Flashback – Inkonsekvensens rakryggade idioter

Jo, rakryggade går de fram som slåttermaskiner på forum efter forum. De hänger, skrattande, ut folk ju oskyldigare ju bättre. Man skålar ihop i trådar tillsammans samtidigt som man skrattar och har kul medans bilden på det döda barnet roliga färger får. Man letar knep och trix för att fånga det lilla barnet för helgens trevliga nöjen samtidigt som drogen skall blandas för den finaste trippen. Man tävlar hela nätterna igenom om den värsta kränkningen samtidigt som den kränkte hänger sig och sakta låter sitt spirande liv rinna ut i sanden, jo det är fest, alla är glada och tråden rullar på i hög fart utför flashbacken tills alla efter en näve benzo somnat i sitt eget flott från finniga trynen.

Nästa dag står solen upp och segraren från nattens trevligheter slår på komputten och glåmigt läser en annan sida av nätet där den i fett indränkte finnige natthjälten får hjärtslag och skriker va’i’helvete, mitt namn står ju där, nånn’jävel har hängt ut mig på nätet, herreguuud, detta är ju ett brott som jag kan stämma skiten ur dem med. Fy’faen’va smaklöst, hur kan de göra så, saknar de helt empati. hacka skiten så vi får stopp på brottslingarna.

Det värsta är att den skämtsamma men otäcka beskrivningen här ovan är helt sann. Näthatarna skriver fruktansvärda hemskheter om helt okända människor, barn som vuxna, det har ingen som helst betydelse. De hänger ut alla de kan utan urskillning och man tillåter pedofiler samlas för att utdela erfarenheter. Allt detta och mycket till pågår dygnet runt på Flashback och några andra platser på nätet. De som håller till där bråkar ibland sinsemellan men om de ser ett möjligt hot utifrån sluter de sig samman som en man för att försvara sin rätt att förtala och slakta folk på nätet.

Om någon kommer på tanken att “häng ut” en eller några av de som bär sig åt som svin på nätet då minsann börjar de som annars föraktar rättsväsendet att ropa på polis och rättvisa. De rabblar upp lagtexter inom citationstecken för att visa hur brottsligt det är att “hänga ut” en näthatare.

Dessa människor är inget annat än Inkonsekvensens rakryggade idioter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer