Flashback – Inkonsekvensens rakryggade idioter

Jo, rakryggade går de fram som slåttermaskiner på forum efter forum. De hänger, skrattande, ut folk ju oskyldigare ju bättre. Man skålar ihop i trådar tillsammans samtidigt som man skrattar och har kul medans bilden på det döda barnet roliga färger får. Man letar knep och trix för att fånga det lilla barnet för helgens trevliga nöjen samtidigt som drogen skall blandas för den finaste trippen. Man tävlar hela nätterna igenom om den värsta kränkningen samtidigt som den kränkte hänger sig och sakta låter sitt spirande liv rinna ut i sanden, jo det är fest, alla är glada och tråden rullar på i hög fart utför flashbacken tills alla efter en näve benzo somnat i sitt eget flott från finniga trynen.

Nästa dag står solen upp och segraren från nattens trevligheter slår på komputten och glåmigt läser en annan sida av nätet där den i fett indränkte finnige natthjälten får hjärtslag och skriker va’i’helvete, mitt namn står ju där, nånn’jävel har hängt ut mig på nätet, herreguuud, detta är ju ett brott som jag kan stämma skiten ur dem med. Fy’faen’va smaklöst, hur kan de göra så, saknar de helt empati. hacka skiten så vi får stopp på brottslingarna.

Det värsta är att den skämtsamma men otäcka beskrivningen här ovan är helt sann. Näthatarna skriver fruktansvärda hemskheter om helt okända människor, barn som vuxna, det har ingen som helst betydelse. De hänger ut alla de kan utan urskillning och man tillåter pedofiler samlas för att utdela erfarenheter. Allt detta och mycket till pågår dygnet runt på Flashback och några andra platser på nätet. De som håller till där bråkar ibland sinsemellan men om de ser ett möjligt hot utifrån sluter de sig samman som en man för att försvara sin rätt att förtala och slakta folk på nätet.

Om någon kommer på tanken att “häng ut” en eller några av de som bär sig åt som svin på nätet då minsann börjar de som annars föraktar rättsväsendet att ropa på polis och rättvisa. De rabblar upp lagtexter inom citationstecken för att visa hur brottsligt det är att “hänga ut” en näthatare.

Dessa människor är inget annat än Inkonsekvensens rakryggade idioter

0 Kommentarer on “Flashback – Inkonsekvensens rakryggade idioter

 1. Dessutom är allt tjat om yttrandefrihet som bortblåst. 🙂

 2. Ska följa era avslöjanden om identiteter notoriskt. När rätt identitet är avslöjad så ska jag agera mot en sådan person på mitt sätt. Vet att många andra också är intresserad av den här bloggen och gärna vill ha tag i dem som plågar dem på nätet anonymt.

  Mycket bra informationskälla, “i folkets intresse”.

 3. Tack för det fina omdömet! Det värmde!
  Det stora problemet med våra presentationer är just det att det finns en del som sitter och väntar på att just deras baneman presenteras. Det är en konsekvens näthatarna borde tänkt på innan de postar en massa skit. Vi kan inte ta deras konsekvenser, vi jobbar bara journalistiskt och är helt oskyldiga på den punkten.

 4. Förstår inte riktigt din logik ibland redaktören. I post efter post klagar du på uthängningar på flashback och dylika forum medans i nästa publicerar du namn och info om moderatorer och hotar avslöja ytterligare användare framöver. Varför ska skyddet gälla bara dig och din familj? Sen att du försöker dölja ditt agerande under publicistiskt grummel gör inte ditt agerande moraliskt korrekt. I sak håller jag dock med dig om vad som står i din blogg men blir lite besviken när du svarar med samma mynt.

 5. Det handlar inte om att “hänga ut” någon. Vi publicerar användare från Flashback. Deras namn är inte sökbara på Google och läsaren gör ett eget val om de vill titta vem som står bakom användaren. Det är avsevärt bättre än den behandling mängder av uthängda fått på Flashback. När min dotter, jag och min familj hängdes ut mycket illa slogs min familj ut helt. Min fru blev sjukskriven för lång tid framöver och har ännu inte repat sig, jag låste in mig på jobbet och, det värsta av allt, min dottern var mycket, mycket nära att ta sitt liv. Nu har det gått två år sedan detta började och vi mår fortfarande dåligt, så de som tycker det är konstigt det vi gör får ta och tänka efter lite. Vi gör exakt det vi hela tiden lovat medans kränkningarna pågick, de som deltog vet mycket väl vad för konsekvenser det kunde bli. Jag talade med admin (Jan Axelsson) exakt vad vi skulle göra och de förolämpande svar han gav gjorde mig ännu mer beslutsam att genomföra våra planer och han vet också mycket väl vad konsekvenserna skulle bli, och som alla nu ser en mycket liten del av.

  Syftet är att få användare att sluta hänga ut och kränka folk. Vi är medvetna om att vår kamp inte kan få Flashback att sluta med detta men vi känner ett moraliskt tryck att göra vad vi kan. Vi har dock starkare verktyg på gång framöver.

  Vi kan tydligt se att de som har haft med oss att göra antingen håller sig långt från oss eller har bytt användare och låtit den användare de postat kränkningar med somna in. I de trådar där de skriver om oss är nio av tio användare nyreggade. Vi kan alltså konstatera att vår taktik uppfyller syftet. Kan tillägga att många kommer bli övveraskade över vilka vi kommer att presenter framöver. Det kan tom rendera i åtal för några av dem. Vi kommer förmodligen också börja presentera sådana som inte hängt ut eller kränkt någon, våra fineder är inte de som reggat sig utan det är Flashback och deras kännsligaste sida är dess medlemmar.

  Våra presentationer är mycket populära. Det verkar som man sitter och väntar på södagskvällen, för när en ny presentation postats har upp emot 1000 personer varit inne och kollat på mindre än en timma.

  Kort och gott: Jag försvarar alla som utsatts för den motbjudande böbeln!

 6. “hotar” vadå? Vi hotar inte vi konstaterar det är en stor skillnad.

 7. Just moderatorer är av vikt för de är medansvariga och dessutom de som taggat forumsinläggen med folks riktiga namn. Så vi blir bara sporrade att presentera fler moderatorer.

 8. Vi hade aldrig ens övervägt publiceringar av användare om inte Flashback hade begått så grova övertramp. Vi lämnar dock en öppning för folk att slippa bli uthängda samt att vi är många om att det inte skall kunna googla fram vem de är och var de bor. Så som det är för mig, mitt liv är förstört till stor del tack vare Flashback och jag gör vad jag kan för att sänka det skeppet.

  Näthat är något vulgärt som verkligen skadat Internet och dess rykte, vi kommer få strammare och mycket striktare lagar framöver. Flashback är yttrandefrihetens dödgrävare och måste stoppas.

  Det finns hur många anledningar som helst att försöka få stopp på Flashback och dess aktivitet. Att presentera moderatorer och användare är ett utmärkt sätt att göra det, att vara moderator kanske inte är så attraktivt längre? Vi håller dock en standard som Flashback aldrig gett oss, de gav aldrig min familj någon nåd de respekterade aldrig min släkt eller mig. Jag tycker nästan vi är för snälla.

  Stoppa näthatet genom att visa upp dem helt enkelt. Enkelt att förstå.

 9. Dessutom, vi har blivit hånade ganska mycket på Flashback att vi aldrig kan ta reda på vilka folk är. Vi fick en fälld som hade tre användare på Flashback och han kommer vi inte presentera då jag haft ett långt och bra samtal med honom, han är uppriktigt ledsen över det han gjorde.

  Men sporrningarna får oss bara att jobba hårdare, så vi kan och om vi kan varför inte?

 10. Jag tog reda på en ny identitet så sent som idag. De kommer in hela tiden fler och fler. Det är dock mycket viktigt att man har rätt och ingen blir felaktigt utpekad. Vi har rigorösa kontroller troligen strängare än vad polisen har.

 11. Tycker ni är förblindade, rentav hatiska i er vilja på hämnd. Öga för öga tand för tand är ingen rättsskipning som fungerar. Det kommer bara eskalera i en aldrig sinande ström för alla prter. Tycker allmänn artiklarna om generellt näthat/vetenskap är mkt intressantare läsning. Nåväl, er blogg, ert liv, era val. Följer er i framtiden och önskar all lycka till oavsett hur ni fortskrider

  Denna hade hamnat i skräpposten
  /Redaktören

 12. Svar till “Ash” De moderatorer på Flashback som avslöjas är de moderatorer som tvärvägrar att radera bort alla kommentarer som är mycket tvivelaktiga och det är kommentarer som går ut på att smutskasta personer genom skitsnack, falska påståenden och uthängningar av utomstående personers personuppgifter, samt kommentarer som i enstaka fall uppviglar till olagliga aktiviteter, samt kommentarer som förhärligar allt vad knark heter. sen har man i en kommentarsämne diskuterat rätt illa och taskigt om förståndshandikappade i ämnestråden “Mongolida bildtråden” Kan förstå att folk blir upprörd och förbannad, Det som också folk reagerar på när det till och med förekommer kränkning av de avlidnas rätt att få vila i frid, samt lite påhopp mot både brottsoffer och de misstänkta som inte har blivit fällda för något brott, men å andra sidan så är polisen tacksam för vissa upplysning som kan bidra till att klara upp brott. Apropå skydd “Ash” Skyddet gäller alla personer det gäller inte enbart en eller två enskilda personer

 13. Du kan vara lugn, vi jobbar oerhört försiktigt och metodiskt. Vi står färdiga att när som helst ändra riktning för att undvika eskaleranden. Vi är inte intresserad av konfrontation. Vi är intresserad av att hjälpa alla som står i tur att bli kränkta och uthängda.
  Öga för öga tand för tand är ingen rättsskipning som fungerar” Nej, men det gör inte den ordinarie rättsskipningen heller!

 14. Uppenbarligen måste man agera eftersom rättssystemet inte fungerar som det är idag. Vi gör vad vi kan.

  Dessutom tycker jag du är lite väl hård när du säger öga för öga tand för tand med tanke på att Flashback hängde ut mina brorsbarn, medverkade till intrång på min email och lämnade ut alla slags uppgifter om min familj till och med var min farmor är begravd. Vi gör ingetdera emot Flashback eller dess medlemmar. Vi presenterar medlemmar och hänvisar att folk får klicka till offentliga uppgifter om de vill. Inget annat. Vi är förvånansvärt välvilliga i våra presentationer och knappast “hatiska”. Vi medvetet gör att de inte är googlingsbara så tillskillnad från exempelvis mig och många av alla andra Flashback hängt ut kan de gå vidare i livet. Medan jag har till och med blivit nekad en tid på en hårsalong, tänk då hur det skulle gå i yrkeslivet eller rent av träffa andra människor.

  Påståendet att vi gör samma sak är alltså en så dålig jämförelse att man kan inget annat än att tro att du känner en moderator alternativt är en av dem. Då överreagerar helt enkelt.

  Vi försöker hålla oss till allmänna artiklar och presenterar endast en enda Flashbackare i veckan. Vi skulle kunnat presentera mängder av användare varje dag om vi ville.

  Men vi tar gärna in bidrag från andra skribenter så har du upplevt näthat eller har åsikter kring det är du välkommen att skriva en artikel. 🙂

 15. Jag framförde bara min åsikt i ämnet.Tråkigt att bli misstänkt att vara moderator o dylikt för detta. Jag är en helt vanlig läsare, utan konto på flashback eller inblandad i “fejden”. Har aldrig postat ett ord om er någonstans och ämnar ej göra det heller. Kör även utan proxy/anonymiseringstjänst som ni säkert ser.

 16. Till “Ash” Du är inte någon flashbackmoderator, Redaktören blandade av misstag in dej och trodde av misstag att du var flashbackmoderator. och det ber Redaktören så mycket om ursäkt för det. Du har precis som andra rätt till att framföra en åsikt som alla andra debattörer, och att du dessutom inte har blivit indragen i fejden mellan Flashback och Skelettkvinnan, du är bara en helt vanlig nätläsare som följer olika diskussioner på nätet Välkommen och fortsätt diskutera här inne, för det är nyttig med lite diskussioner allt som rör näthat som är ett hett brännande ämne detta år sedan näthatsdebatten i våras och TV-serien Trolljägarna som har satt ännu mer fart på debatten om det tilltagande näthatet.

 17. Jag trodde aldrig hon var en moderator, jag svarade bara på hennes kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.