Adblock

Flashback – Installera Adblock

Den här artikeln har jag lånat från: www.skelettkvinnan.se

Alla bör installera Adblock plus om ni använder Firefox, det är enkelt och tar bort all störig reklam på olika hemsidor. Men framför allt överlever inte Flashback utan sina annonsintäkter. Därför bör alla människor med något sånär önskan om ett bättre samhälle, ett samhälle där folk inte förtalas eller terroriseras installera reklamblockerande mjukvara på datorn. Alla bör göra det på samma vis som jag anser att alla bör kryptera sin dator (instruktioner om hur man gör det kommer i framtida inlägg).

Klicka på länken eller klipp och klistra följande länk:

https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/adblock-plus/

Sprid budskapet, låt så många människor som möjligt ta del av hur man får bort reklamen och därmed sätta punkt för skurkforumet Flashback och dess gelikar.

I ett inlägg som postades på Flashback av Admin (ägaren av Flashback):

Annonsblockering skadar oss. Annonserna är forumets enda intäkt och är nödvändiga för att vi ska kunna finnas kvar. Om möjligt ber vi er därför att stänga av annonsblockeringen när ni besöker Flashback. Tack!

Tidigare fanns det här flashback.org/f464 (numera går inlägget att finna här flashback.org/t2295210) men efter att bloggen I folkets intresse (http://ifolkets.intre.se/?p=523) uppmärksammade detta har texten försvunnit eller ändrat adress. Så alla som kan bör slå ett slag för inte bara alla som skadas av förtalsmaskinen Flashback, utan också för FN’s deklaration för mänskliga rättigheter, installera någon form av annonsblockering. Låt oss alla svälta Flashback till döds. Ta ifrån dem deras pengar, Flashback är ett vinstdrivande företag vars affärsidé är att tjäna pengar på andras lidande. Det handlar inte om yttrandefrihet för de är väldigt snabba att radera sådant som kan skada Flashback som forum det handlar snarare enbart om att tjäna pengar med hjälp av gratis arbetskraft skrattar ägaren åt alla idioter till moderatorer som är så dumma att de jobbar helt gratis åt ett vinstdrivande bolag!

Har du förslag och instruktioner hur man enkelt för vem som helst kan med olika sorters browsers stänga av reklamen på det kriminella forumet Flashback posta gärna i kommentarsfunktionen. Gärna med tydliga instruktioner och länkar vid behov.

Allteftersom fler förslag och instruktioner till olika browsers eller metoder kommer in kommer jag uppdatera det här inlägget. Skicka in förslag och instruktioner som är enkla så vem som helst förstår!

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer