Flashback – Kan bara få in pengar genom annonser

Det verkar vara akut nu då Jan Axelsson själv (admin) går ut och förklarar varför man skall stänga av annonsblockeringsvertygen. De förlorar helt enkelt pengar på att de inte får de antal visningar som behövs för att hålla igång forumet. Detta är intressant då det visar att stoppa annonsörerna är ett effektivt vapen att få bort förtalsmaskinen. För mig är det inga moraliska problem att få bort dem så illa som min familj men främst min dotter blivit behandlad av “yttrandefrihet på riktigt”.

Det mest intressanta i denna annonsförsvarsdiskusion är att det står helt klart att Flashback inte har några problem att medverka till brottslig verksamhet.

Det är inte bara så att de medverkar till brottslig verksamhet. De är aktiva deltagare till att försvåra för myndigheter att utreda brott. Jag har observerat att de plötsligt tagit bort 39 postningar i en sekvens där det planerades och genomfördes intrång på en persons mailkonton. De togs bort samtidigt som några av dem förhördes av polis. Just nu pågår förundersökning som kommer att leda fram till åtal och rättegång.

Flashback är alltså kriminellt och i inlägget här ovan säger ägaren det i princip själv. Detta är en stor jävla svart plump i vår fina demokrati där vi har yttrandefrihet. Likt terroristers aktiviteter som inskränkt rörelsefriheten för oss alla och skapat lagar som inte hör till en demokrati kommer Flashback med sina aktiviteter tvinga fram liknande begränsingar inom yttrandrfriheten. Flashback är yttrandefrihetens dödgrävare. Dvs är man för “yttrandefrihet på riktigt” är man mot Flashback.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer