Flashback – Konsten att pissa sig i ansiktet

Är rubriken svår att förstå?
Jo, den är svår, lika svårt att förstå som att acceptera Flashback för forumet har en bra sida också.

Idén om att Flashback skall fortsätta existera för att det också finns bra och intressanta diskusioner där som motpol till den förskräckliga sidan av samma forum där det förtalas, kränks, hängs ut, mixas droger, knarkas, görs drogaffärer, visar upp kränkande bilder på döda barn, ljuger om ovetande, hämnas på grannen, beskriver hur det känns att sätta på en sex-åring, bekriver hur man lättast får tag på ett barn för helgens pervo-nöjen och mycket mer, motsvara att acceptera en person som en bra person efter att han först slår ner en inte ont anande på gatan bara för att han sedan kramar om nästa mötande person.

Alltså, kan vi acceptera en buse som slår ner folk på gatan om han sedan kramar om andra personer på samma gata? Självklar kan vi inte acceptera ett sådant beteende! För allas säkerhet skall en sådan person tas om hand omedelbart. Ge honom en gosedjur i cellen så kan han krama bäst han vill.

Det är i det perspektivet vi måste se Flashback, man kan inte förlåta de förskräckliga sidorna på ett forum genom att skriva bra och ordentligt inom lagens arm på andra sidor i samma forum. Om en person slår ner andra på gatan har hela personen begått ett våldsbrott. Man kan inte säga att det bara är halva personen som begått detta våldsbrott! På samma sätt är det med forum, om ena halvan tillåts begå förtalsbrott mm så är det liktydigt med att hela Flashback begått dessa brott oavsett om den andra halvan är en bra halva eller inte.

Ändå läser man ofta i media, skrivet av Flashbackare, att Flashback måste fortsätta sin existens bara för att det är ett bra forum därför att det finns bra sidor där.

Flashbacksförsvararna kan verkligen konsten att pissa sig i ansiktet!

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer