SIG-gruppen

Flashback – klarar sig men de löjeväckande dömdes

Den löjeväckande nazistiska Nordiska motståndsrörelsens nättidning Nordfronts förra utgivare, Emanuel Lärkestål, dömdes på 61 punkter för hets mot folkgrupp. Tingsrätten:

Det har varit brott som riktat sig mot flera olika skyddsvärda och utsatta grupper i samhället. Det rör sig därför om allvarlig brottslighet.

Målet var ett så kallat tryckfrihetsmål där man använder jury och de dömde personen som var ansvarig utgivare av tidningen som inte borde få finnas.

Inte alls konstigt

Det är inte alls konstigt att den ansvarig utgivaren dömts för dessa brott. Det konstiga är att det inte skett tidigare för i Nordfront haglar hets mot folkgrupp tätt och har gjort det sedan tidningen startades. Men det är inte bara hets mot folkgrupp de gjort sig skyldiga till  utan de har gjort sig skyldiga till en hel mängd av brottsrubriceringar.

Mycket konstigt

Det finns bara en plats på nätet som är värre än Nordfront och det är forumet Flashback. Om vi skulle börja räkna från år 2000 till idag alla gånger man gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp räcker det inte med 61 åtalspunkter. Nu talar vi alltså om oerhörda mängder brott av detta slag. Detta utan att förringa de ännu fler andra brott som begåtts och begås på Flashback forum. Det är mycket konstigt att rättsväsendet inte har tagit itu med brotten på Flashback. Ännu konstigare blir det när vi vet att det gjorts flera hundra anmälningar mot forumet där alla anmälningar lagts ner med orden “förundersökning inleds inte”. Mängder av gånger har Flashback också anmälts till Datainspektionen men svaret blir alltid “Vi kan inget göra för Flashback ligger i utlandet”. När vi skickat material som bevisar att forumet ligger i Sverige och att ägaren är Jan Axelsson (“admin” på forumet) får vi ett svar som pekar ut Datainspektionens tjänstemän som lallande idioter med orden “Vi kan inget göra för Flashback ligger i utlandet”. Vi vet att dessa inte alls är några lallande idioter så vi står där som frågetecken och undrar: Vad hände!

Rättsväsendet

Hur korkade är de egentligen i vårt rättsväsende? Vi kan mycket enkelt bevisa att Flashback ligger i Sverige, ägs av Flashback Media Group som ägs av Jan Axelsson. Det kan bara inte vara på det viset att  rättsväsendet inte kan utreda vem som är ägaren och att det ligger i Sverige. Det måste vara något annat som ligger i vägen. Har Jan Axelsson någon hållhake på rättsväsendet? Nej, naturligtvis har han inte det och om han hade det skulle inte rättsväsendet bry sig om det ett skvatt. Det måste alltså vara något annat som gör att vårt rättsväsende drar tillbaka fingrarna så fort Flashback kommer på tal. Frågan är vad är det som döljer sig bakom denna rädsla?
Det som kan ligga bakom motviljan eller rädslan att åtala Flashbacks ägare kan vara så enkelt att folk inom rättsväsendet själva hänger på Flashback och i den rollen motarbetar varje möjlighet till åtgärd mot forumet.

Rättsskandal

Det är inget annat än en rejäl rättsskandal att Flashback i omkring 20 år kunnat förstöra livet på hundratals familjer som där efter hamnar i en situation där de inte kan få arbete, bostad och mycket annat. Kanske så många som 100 personer har tagit sina liv efter att de hängts ut på Flashback. Man har på forumet ett flertal gånger hetsat fram våldsamheter mot främst flyktingar men också mot uthängda. Vi har själva indirekt fått uppleva påverkan från Flashbacks irl-mobb på flera olika sätt där våld ingått som en av metoderna. Vi vet och är helt säkra på att detta sker dagligen mot uthängda och sådana som är motståndare till Flashback. Längre än så sträcker sig inte Flashbacks yttrandefrihet och detta är på riktigt!

Freda sig mot det onda

Vi vet att uthängda och andra som tycker samma som oss förbereder sig på att freda samhället mot Flashback som är yttrandefrihetens värsta motståndare. Flashback har ingen existensberättigande i vårt samhälle eftersom de motarbetar yttrandefriheten till den grad att nya lagar stiftas. Alltså lagar som begränsar vår yttrandefrihet. Eftersom rättsväsendet inte gör ett skit för att hjälpa oss drabbade mot denna pöbel får vi ta till den äldsta mänskliga oskrivna lagen, att freda oss. Men vi skall också försöka ge rättsväsendet en allvarlig chans att göra sitt jobb de är satta att göra.

Allt skall fram på bordet

Vi kommer att plocka fram allt som finns om Flashback och till varje pris bevisa för rättsväsendet att forumets servrar ligger i Sverige, att ägaren är Flashback Media Group, att man enkelt hittar Flashback forum om man följer pengarna och att ägaren till Flashback Media Group är Jan Axelsson. Vi kommer också att med andra medel försöka stoppa eländet, medel som i dagsläget inte kommer att beskrivas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer