talade med ägaren för en större sajt som sade att de fick in 100.000 kr första året men nu ligger det på runt 10.000 kr/år. Den vägen kommer Flashback också gå om de inte använder sina “braskande nyheter” om hur allvarligt de är trängda av folk som hängts ut och hur viktigt det är att donera för att överleva. Men den lögenen kan de bara köra med två-tre gånger sedan är den utsliten.

  Hur ska flashback ens överleva utan reklam, en reklam är bättre än inget alls, det skulle åtminstone täcka bandbredden, är den gratis? Du får göra en djupare analys istället för att tro för mycket på lögnaren admin.

  Vi avstod från att göra en djupare analys dels för tiden inte räckte till och dels för att det är för tidigt ännu.
  Som läget är nu är det tveksamt om Flashback överlever utan annonserna mer än några få år. Det skall också sägas att annonsering ger mindre pengar för Flashback numera än om andra företag annonserar pga de krav Flashback har på affiliaten.

 3. Nu är du helt ute igen. Jag vill inte göra reklam för forumet fria men dom var faktiskt långt före med högra siffror, advokaten som sbelv skjuten hände i september, 6/9 om jag minns. Fria skrev det runt 25- 26 augusti. Men varför skulle admin ljuga om siffror? Du förstår fortfarande inte något. Om du läser i om flashback där admin har skrivit så skriver han ungefär så här, jag ska inte gå in för att kopiera hans text men ungefär så här löd. Det är just nu som flashback är viktigast och för att möta efterfrågan på besökare måste vi har fler serverar. Det har hänt massor med saker i Sverige, mycket viktigare saker också än advokat som blev skjuten. Eller runt världen. Vadå, kännde inte folk till flashback för 1 år sen eller 5 år? Var det just den dagen då advokaten blev skjuten som alla kom helt plötsligt på flashback? eller så sa nyheterna: gå in på flashback för där kan du få läsa. Kom igen fan. Läg ett plus ett och använd ditt sunda förnuft. Flash har runt 4 miljoner, det skulle räcka med donationerna lite över 5 år gissar jag på. Men är det själva driften då, löner då? Det är inte en fråga till dig utan om någon på flash kunde ställa den frågan till admin. Som jag sagt tidigare, admin drar in server som investering för att server är dyrt och pengarna tickar bort på det.
  Jag glömde säga att du säger att siffrorna inte kan avändas till något, om en annonsör går in och tittar, det här forumet har 80000 besökare, och ett annat forum 800, vilken tror du annonsören väljer? Återigen, att manipuera siffror visar även för donatorerna att forumet behöver fler server. Jag tror det är för invecklat för dig att förstå. För att förstå måste du inse att flashback inte är välgörenhets sak, den är komersiell och måste gå med vinst. För att göra vinst så tar man all medel man kan. Du får räkna dit ekonomi och företagande också om du vill förstå hela poängen. Det räcker inte med att bara kunna C++ och Java.

 4. Virtu:
  Nu är du helt ute igen. Jag vill inte göra reklam för forumet fria men dom var faktiskt långt före med högra siffror, advokaten som sbelv skjuten hände i september, 6/9 om jag minns. Fria skrev det runt 25- 26 augusti. Men varför skulle admin ljuga om siffror? Du förstår fortfarande inte något. Om du läser i om flashback där admin har skrivit så skriver han ungefär så här, jag ska inte gå in [..]

  Du missuppfattade det vi skev! Läs en gång till!

  Annonsörernas betalningar handlar inte om “besökare online” utan om antal visningar. Vi har fakturor från Flashback Media Group där det tydligt står att de betalar för ett antal visningar, alltså hur många gånger annonsen visats på forumet.

  Vi var mycket tidiga med att säga att det är något fel på “besökare online”.
  http://intre.se/ifolkets/flashback-besoksantal/
  http://intre.se/ifolkets/flashback-hur-manga-ar-intresserade/

  I övrigt står vi upp för att du får ha din åsikt.

 5. Fick du inte bli medlem på fria? Vilken idiot admin på friaordet!

  Nu ska jag ta det lute lugt och förklara för dig så du hänger med och förstår hela kontexten.
  För du pratar som ett barn just nu. Jag har jobbat med datorer och programering i 34 år, sista 5 åren var jag avdelningschef.

  Tänk över varför alla annonsörer går över till Facebook, är det för att det är färre medlemmar eller fler än Flashback? Just nu har du 30 besökare, flash har säkert 30000 besökare. Om jag skulle annonsonsera, skulle jag välja mellan ditt på 30 besökare eller flashs 30000 besökare? Du förstår inte igen, tappar hakan.Ju fler besökare desto mer visningar men så långt tänkte du inte. Sorgligt sorgligt! Sen så kan du aldrig tänka som Jan! Du tänker på vad du vill få ut, Jan tänker på hur en annonsör tänker, där går du och jag isär i vårt tänkande. Du har tunnelsende medans jag tänker hela förloppet.

  Vad mer kan admin få ut av att tricksa besökarsiffrorna? Man kan lätt med hjälp av det och några webb plugins få bättre ranking på sin sida. Flash har hoppat otroligt många rank från vara på som sämst på 46 till nu bland top ten. Du är bra på att programmera men när det kommer till allt annat så är du inte i närheten av hur jag tänker, man måste ha lite psykoligisk tänkande här.
  Jag håller på att koda ett program för att lära den mönstret flash använder för siffrorna.

 6. Virtu:
  Fick du inte bli medlem på fria? Vilken idiot admin på friaordet!

  Nej, inte med vårt namn. Jag skulle kunna bli medlem anonymt men det bär mig emot.

  Nu ska jag ta det lute lugt och förklara för dig så du hänger med och förstår hela kontexten.
  För du pratar som ett barn just nu. Jag har jobbat med datorer och programering i 34 år, sista5 åren var jag avdelningschef.

  Jag har förstått hela tiden vad du säger.

  Tänk över varför alla annonsörer går över till Facebook, är det för att det är färre medlemmar eller fler än Flashback? Just nu har du 30 besökare, flash har säkert 30000 besökare. Om jag skulle annonsonsera, skulle jag välja mellan ditt på 30 besökare eller flashs 30000 besökare? Du förstår inte igen, tappar hakan.

  Nej, jag tappar inte hakan och jag vet varför de inte väljer Flashback. Det beror på tre saker och ingen av dem handlar om “besökare online”: Det handlar om att de andra är betydligt större och att Flashback har krav på annonsörerna som vissa av dem inte går med på. Det tredje är att inte många vill synas tillsammans med ett hatforum.

  Ju fler besökare desto mer visningar men så långt tänkte du inte. Sorgligt sorgligt! Sen så kan du aldrig tänka som Jan! Du tänker på vad du vill få ut, Jan tänker på hur en annonsör tänker, där går du och jag isär i vårt tänkande. Du har tunnelsende medans jag tänker hela förloppet.

  Du slår in en öppen dörr eller rättare sagt, du missförstår min skrivna text.

  Vad mer kan admin få ut av att tricksa besökarsiffrorna? Man kan lätt med hjälp av det och några webb plugins få bättre ranking på sin sida. Flash har hoppat otroligt många rank från vara på som sämst på 46 till nu bland top ten.

  Vi jagar inte ranking!

  Du är bra på att programmera men när det kommer till allt annat så är du inte i närheten av hur jag tänker, man måste ha lite psykoligisk tänkande här.
  Jag håller på att koda ett program för att lära den mönstret flash använder för siffrorna.

  Det är tillåtet att tala gott om sig själv.

  På det det stora hela verkar det trots allt som om vi står på samma sida, alltid något!

 7. Vi jagar inte ranking? Du bör läsa innan du svarar, tror du det är dig jag menar med jaga bättre ranking?

  Flashback säger nej till många annonsörer? Flashback nekar även flash, ljudbanners, pop-up, pop-under, annonser där det startar en tv-sändning och allt annat märkligt som annonsörerna hittar på. Det är inte konstigt att användarna tröttnar, och börjar blockera annonserna.

  Finns det idag flash, ljudbanners och pop-up reklam? Jag har inte sett det på många år, kanske för att jag använder adblocker men sånt dravel tror jag ändå inte på. Att admin skulle neka det. Flesta annonsörer som flashback har genom tiden kräver inte tillgång till IP. Dom enda som vill ha det är google adsende och inte enskilda annonsörer. Google adsense skulle inte ens titta på en utvärdering om flashback kan få google adsense. Du är det där lilla flickebarnet man kan lura med en klubba bakom hörnet.

  När många unga dog av spice- epidemin gjorde flashback reklam för det, många medlemmar attackerade flashback med att sluta hade det företaget som annonsör, admin sket i det ett tag men protesterna blev värre och värre som admin till slut var tvungen att ta bort det. Du kommer hit, snackar om att flashback inte tar emot vilken annonsör som helst men spice- reklam som tog unga människors liv var ok? i en av trådarna så finns det en kommentar som jag inte kan hitta nu, det är angående om annonsörerna faktiskt kan se ändå IP adress. Admin sa att det kanske är möjligt. Du är full med skit du K. du var bra en gång i tiden men du är en av dom.

  Vi är inte på samma sida längre, du har sålt din själv till Jan axelsson. Nu ska du komma på ideer också för hur flashback kan kan vara kvar om han jan följer ditt råd? Att du var så billig skulle jag aldrig kunnat tänka mig. Vi är klara med varandra!

 8. Virtu:
  Vi jagar inte ranking? Du bör läsa innan du svarar, tror du det är dig jag menar med jaga bättre ranking?

  Det var bara som en upplysning om hur vi gör.

  Flashback säger nej till många annonsörer? Flashback nekar även flash, ljudbanners, pop-up, pop-under, annonser där det startar en tv-sändning och allt annat märkligt som annonsörerna hittar på. Det är inte konstigt att användarna tröttnar, och börjar blockera annonserna.

  OK!

  Finns det idagflash, ljudbanners och pop-up reklam? Jag har inte sett det på många år, kanske för att jag använder adblocker men sånt dravel tror jag ändå inte på. Att admin skulle neka det. Flesta annonsörer som flashback har genom tiden kräver inte tillgång till IP. Dom enda som vill ha det är google adsende och inte enskilda annonsörer. Google adsense skulle inte ens titta på en utvärdering om flashback kan få google adsense.

  Så är det!

  Du är det där lilla flickebarnet man kan lura med en klubba bakom hörnet.

  Hur kom du fram till detta helt plötsligt?

  När många unga dog av spice- epidemin gjorde flashback reklam för det, många medlemmar attackerade flashback med att sluta hade det företaget som annonsör, admin sket i det ett tag men protesterna blev värre och värre som admin till slut var tvungen att ta bort det.

  Ja, vi känner till det!

  Du kommer hit, snackar om att flashback inte tar emot vilken annonsör som helst men spice- reklam som tog unga människors liv var ok?

  Frågar du oss om vi tycker det är ok med spicereklam? Eller var det en retorisk fråga riktat till Flashback?
  Kan säga att vi är emot all form av drogreklam.
  Orsaken till att vi säger att Flashback inte tar emot all reklam beror på att admin på Flashback säger så. Om det är sant eller inte kan alla som är inne på Flashback se.

  i en av trådarna så finns det en kommentar som jag inte kan hitta nu, det är angående om annonsörerna faktiskt kan se ändå IP adress. Admin sa att det kanske är möjligt.

  Jo, det var möjligt då och kanske nu också men absolut var det så förr.

  Du är full med skit du K. du var bra en gång i tiden men du är en av dom.

  🙂 hur kom du in på detta plötsligt?
  Fråga admin på Flashback om vi är en av dem.

  Vi är inte på samma sida längre, du har sålt din själv till Jan axelsson. Nu ska du komma på ideer också för hur flashback kan kan vara kvar om han jan följer ditt råd? Att du var så billig skulle jag aldrig kunnat tänka mig. Vi är klara med varandra!

  Vi har aldrig haft för avsikt att få Flashback stängt. Vår avsikt är att de skall sluta hänga ut och förtala folk. Den dagen de slutar med sådant lägger vi ner detta och återgår till våra tidigare sysslor som är fan så mycket trevligare än detta. Vi har inte gett Flashback några råd hur de skall kunna vara kvar men vi kanske redogör för våra läsare hur vi gjort om Flashback var vårt. Om du är “klar med” oss är din sak, vi är i vart fall inte klara med vårt arbete.

 9. Till “Virtu” Vårat mål är att man ska få Flashback att sluta med att bedriva uthängningar där syftet är att trakassera de uthängda personerna det är just målsättning, och vi har aldrig påstått eller sagt att vi ska få Flashback nedstängt och på grundval av det så ska man inte säga att Administratören här inne på SIG är i maskopi med Flashback som du vill ha det till och om Flashback ser till att radera bort inlägg där personer blir uthängd,förtalad och trakasserad samt att Flashback åtager sig att följa Svensk lag så kommer I Folkets intresse-s verksamhet att avvecklas och läggas ner direkt och att Flashback får behålla sin forumverksamhet på nätet.

 10. Spion:
  Till ”Virtu” Vårat mål är att man ska få Flashback att sluta med att bedriva uthängningar där syftet är att trakassera de uthängda personerna det är just målsättning, och vi har aldrig påstått eller sagt att vi ska få Flashback nedstängt och på grundval av det så ska man inte säga att Administratören här inne på SIG är i maskopi med Flashback som du vill ha det till och om Flashback ser till att radera bort inlägg där personer blir uthängd,förtalad och trakasserad samt att Flashback åtager sig att följa Svensk lag så kommer I Folkets intresse-sverksamhet att avvecklas och läggas ner direkt och att Flashback får behålla sin forumverksamhet på nätet.

  Ja, så kan man också beskriva det.

 11. Varför har admin inte gått ut med information hur mycket dom fick in septembermånad? Som jag förstår det skulle han redovisa det varje månad. Sista löningen är 27:e varje månad, det har gått snart en vecka men admin säger inget. Kan det vara så att han inte vet vad han ska ljuga om den här gången? Vi köpte server funkar inte, vadå köpa server varje månad? Eller är det så att forumet fick in så lite pengar att admin skäms för att redovisa det?

 12. Siv.:
  Varför har admin inte gått ut med information hur mycket dom fick in septembermånad? Som jag förstår det skulle han redovisa det varje månad. Sista löningen är 27:e varje månad, det har gått snart en vecka men admin säger inget. Kan det vara så att han inte vet vad han ska ljuga om den här gången? Vi köpte server funkar inte, vadå köpa server varje månad? Eller är det så att forumet fick in så lite pengar att admin skäms för att redovisa det?

  Donationer är inget sätt att få in stora pengar. Vi har talat med en större nättidning som säger att de får in ca 10.000kr/år. Flashback fick in lite mer än 80.000kr på 7 veckor beroende på att det var nytt och att de använde sig av oss för att vi förstör för dem som en ursäkt för att få in pengarna. När “nyhetens behag” lagt sig kommer donationerna lägga sig på en normal nivå som i Flashbacks fall kan ligga mellan 3.000 och 6.000kr/ månad framöver. Om han skäms för att redovisa det eller om han tänker vänta en bit in på denna månad känner vi inte till.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer