Flashback – Hur hade vi gjort

Flashback forum dras med en besvärlig ekonomi som flera andra forum gör, en nedläggning är inte långt borta. Orsaken är ett vikande intresse för förtal och svartmålning om privatpersoner men också att annonsörerna flyr till andra platser på nätet som Facebook, Twitter, Google och så vidare. Flashback dras också med problemet att inga seriösa annonsörer vill synas på Flashback. Till detta kommer att annonsörerna vill kunna spåra de som annonserna visas för men Flashbacks egen form av förföljelsemani sätter stopp för det eftersom man inte vill skicka vidare besökarnas ip. Detta tillsammans sätter Flashback i ett allvarligt ekonomiskt läge. Men Flashback har något som inte många andra har, ett starkt varumärke! Flashbacks varumärke är förmodligen mer värd än själva forumet eftersom det inte längre kan överleva på egen hand. Därför måste något göras innan forumet dör och så här hade vi gjort:

Minska kostymen

Den första åtgärden vi vidtagit är att alla trådar äldre än 5 år arkiveras automatiskt. De som vill kunna se de arkiverade trådarna får betala för det.
Det är en skön känsla att ha många samtidiga besökare inne. Men det fyller inget ändamål, det drar bara höga kostnader i form av trafik. Varför skall man hålla 33-35 servrar igång bara för att underåriga skolelever skall läsa runt på Flashback (60-70% av besökarna kommer från skoldatorer), det ger inget mervärde alls men det kostar multum (se det röda inrutade nedan).

Lägg märke till att samtidiga inloggade bara är runt 1.000 medlemmar som högst men normalt kanske det ligger på 500, det är där man skall lägga “krutet”. Det är inte heller något egenvärde i att stoltsera med 250.000 till 300.000 unika besök per dag. Flera tjejbloggare har mer besök utan att ha några kostnader för trafiken. Som sista åtgärd att minska kostymen stängs forumet för ej inloggade.
De som vill komma in och läsa måste regga sig och betala en årsavgift. De konton som inte erlagt årsavgift tas bort ur medlemslistan så att man får rätt siffror och bara aktiva konton räknas. Som det är nu har ca 60% av kontona aldrig postat en enda post. Det kan låta skrämmande att stänga forumet för ej registrerade men tack vare Flashbacks starka varumärke kommer det inte bli några problem att bara registrerade kan läsa på forumet. Forumet kommer att tjänar huvudsakligen sina inkomster via registreringar av konton och via årskostnaden.
Forumet kommer att krympa men det är det som är poängen samtidigt ökar antal samtidiga inloggade medlemmar och kvalitén på inläggen. Spammare och troll skulle aldrig betala 100 kr för att få ett konto så de kommer utebli. Också minderåriga uteblir. När något händer i samhället som folk är intresserade av kan man den dagen få in mer medlemsavgifter än något annat under en dag. Om det är 20.000 som samtidigt vill in och läsa om “vem det var” som tidigare inte var reggad ger bara den dagen 2 miljoner i inkomst. Ett stängt forumet ställer inte heller till med samma problem för de som hängs ut om så skett.

 • Alla trådar äldre än 5 år arkiveras automatiskt
 • De som vill kunna se de arkiverade trådarna får betala 500kr/år för det som en del i en premiumtjänst.
 • Alla annonser på forumet tas bort. Bara på portalen som man ser som icke inloggad kan man ha annonser.
 • I premiumtjänsten borde det ingå att man får logga in på det stängda forumet Outlaws en gång i månaden, det kommer ge klirr i kassan och ger modereringen en legalitet hos medlemmarna.
 • Anpassa efterhand antal servrar till trafiken
 • Bara medlemmar skall kunna logga in och se forumet. Kontona skall kosta ca 100kr/år att skapa och inneha i ett år. Om man vill behålla kontot betalar man avgiften. Betalningen sker när man är inloggad. Om man inte varit inloggad på några år kan man logga in och betala så är kontot aktivt igen.

Vi räknar med att driftkostnaden för forumet kommer att sjunka till kanske 100.000 kr/år utom lönekostnader.
Inkomsterna kan bli lägst 1.000.000 kr/år i medlemsavgifter.
En eventuell premiumtjänst kan dra in lägst 100.000 kr/år.
Annonser från portalen, Travelforum och sexnovell.se kan dra in 100.000 kr/år
Doneringar kan nå upp till 50.000 kr/år
Det ger 1.250.000 kr/per år i inkomst som lägst och kanske 1-2 miljon till som högst.

Gör vi så här är vi inte längre beroende av annonser vilket är ett mål i sig.

Inför en tydlig yttrandefrihet

Som det är idag bannas konton lite hur som helst. Det räcker med att ägaren ogillar ett inlägg och tror det är någon motståndare till forumet så bannas kontot. På samma sätt är det med avstängningar. Stäng aldrig någonsin av en aktiv medlem! Radera bara inläggen som bryter mot reglerna och låt medlemmen vara kvar. De enda man skall stänga av är de som postar reklam, säljer droger, utger sig för att vara någon annan eller försöker lägga in skadlig kod. Ingen annan skall någonsin stängas av. Det är förmodligen det mest kontraproduktiva man kan göra idag att stänga av medlemmar för en tid eller för gott. Det ser man också på klagomålen och på andra forum som skriver om Flashback, man ser avstängning av konton som att forumet vill bli av med dem, dvs stoppa yttrandefriheten för dem. Konton som hackats skall omedelbart lämnas tillbaka till den riktige ägaren om det går bevisa vem som äger kontot.
Admin ser oss som sina fiender därför raderar han allt han tror vi postat. Han har dessutom sagt att vi postar på forumet. Vi är uppriktiga nu:

Vi har aldrig någonsin postat i trådarna som admin så felaktigt kallat för “hatgrupper” eller i liknande trådar. Vi postar överhuvudtaget nästan inget alls på forumet.

Flera har hört av sig till oss och sagt att vi har rätt, “admin raderar allt han tror är ni“. Admin behöver inte vara rädd för att någon grupp svurit sig samman för att “posta sönder” forumet, sådana grupper finns inte och vi har definitivt inte den agendan.

 • Alltså, banna inte och radera inte konton alls mer än de som är rent kriminella.
 • Lämna tillbaka hackade konton
 • Arkivera ej betalda konton (deras eventuella inlägg kan stå kvar)
 • Radera inlägg som bryter mot reglerna utan att lämna en förklaring det sparar tid och antal moderatorer.

Flashbacks regler

Flashbacks regler som de är idag är fullt rimliga och bra, om de följs. Om reglerna skulle följas skulle mängder av folk inte hängas ut och förtalas. Undertecknad har fått mängder av diagnoser på Flashback, jag har blivit kallad en massa skit som inget av det är sant. Om man följde reglerna skulle inte det få postats:

0.09. Falsk ryktesspridning
Att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer med uppsåt att utsätta dessa för andras missaktning, eller att avsiktligen sprida förvrängd eller påhittad information med uppsåt att vilseleda, är förbjudet.
Källa: flashback.org/regler

Regeln här ovan visar mycket tydligt att Flashback idag inte följer sina egna regler. Vi och fler än oss har förtalats svårt med rena påhitten på Flashback. Trots regel 0.09 låter moderatorerna det stå kvar. Man påstår att före detta dömda är brottslingar och lustigt nog är de som påstår det ofta själva före detta brottslingar. Före detta brottslingar är inte brottslingar om de inte fortsatt sin brottsliga bana. Det är inte trovärdigt av ett forum att fortsätta hävda det genom att låta det stå kvar när man inte ens försökt lämna bevis för att det är sant.
Utan några bevis eller dokument som påvisar sanningen av det de skriver på Flashback skall all denna dynga enligt Flashbacks regler genast raderas. I vårt Flashback skulle det i vart fall omedelbart raderas utan att den som skrev det skulle få något löjligt straff. Det skulle bara raderas inget mer.

1.03. Hets mot folkgrupp
Det är förbjudet att hota eller uttrycka missaktning mot särskilt utsatta grupper, med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.
Källa: flashback.org/regler

Hets mot folkgrupp finns det oerhört mycket på Flashback. Om man följde regeln här ovan skulle det raderas direkt. Nu har det vare sig gjorts eller görs, därför är den ackumulerade mängden HMF skrämmande. I vårt Flashback skulle det inte få förekomma HMF. På samma sätt är det med sexuell läggning, det finns massor av HMF-brott mot dem på Flashback.

1.04. Uppvigling och hot
Uppvigling och grövre hot är förbjudet. Det är också förbjudet att organisera brottslig verksamhet från forumet.
Källa: flashback.org/regler

Detta är ytterligare en regel som det regelmässigt bryts mot. När en av oss satt häktad planerades och genomfördes i ca 40 inlägg på Flashback intrång på hennes mejlkonton mitt under pågående polisutredning. Vi har talat med utredarna om detta som följde händelsen noggrant. De har sett och dokumenterat inläggen för framtida bruk, poliser har alltså sett inläggen i den tråden vilket väger tung som bevis. Polisen kunde inte hitta den egentliga gärningsmannen så de lade efter några månader ner ärendet. Då började vi leta efter honom och hittade vem det var redan samma kväll. Vi gjorde också själva förundersökningen. Några månader senare var han dömd. Han bad om förlåtelse och fick den. 6 personer förhördes under tiden polisen letade efter gärningsmannen, vi har namnen på alla sex. Under hela denna tid låg alla inläggen kvar på Flashback men när de fick reda på att killens fälldes i rätten togs 39 av inläggen bort. Regel 1.04 säger att det inte får förekomma organiserad brottslighet från forumet. De struntade alltså i sina egna regler och lät det stå kvar tills det började brinna under fötterna.
När admin på Flashback själv startade första tråden mot oss 2019-06-02 beskrev han oss som en hatgrupp. Det är hans eget påhitt som inte alls har någon förankring i verkligheten. Hatgrupp är detta:

En hatgrupp är en social grupp eller organisation som förespråkar och utövar hat, fientlighet eller våld mot personer baserat på ras, etnicitet, nation, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Hatgrupp

eller FBI:s syn:

en hatgrupps främsta syfte att främja hätskhet, fientlighet och illvilja mot personer som tillhör en viss ras, religion, handikapp, sexuell läggning eller etnicitet/nationellt ursprung som skiljer sig från medlemmarna i organisationen.
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Hatgrupp

Detta stämmer inte alls in på oss, tvärt om stödjer vi att folk kommer från olika platser, att de får ha vilken sexuell läggning som helst, att de får tillbedja vilken religion som helst och mycket mer. Admin själv och hans knähundar däremot kan kallas för “hatgrupp” för de uppfyller flera av kraven för synen på hatgrupp. Vi tror admin mycket väl känner till vad hatgrupp är men väljer ändå att kalla oss för det. Hans val av namn och egna postningar visar mycket tydligt att han försöker uppvigla de sämre elementen på Flashback till att begå fysiskt våld mot oss vilket är förbjudet enligt Flashbacks egna regler. Han känner väl till riskerna med trådarna han startade. Det ser vi i detta inlägg:

Jag tycker inte att man ska underskatta riskerna med hur hets och hot kan inspirera till våldsdåd.
Källa: flashback.org/sp68856319

Han kände alltså väl till vad hans trådar kunde skapa. Vår syn är att riktiga och bra regler skall följas och Flashbacks regler är tillräckligt bra för att de skall följas. Men det ser ju oerhört konstigt ut när inte ens ägaren själv följer sina egna dikterade regler, alltså:

 • Reglerna skall följas till punkt och pricka
 • Ägaren och moderatorer skall föregå med gott exempel och följa reglerna
 • Flashback måste ändra synen på en offentlig person. Juridiskt är en ”offentlig person” en person som har en samhällsbärande roll. Alla andra som idag kallas för offentlig person är i själva verket en känd person och det är något helt annat ur rättsväsendets vinkel.

Flashback – Hur hade vi gjort vill inte admin göra det

Ägaren till Flashback kommer inte att vilja göra så som vi beskriver. Han sitter fast i det förgångna att stort är bra och med en syn på yttrandefrihet som lagen inte tillåter. Han kommer aldrig vilja krympa Flashback och han kommer aldrig att stänga för icke medlemmar. Det kommer att leda fram till Flashbacks död. Vill han att det skall leva vidare tvingas han att krympa kostymen rejält och stänga forumet för icke inloggade före år 2024. När det sker, om det sker, kommer vi att lägga ner vår organisation och börja med annat.

33 tankar på “Flashback – Hur hade vi gjort

 1. Jag å mina kompisar blev helt tysta sedan när vi läste skrattade vi högt av bilden i detta inlägg. Era förslag till hur Flashen skall överleva är ju lysande!

 2. Kompisgänget:
  Jag å mina kompisar blev helt tysta sedan när vi läste skrattade vi högt av bilden i detta inlägg. Era förslag till hur Flashen skall överleva är ju lysande!

  Ja, det var en ovanligt lyckad bild som vi får hoppas stämmer snart om de inte gör som vi föreslår. Kul att ni gillade det! Hälsa kompisarna!

 3. Häftigt!
  Det är så ni skall skriva inlägg, det är fantastiskt bra. Mer sådant!

 4. Kalle:
  Häftigt!
  Det är så ni skall skriva inlägg, det är fantastiskt bra. Mer sådant!

  Det kommer mer, vi har bara börjat!

 5. Du har mycket likheter med Jan Axelsson. Du har oftast idéer om hur Flashback kan överleva och vad Flashback borde ändra på. Allt du har tagit upp känner Jan absolut till men en sak du inte kan tänka på som Jan tänkt på är att: Om Flashback skulle göra som du säger kommer någon annan skapa ett forum helt gratis. Alla drar dit. Om Facebook skulle införa medlemsavgift, hur många skulle betala och tror du inte ett nytt hade dykt upp som är gratis? Jan känner till det och därför gör han inte det för han vill ha kvar det lilla i sin hand.

  Flashback har inte mycket i utgifter när det kommer till utgifter, tragfik och sånt kostar inte mycket i dag. Jag vet hur det ligger till. Det som stör Jan är att han vill få in miljoner som han fick in för några år sen. Jan vill kunna köpa saker, göra utlandsresor och dra av det på företaget. DVS på Flashback Media Group.

  Och till dig som ansvarar för intre.se. Så här hade vi gjort om vi var dig: vi hade inte tagit upp fallet med Eric Torell då intre.se inte går ihop med det. Det är två olika saker, gör det du är bra på och låt media göra det dom är bra på. Inte inkränkta på varandras revirer.

 6. LOL:
  Du har mycket likheter med Jan Axelsson. Du har oftastidéer om hur Flashback kan överleva och vad Flashback borde ändra på. Allt du har tagit upp känner Jan absolut till men en sak du inte kan tänka på som Jan tänkt på är att: Om Flashback skulle göra som du säger kommer någon annan skapa ett forum helt gratis. Alla drar dit. Om Facebook skulle införa medlemsavgift, hur många skulle betala och tror du inte ett nytt hade dykt upp som är gratis? Jan känner till det och därför gör han inte det för han vill ha kvar det lilla i sin hand.

  Allt det du säger har vi redan varit inne på. Vi föreslår inte att Axelsson skall göra som vi för att vi gillar Flashback. Om Flashback stängs för utomstående skadas inte folk lika allvarligt som nu. Folk skadas betydligt allvarligare av förtal och uthängningar än vad de flesta kan inse.
  Risken att andra startar forum är ett faktum, det startas nya form då och då och varit så sedan Flashback startades. Men de saknar Flashbacks varumärke. Ännu har ingen av dem lyckats på samma nivå som Flashback och nu är det försent, forumens tid är ute för så stora forum som behöver inkomster för att kunna drivas.

  Flashback har inte mycket i utgifter när det kommer till utgifter, tragfik och sånt kostar inte mycket i dag. Jag vet hur det ligger till. Det som stör Jan är att han vill få in miljoner som han fick in för några år sen. Jan vill kunna köpa saker, göra utlandsresor och dra av det på företaget. DVS på Flashback Media Group.

  Håller med dig om att Janne vill få inkomster till sig själv men det är ett faktum att han brinner för sin sak, dvs forumet. Vi har tittat noggrant på deras deklarationer genom åren och vi kan se att driftkostnaderna ligger på runt 1 milj till 3 milj per år. Janne säger själv att det ligger på 1 miljon per år. Senaste året, 2018, gick Flashback med 850.000kr i förlust. Janne eller frun tog inte ut någon utdelning och de har minskat antal anställda med en. Om de inte gjort så hade förlusten varit minst en persons lön ovanpå 850.000 kr. Alltså kostar driften förmodligen det Janne säger, ca 1 miljon.

  Och till dig som ansvarar för intre.se. Så här hade vi gjort om vi var dig: vi hade inte tagit upp fallet med Eric Torell då intre.se inte går ihop med det. Det är två olika saker, gör det du är bra på och låt media göra det dom är bra på. Inte inkränkta på varandras revirer.

  Tack för förslaget, vi lägger det i listan att fundera på.
  Vårt uppdrag är att skriva om näthat och rättsväsendets tillkortakommanden. Oftast när vi skriver om rättsväsendet försöker vi få in näthatsproblematiken i det vilket vi inte gjorde i Torell-artikeln. Men som sagt, vi skall titta på ditt förslag.

  EDIT:
  Jag är inte det mista lik Jan Axelsson, vare sig till utseendet, synen på yttrandefrihet eller om nöjet att resa runt i Världen. Förmodligen finns det många andra punkter vi inte är lika på. Däremot lyssnar han på oss och i vissa fall agerar så som vi säger.

 7. Du har helt rätt i att forum är inte populär längre. Dom som söker sig till forum är dom som inte vågar stå på sig och vill gömma sig.

  Vad Janne är rädd för att vad han ska göra om Flashback inte längre finns? Flashback är Jannes sysselsättning. Han vaknar, sätter på datorn och under tiden kokar han kaffe. När kaffet är klar säter han sig framför datorn och går igenom Flashback. Surfar på andra sidor om det finns något han kan hämta, läser här vad som skrivs om han eller om sitt forum. Flashback är Jannes sysselsättning, vad ska han göra utan Flashback? Sitta i sin ****** och stirra på väggen med sina fru *******? Det är därför Flashback är så viktigt för Jan. Jag följer också Flashback mycket, hade det varit hans liv hade han först tagit ut pengar från bolaget och sist tigt pengar men nu går pengar före Flashback, därför låter han pengarna vara kvar i bolaget.

  Jag vet inte när Janne sa att driften av forumet låg på 1 miljon kronor om året men jag har exakta summan och det är 23000 kronor i månaden för allt. Jan har rabbat på Bahnhof, Jan och ägaren av Bahnhof är gamla kompisar. Sen att du säger att du har tittat på driftkostanderna och deklarationen, är driftkostanderna 1 miljon eller 3 miljoner? 2 miljoner kanske? Det kan inte pendla med en diff på 2 miljoner kronor.

  Dom kickade säljaren 2017 tror jag, han hade en årslön på 600000 kronor.

  Exempel på att Janne lyssnar på er och agerat som ni sagt?

  ………………………………..
  Maskat ovidkommande namn och onödiga
  uppgifter.
  REDAKTIONEN

 8. LOL:
  Du har helt rätt i att forum är inte populär längre. Dom som söker sig till forum är dom som inte vågar stå på sig och vill gömma sig.

  Vad Janne är rädd för att vad han ska göra om Flashback inte längre finns? Flashback är Jannes sysselsättning. Han vaknar, sätter på datorn och under tiden kokar han kaffe. När kaffet är klar säter han sig framför datorn och går igenom Flashback. Surfar på andra sidor om det finns något han kan hämta, läser här vad som skrivs om han eller om sitt forum. Flashback är Jannes sysselsättning, vad ska han göra utan Flashback? Sitta i sin ****** och stirra på väggen med sina fru *******? Det är därför Flashback är så viktigt för Jan. Jag följer också Flashback mycket, hade det varit hans liv hade han först tagit ut pengar från bolaget och sist tigt pengar men nu går pengar före Flashback, därför låter han pengarna vara kvar i bolaget.

  Kan hålla med om det.

  Jag vet inte när Janne sa att driften av forumet låg på 1 miljon kronor om året men jag har exakta summan och det är 23000 kronor i månaden för allt. Jan har rabbat på Bahnhof, Jan och ägaren av Bahnhof är gamla kompisar. Sen att du säger att du har tittat på driftkostanderna och deklarationen, är driftkostanderna 1 miljon eller 3 miljoner? 2 miljoner kanske? Det kan inte pendla med en diff på 2 miljoner kronor.

  Vi känner till kompisrelationen med Jon Karlung och förstår att han har både rabatt och andra stora fördelar.
  23.000 kr ger nära 300.000kr/år. Vi väljer att tro på det du säger. Om Janne tjänar 39.000kr/månad blir det en kostnad för företaget på ca 600.000kr + driften 300.000kr + lite annat på 100.000 så är vi uppe i 1 miljon. Kan vara så han menar. När vi i företaget jag jobbade i talade om driftkostnader ingick alltid lönekostnaderna.

  Dom kickade säljaren 2017 tror jag, han hade en årslön på 600000 kronor.

  Ja, det var det nog. En person som känner säljaren mejlad oss och berättade hur det gick till och varför. Men det är något vi inte tar upp för vi ser säljaren som tämligen oskyldig till det som skrivs på Flashback.

  Exempel på att Janne lyssnar på er och agerat som ni sagt?

  Det finns en del att säga om det men så länge inte Janne nämner det kommer inte heller vi nämna något om det. Kan bara berätta det som det skrevs öppet av medlemmar på Flashback. Ett alias påstod att han var jag och ville hålla en debatt med admin. Admin misstänkte att han inte var jag så han meddelade att jag skulle skriva hur det ligger till på vårt Twitterkonto. Jag skrev

  “Denna tråd sägs vara startad av Kent Carlsson.
  Jag är Kent Carlsson! SIG-G har jag ingen aning om vem det är.
  Jag skulle aldrig starta en debatt mot admin oavsett var.
  Lås tråden och släng den i papperskorgen!”.

  Strax efter raderades tråden. När tråden var raderad tog jag bort Twitterinlägget. Då opponerade sig folk på Flashback varför Twitterinlägget raderades, en moderator svarade då

  “Inlägget raderades eftersom syftet med kommentaren har uppnåtts.”
  https://www.flashback.org/sp68611597

  Admin skrev tidigare att min familj (förutom min dotter) inte får hängas ut eller skrivas om. Jag svarade med att anonymisera hans fru här i denna nättidning.

  Vi har egentligen inget emot Janne alls. Det vi är emot är att man hänger ut och förtalar folk som det i sin förlängning beror på deras yttrandefrihet som enligt vår lagstiftning är en helt felaktiga yttrandefrihet. Från början ville vi bara få bort förtal och uthängningar på oss men många har hört av sig som också blivit förtalade och bad oss jobba för dem också. På den vägen är det. Om Janne tagit bort personuppgifterna på mig och min dotter ur trådarna hade vi inte bekämpat Flashback idag.

 9. Just därför är Jan opålitlig, när han säger att det kostar 1 miljon, vad är inräknat i den miljonen? Vet inte om du känner till också, när Janne ska besöka **************** i Norrköping. Då tar han en taxi dit, det kostar flera tusen kronor fram och tillbaka som han drar av för tjänsteresor. räknar han det också som en utgift för Flashback? När han ska till Arlanda, fram och tillbaka med taxi. Räknar han det som utgift för Flashback? När han beställer dator eller en annan pryl, räknar han det som en utgift för Flashback?

  säljaren har inget med Flashback eller Janne.

  ………………………………..
  Maskat ovidkommande förhållanden
  REDAKTIONEN

 10. LOL:
  Just därför är Jan opålitlig, när han säger att det kostar 1 miljon, vad är inräknat i den miljonen? Vet inte om du känner till också, när Janne ska besöka **************** i Norrköping. Då tar han en taxi dit, det kostar flera tusen kronor fram och tillbaka som han drar av för tjänsteresor. räknar han det också som en utgift för Flashback? När han ska till Arlanda, fram och tillbaka med taxi. Räknar han det som utgift för Flashback? När han beställer dator eller en annan pryl, räknar han det som en utgift för Flashback?

  säljaren har inget med Flashback eller Janne.

  ………………………………..
  Maskat ovidkommande förhållanden
  REDAKTIONEN

  Vi kan inte påstå att han gör avdrag i sitt företag för taxiresor men förmodligen gör han de avdragen, det gör de flesta. Janne verkar vara lite bekväm av sig som åker taxi på det viset för dyra pengar.

  Du vet väldigt mycket detaljer om detta, måste vi säga.

 11. Jag förstår dig! Vi är ett gäng som kämpar mot samma sak som du gör,vi försöker få Jan förstå att många saker som diskuteras där har preskriberats och många är inte aktuella i dagens samhälle. Många har skaffat familj och barn men Jan är ***** och förstår inte sånt. Det är delvis för att han har inte barn, en fru bara, han förstår inte vad familj och barn är för något. Han **** ***** få uppelva damiljeliv med barn. Därför **** Jan helt döv och blind. Ungefär som att visa en vägbeskrivning för en blind människa. Det är Jan.
  ………………………………………
  Det är inte tillåtet att påstå saker om folk
  REDAKTIONEN

 12. LOL:
  Jag förstår dig! Vi är ett gäng som kämpar mot samma sak som du gör,vi försöker få Jan förstå att många saker som diskuteras där har preskriberats och många är inte aktuella i dagens samhälle. Många har skaffat familj och barn men Jan är ***** och förstår inte sånt. Det är delvis för att han har inte barn, en fru bara, han förstår inte vad familj och barn är för något. Han **** ***** få uppelva damiljeliv med barn. Därför **** Jan helt döv och blind. Ungefär som att visa en vägbeskrivning för en blind människa. Det är Jan.
  ………………………………………
  Det är inte tillåtet att påstå saker om folk
  REDAKTIONEN

  Hårda ord men vi är med på att det kan vara så. I sådana fall brukar man säga “en vuxen trilsk tonåring”.

 13. Jan Axelsson, Idi Amin, verkar vara en ******** individ. Kanske blivit taskigt ammad som barn. Kan även vara en ******** av något slag.
  ………………………………………
  Det är inte tillåtet att påstå saker om folk
  REDAKTIONEN

 14. Baloo:
  Jan Axelsson, Idi Amin, verkar vara en ******** individ. Kanske blivit taskigt ammad som barn. Kan även vara en ******** av något slag.
  ………………………………………
  Det är inte tillåtet att påstå saker om folk
  REDAKTIONEN

  Ja, vi alla har säkert laster.

 15. Skönt med lite hederligt näthat även på en sida som säger sig vara emot näthat. Mer sådana här kommentarer som ovan!

 16. Zoidberg:
  Skönt med lite hederligt näthat även på en sida som säger sig vara emot näthat. Mer sådana här kommentarer som ovan!

  Nja, värdeomdömen är inte näthat och det är inte vi som skrivit det. Den som postat det du menar är en person som är mycket tungt näthatatd, man måste förstå en sådan persons reaktion. Det står inte att han är det ena eller andra, det står “verkar”, “kanske”och “kan”. Det är inte att påstå något.

  Man kan läsa ut två saker av detta:

  1. Vi använder aldrig det språket själva men förstår att utsatta försvarar sig med “samma mynt”.
  2. Näthata (vilket inte detta är) näthatarna har visat sig vara oerhört effektivt eftersom näthatare trots sitt grova språk mot andra är riktigt känsliga för att själva råka ut för det. Då skall det polisanmälas och andra åtgärder vidtagas för att stoppa den som näthatar näthataren.

  Näthatare är ett känsligt släkte.
  Vad det gäller admin på Flashback har han bett folk att inte vara så lättkränkta så han tål det men ändå har vi beslutat att maska en del av det.

 17. Zoidberg:
  Skönt med lite hederligt näthat även på en sida som säger sig vara emot näthat. Mer sådana här kommentarer som ovan!

  Jag började för några dagar sedan att läsa här. Har plöjt igenom mer än 30 inlägg.
  Jag har inte sett något näthat alls ännu. Kan du länka till det näthat du menar?
  Det jag läst till nu ät ju jättebra och stämmer helt med min syn!

 18. Lena: Jag började för några dagar sedan att läsa här. Har plöjt igenom mer än 30 inlägg.
  Jag har inte sett något näthat alls ännu. Kan du länka till det näthat du menar?
  Det jag läst till nu ät ju jättebra och stämmer helt med min syn!

  Jag kan svara åt den personen.
  Det finns inget näthat alls här. De som säger så tror att det blir så om det upprepas tillräckligt många gånger. Men det blir aldrig så.

 19. Lena: Jag började för några dagar sedan att läsa här. Har plöjt igenom mer än 30 inlägg.
  Jag har inte sett något näthat alls ännu. Kan du länka till det näthat du menar?
  Det jag läst till nu ät ju jättebra och stämmer helt med min syn!

  Ja, kanske är det så att näthat är något väldigt subjektivt. Men jag är för mer näthat och jag gillar när jag ser det på denna sidan, såväl som på andra sidor. Folk behöver bli hårdare mot varandra och polarisera mer. Det kommer i slutändan segregera människor och dela upp oss i mer homogena grupper när det kommer till åsikter och beteenden. Så yes!! Strike me down while you can! Let the hate flow!

 20. håller med om hur fb borde se ut. bra inlägg.
  Gör ni något mot fb nu?
  hur blir man med i sig-gruppen?

 21. Zoidberg: Ja, kanske är det så att näthat är något väldigt subjektivt. Men jag är för mer näthat och jag gillar när jag ser det på denna sidan, såväl som på andra sidor. Folk behöver bli hårdare mot varandra och polarisera mer. Det kommer i slutändan segregera människor och dela upp oss i mer homogena grupper när det kommer till åsikter och beteenden. Så yes!! Strike me down while you can! Let the hate flow!

  Svaret var inte ställt mot oss men vill ändå svara:

  Vi har olika anledningar att tycka som vi gör. Den vanligaste anledningen till att man går från en hård attityd till en mjukare beror på dels att man blir äldre och dels på att man skaffat familj.
  Yngre människor kan ofta se livet som ett krig eller i vart fall vill att det skall vara ett krig. Det är ofta yngre människor utan barn som säger “lev hårt dö ung”. Det är ofta också yngre människor utan barn som älskar att polarisera och älskar när allt är polariserat.
  Förr i tiden när undertecknad var ung kunde man inte besöka granngården utan att åka på sig en snyting osv

  Det finns naturligtvis undantag, det finns det alltid.

  Problemet med polarisering och hårda attityder mot varandra är att det skapar våld och kriminalitet. Det är en typisk kriminell gängmentalitet även om det finns några få som inte är kriminella med samma mentalitet (men de själva vill inte bli inblandade).

  Flera av de som ensamma sitter på sina kammare och näthatar har vi träffat och talat med. De polariserar i sina texter mer än många andra polariserar och vill göra sken av att de minsann inte backar och att de är hårda garvade typer. När vi träffar dem visar det sig att de i själva verket är tillhör den typen av folk som aldrig någonsin skulle ens komma nära något som ser farligt ut för dem. De är klassiskt fega typer ofta med psykisk ohälsa men ålder kan variera från barn till pensionär. Två av dem som vi haft anledning att träffa var de fegaste uppenbarelser runt 60 år vi någonsin sett. Det var pinsamt att tala med dem. Ett liten häftig rörelse med en hand fick dem att skita ner sig.

  Det är alltså generellt skillnad på tuffa näthatare och tuffa ute i samhället. Som laglydig medborgare både med barn och barnbarn ser jag polarisering som något vi måste motarbeta till varje pris. Kriminalitet skall motarbetas, främlingsfientlighet skall motarbetas, extremhögern skall motarbetas och de skall motarbetas hårt. Det är den gängse uppfattningen hos folket ute i stugorna möjligen med undantag för synen på högerextrema där en liten grupp av dem har en romantiserad syn utan att förstå att inom gruppen högerextrema florerar tanken på en superpolariserad värld där ingen utanför den egna polen skall skonas. I en högerextrem värld finns inte plats för empati, omtanke eller demokrati. Det handlar egentligen inte om “till höger i politiken” utan det handlar om synen på människan i den gruppen som gör det så osmakligt.

  Vad vi alla undermedvetet behöver för att få det vi alla egentligen vill är ett tryggt lugnt liv med kärlek, utan polariserade gränser och med mycket empati mot varandra. I det livet finns inte plats för konstlad polarisering som våld, kriminalitet, främlingsfientlighet och kanske inbördeskrig som följd.

 22. hfb:
  håller med om hur fb borde se ut. bra inlägg.
  Gör ni något mot fb nu?
  hur blir man med i sig-gruppen?

  TACK!
  Nej, vi gör inget mot Flashback nu mer än att vi skriver om dem och gräver fram anonyma.
  Man “blir inte med” i SIG-gruppen, man jobbar för SIG-gruppen. Normalt förfarande är att man kontaktar oss här: http://intre.se/ifolkets/kontakta-folkets-intresse/
  På grund av att vi på senare tid haft flera som velat jobba för oss som inte borde jobba för oss har vi tvingats stoppa upp ett tag fram med att låta nya jobba för oss. Flera har också påstått öppet att de jobbar för oss men som inte gör- eller gjort det.

 23. Hej i Folkets Intresse redaktion och debattörer.

  Att med ord utan substans gå persongrepp är oförsvarbart och därav har vi bestämt att informera om att jurister i vårt team, tidigare restaurang och Diskotek ägare i mer än trettio år vet därav vem Jan Axelsson är och oavsett vad som sker i hans företag Flashback har i denna debatt spekulationer sjunkit till så låg nivå att man häpnar!
  I debattfältet åsikt att I Folkets Intresse artikelförfattare ”har mycket likheter med Jan Axelsson” är dessutom dubbelbottnat och bör preciseras ty samma debattör påstår sig ”veta hur det ligger till” vilket bör läsas ”tror sig veta”, ty J Axelsson har oavsett Flashback alltid haft råd att ”köpa saker, göra utlandsresor” och påståendet ”*** *** *** **** företaget Flashback Media Group” är, falsk tillvitelse.

  Oavsett företag vill och måste ägarna naturligtvis ”få inkomster” och förvisso ”brinner Jan Axelsson för sin sak, dvs forumet”, tillika brinner ni I Folkets Intresse för er sak, dvs ert forum, som också besöks av en debattör rakryggad nog att presentera sig ”näthatare som tycker det är skönt med lite hederligt näthat även på en sida som säger sig vara emot näthat”!
  Att kämpa mot samma sak som I Folkets Intresse med tillägg ”Många har skaffat familj och barn men Jan är ***** och förstår inte sånt”, visar att kämpen är näthatare som med osanningar kränker så ock Jan Axelssons ******* och avseende ”vägbeskrivning för en blind människa” är också i denna debattörs näthatsfantasi skapat.

  Att påstå sig vara näthatad och med osanningar gå till personangrepp är näthatarmetodik som ger förståelse till att näthat eskalerar och de som har den metodiken och får stöd ignoreras omedelbart vid polisanmälningar eller att åklagare fattar lika omedelbart beslut att åtala målsägande till näthataranmälan för grovt vanärande förtal, olaga förföljelse och falsk angivelse.
  I näthat brottsutsatta ska inte bemöta med samma mynt för det slår tillbaka och i skrivande stund har åklagare flera sådana åtal på sitt bord!

  Avseende Jan A till och med orätt uppgiven bostadssituation nämns att det är fantasier för han har aldrig och kommer sannolikt aldrig att ”sitta i en ***** och stirra på väggen med sina fru och att ”Jan är opålitlig” synes också baserat fantasier och ”efter sig själv döma andra.
  Falsk angivelse som enkelt avslöjas är så ock ”när Janne ska ************** i Norrköping tar han en taxi dit, det kostar flera tusen kronor fram och tillbaka som han drar av för tjänsteresor” ty den falska angivelsen avslutas med fråga? Räknar han det också som en utgift för Flashback?

  Att I Folkets Intresse uppdrag är att skriva om näthat och rättsväsendets tillkortakommanden betvivlas inte, däremot finns tvivel avseende debattörer som under olika pseudonymer säger sig är näthatade samtidigt som de i allmänhet spekulerar hejvilt mot I Folkets Intresse artiklar omskrivna och i synnerhet mot Jan Axelsson!
  I Folkets Intresse är öppna med att timmar går åt dagligen till att de på grund av åtalbart innehåll inte kan släppa fram näthararinlägg tillika har av debattör utlåtande ”Jan Axelsson, Idi Amin, verkar vara en ********* individ, kanske blivit taskigt ammad som barn”, missats i kontrollen.

  Värdeomdömen är inte näthat om/när de består av kontrollerbara fakta som debattörer står för tillika får omdömen inte innefatta falska angivelser och ovan nämnt är förvisso inte skrivet av I Folkets Intresse tillika delar vi inte IFI åsikt att ”när den som postat är en person som är mycket tungt näthatad måste man förstå en sådan persons reaktion”, men oavsett i empati förståelse delas inte den åsikten ty oavsett forum av debattörer näthat finns inget som försvarar att näthatade med osanningar falskt tillvitar och angriper ”andre man”, i detta fall Jan Axelsson ägare till Flashback, hans hustru och övriga familjemedlemmar!

  Att I Folkets Intresse Redaktion och vissa skribenters åsikt är att de ”förstår att utsatta försvarar sig med samma mynt” respekteras men det är fel metod att beivra näthat och de facto är baserat på att vi nära dagligen möter näthatade vars polisanmälan omedelbart nedlagts för att de näthatade har näthatat tillbaka, via FB och andra IT forum.
  Av I Folkets Intresse åsikt ”Näthatare är ett känsligt släkte” delas men enda hållbara metod att stoppa näthat är att inte bemöta med samma metoder utan göra polisanmälan och om den avskrivs, då kan man skriva i alla tillgängliga forum och om namn på nätharen skriv det, eller precisera var läsarna kan ta del av näthatet som i nio fall av tio gör att någon vet namnet på anstiftaren till näthatet.
  Skriv så sakligt som är möjlig också om vad näthatet åsamkat, händelser och händelseförlopp och om tjänsteman eller journalist är de som anstiftat FB debattörer till spridande av falska kränkande uppgifter är det lagligt välja att namnge journalister, polis, åklagare, tillika avser om kännedom finns avseende ”andra källor som de utan att nämna namn hänvisar till.

  Nättroll, mediatroll, trolljournalister , trolljägare, trollredaktörer och trollförfattares har samma antisociala personlighet och lynchmobbarmetodik och är vanligare förekommande än vad folket i gemen kan tänka sig, och om/när I Folkets Intresse redaktion artkel handlar om de facto kommer undertecknade att presentera, med garanti det till dags dato värsta skräckexempel som inte ännu är känt av allmänheten.
  Mvh.

  ……………………………………………
  Har maskat sådant som maskats i gällande inlägg
  REDAKTIONEN

 24. pbj:
  Hej i Folkets Intresse redaktion och debattörer.

  Hej tillbaks!

  Att med ord utan substans gå persongrepp är oförsvarbart och därav har vi bestämt att informera om att jurister i vårt team, tidigare restaurang och Diskotek ägare i mer än trettio år vet därav vem Jan Axelsson är och oavsett vad som sker i hans företag Flashback har i denna debatt spekulationer sjunkit till så låg nivå att man häpnar!

  Ja, ibland släpper vi fram lite hårdare kommentarer. Om vi släppt fram allt som kommenterats hade det sett ut som inbördeskrig här.

  I debattfältet åsikt att I Folkets Intresse artikelförfattare ”har mycket likheter med Jan Axelsson” är dessutom dubbelbottnat och bör preciseras ty samma debattör påstår sig ”veta hur det ligger till” vilket bör läsas ”tror sig veta”, ty J Axelsson har oavsettFlashback alltid haft råd att ”köpa saker, göra utlandsresor” och påståendet ”*** *** *** **** företaget Flashback Media Group” är, falsk tillvitelse.

  Vi blir ofta påpekade att vi näthatar vilket vi aldrig gör.
  vad det gäller andras kommentarer är det svårt att dra gränser för vad som få släppas fram. Vi redigerar och maskar en del direkt och en del efter att vi läst det några gånger. Vi maskade exempelvis en del innan denna kommentar postades och vad jag kan se har vi samma åsikt om vad som får postats med tanke på vad vi maskade.

  Oavsett företag vill och måste ägarna naturligtvis ”få inkomster” och förvisso ”brinner Jan Axelsson för sin sak, dvs forumet”, tillika brinner ni I Folkets Intresse för er sak, dvs ert forum, som också besöks av en debattör rakryggad nog att presentera sig ”näthatare som tycker det är skönt med lite hederligt näthat även på en sida som säger sig vara emot näthat”!
  Att kämpa mot samma sak som I Folkets Intresse med tillägg ”Många har skaffat familj och barn men Jan är ***** och förstår inte sånt”, visar att kämpen är näthatare som med osanningar kränker så och Jan Axelssons ******* och avseende ”vägbeskrivning för en blind människa” är också i denna debattörs näthatsfantasi skapat.

  Jo, en del näthatare är i andra frågor vettiga men det förlåter inte näthatet.

  Att påstå sig vara näthatad och med osanningar gå till personangrepp är näthatarmetodik som ger förståelse till att näthat eskalerar och de som har den metodiken och får stöd ignoreras omedelbart vid polisanmälningar eller att åklagare fattar lika omedelbart beslut att åtala målsägande till näthataranmälan för grovt vanärande förtal, olaga förföljelse och falsk angivelse.
  I näthat brottsutsatta ska inte bemöta med samma mynt för det slår tillbaka och i skrivande stund har åklagare flera sådana åtal på sitt bord!

  Exakt!
  Det har vi skrivit många gånger om. En domare sade till oss att om man skall stämma någon får man inte innan det “bjuda upp till dans” för då avisas stämningen. Det räcker faktiskt med att vi ger ut en nättidning om näthat för att bli avvisade vid stämning. Det bästa efter man varit näthatad är att vara helt tyst och bara stämma, då har man en liten chans att det blir en fällande dom. Men chansen är liten för först måste den utpekade erkänna sitt brott och det gör de så gott som aldrig!

  Avseende Jan A till och med orätt uppgiven bostadssituation nämns att det är fantasier för han har aldrig och kommer sannolikt aldrig att ”sitta i en ***** och stirra på väggen med sina fru och att ”Jan är opålitlig” synes också baserat fantasier och ”efter sig själv döma andra.
  Falsk angivelse som enkelt avslöjas är så ock ”när Janne ska ************** i Norrköping tar han en taxi dit, det kostar flera tusen kronor fram och tillbaka som han drar av för tjänsteresor” ty den falska angivelsen avslutas med fråga? Räknar han det också som en utgift för Flashback?

  Ja, det är en falsk angivelse att påstå det men den har för låg verkshöjd för att bli rättsfall.

  Att I Folkets Intresse uppdrag är att skriva om näthat och rättsväsendets tillkortakommanden betvivlas inte, däremot finns tvivel avseende debattörer som under olika pseudonymer säger sig är näthatade samtidigt som de i allmänhet spekulerar hejvilt mot I Folkets Intresse artiklar omskrivna och i synnerhet mot Jan Axelsson!
  I Folkets Intresse är öppna med att timmar går åt dagligen till att de på grund av åtalbart innehåll inte kan släppa fram näthararinlägg tillika har av debattör utlåtande ”Jan Axelsson, Idi Amin, verkar vara en ********* individ, kanske blivit taskigt ammad som barn”, missats i kontrollen.

  Ja, vi släppte fram den denna gång. Men vi har maskat det värsta strax innan er kommentar postades.

  Värdeomdömen är inte näthat om/när de består av kontrollerbara fakta som debattörer står för tillika får omdömen inte innefatta falska angivelser och ovan nämnt är förvisso inte skrivet av I Folkets Intresse tillika delar vi inte IFI åsikt att ”när den som postat är en person som är mycket tungt näthatad måste man förstå en sådan persons reaktion”, men oavsett i empati förståelse delas inte den åsikten ty oavsettforum av debattörer näthat finns inget som försvarar att näthatade med osanningar falskt tillvitar och angriper ”andre man”, i detta fall Jan Axelsson ägare till Flashback, hans hustru och övriga familjemedlemmar!

  Vi försvarar inte heller falska tillviter. Det vi menar är att en näthatad person är frustrerad ock kan slänga ur sig mer än denna kan stå för. Det är en normal reaktion mot att bli kränkt. Det är dock inte alltid lagligt att slänga ur sig vad som helst.

  Att I Folkets Intresse Redaktion och vissa skribenters åsikt är att de ”förstår att utsatta försvarar sig med samma mynt” respekteras men det är fel metod att beivra näthat och de facto är baserat på att vi nära dagligen möter näthatade vars polisanmälan omedelbart nedlagts för att de näthatade har näthatat tillbaka, via FBoch andra IT forum.
  Av I Folkets Intresse åsikt ”Näthatare är ett känsligt släkte” delas men enda hållbara metod att stoppa näthat är att inte bemöta med samma metoder utan göra polisanmälan och om den avskrivs, då kan man skriva i alla tillgängliga forum och om namn på nätharen skriv det, eller precisera var läsarna kan ta del av näthatet som i nio fall av tio gör att någon vet namnet på anstiftaren till näthatet.
  Skriv så sakligt som är möjlig också om vad näthatet åsamkat, händelser ochhändelseförlopp och om tjänsteman eller journalist är de som anstiftat FB debattörer till spridande av falska kränkande uppgifter är det lagligt välja att namnge journalister, polis, åklagare, tillika avser om kännedom finns avseende ”andra källor som de utan att nämna namn hänvisar till.

  Vi håller helt med!
  Det är helt fel metod att försvara sin med näthat tillbaka. Däremot är frågan intressant att diskutera eftersom så gott som alla näthatare själva är extrem känsliga för att själva bli näthatade. Det är viktigt att diskutera för att sprida till näthatarna att de faktiskt kan näthata fel person som struntar i lagar och gör lagbrott för att freda sig. Vi har skrivit flera artiklar i det ämnet. Vi vidrör då också att det är lätt att ta till olagligheter när rättsvårdande myndigheter inte gör något för att stoppa skiten.

  Nättroll, mediatroll, trolljournalister , trolljägare, trollredaktörer och trollförfattares har samma antisociala personlighet och lynchmobbarmetodik och är vanligare förekommande än vad folket i gemen kan tänka sig,

  Ja, så är det och det är skrämmande!

  och om/när I Folkets Intresse redaktion artkel handlar om de facto kommer undertecknade att presentera, med garanti det till dags dato värsta skräckexempel som inte ännu är känt av allmänheten.
  Mvh.

  Förstår inte riktigt vad för artikel ni efterfrågar men vi blev nyfikna på den fakta ni har om “skräckexemplet”.
  I övrigt uppskattar vi att vi våra artiklar läses av jurister som kan påpeka om något är fel. Vi ändrar alltid om det finns fel eller tveksamheter.

 25. Hej igen!
  Det vi efterfrågar är i av er I Folkets Intresse artikelinnehållande belysning avseende trolljournalister och trollredaktörer som i mediadrev, helt eller delvis krossat deras egna kollegors yrkeskarriärer och efter att de med Sveriges farligaste vapen, totalitär mediamakt förstört deras liv, har de i ren illvilja attackerat de brottsutsatta journalisternas juridiska rådgivare, försvarare, också.

  Avseende ”skräckexemplet” innefattar det en numera fd chefredaktör vid en stor etablerad nyhetstidning synnerligen grova oegentligheter, som till och med vid åberopande av endast Likgiltighetsuppsåt (lägre straffskala) har enda straffskala fängelse, de facto upp till tio års fängelse.

  Denna extremt ohederliga numera fd chefsredaktör har eklaterat att han ska skriva en bok som ska lära alla av honom uppräknade och namngivna chefsredaktörer att ” se upp med journalisttroll och dess berättelser”!

  Den ohederliga nätrollsredaktören lär bli förvånad över ett antal jurister med enda bagage i lagar stiftat, motdrag.

  I övrigt vet ni mycket väl att ett antal journalister jurister, poliser, åklagare och nätstalkade klienter läser era I Folkets Intresse artiklar och när något replikeras så sker det för det mesta under tidsbrist och då kan vi be er att rätta till eventuella stavfel eller rena slarvfel och utan undantag har ni gjort det, vilket är en av flera tjänster vi tackar Er för!

  Nu är vårt uppdrag i Göteborg klart för idag och vi har mellan trettio mil och över fyrtio mil hem och där kommer vi sannolikt att störta i säng och tvärsova minst femton kvart i timmen!
  Mvh och ha en trevlig kväll!

 26. pbj:
  Hej igen!
  Det vi efterfrågar är i av er I Folkets Intresse artikelinnehållande belysning avseende trolljournalister och trollredaktörer som i mediadrev, helt eller delvis krossat deras egna kollegors yrkeskarriärer och efter att de med Sveriges farligaste vapen, totalitär mediamakt förstört deras liv, har de i ren illvilja attackerat de brottsutsatta journalisternas juridiska rådgivare, försvarare, också.

  Avseende ”skräckexemplet” innefattar det en numera fd chefredaktör vid en stor etablerad nyhetstidning synnerligen grova oegentligheter, som till och med vid åberopande av endast Likgiltighetsuppsåt (lägre straffskala) har enda straffskala fängelse, de facto upp till tio års fängelse.

  Denna extremt ohederliga numera fd chefsredaktör har eklaterat att han ska skriva en bok som ska lära alla av honom uppräknade och namngivna chefsredaktörer att ” se upp med journalisttroll och dess berättelser”!

  Den ohederliga nätrollsredaktören lär bli förvånad över ett antal jurister med enda bagage i lagar stiftat, motdrag.

  I övrigt vet ni mycket väl att ett antal journalister jurister, poliser, åklagare och nätstalkade klienter läser era I Folkets Intresse artiklar och när något replikeras så sker det för det mesta under tidsbrist och då kan vi be er att rätta till eventuella stavfel eller rena slarvfel och utan undantag har ni gjort det, vilket är en av flera tjänster vi tackar Er för!

  Nu är vårt uppdrag i Göteborg klart för idag och vi har mellan trettio mil och över fyrtio mil hem och där kommer vi sannolikt att störta i säng och tvärsova minst femton kvart i timmen!
  Mvh och ha en trevlig kväll!

  Medias makt är stor och om den makten används av folk utan skrupler blir det problem. Om vi skall skriva om sådant bör det innehålla en skopa näthat. I övrigt tackar vi för er närvaro i våra spalter.

 27. Hej I Folkets Intresse.

  Er replik till oss uppfattas att Ni synes missförstått den positiva informationen att ett antal i rättssfären läser era artiklar?

  För bara några år sedan visste många av dem inte om er existens men via juridiska forum artiklar om juristers dilemma avseende klienter som råkat ut för av både civilpersoner, etablerade mediers journalister och politiska sajters journalisters kränkande förtal etcetera hänvisade juridiska debattörer i debattfält till I Folkets Intresse försök att beivra näthatet och numera hör man nästan dagligen att de tittat in hos er.

  Er replik uppfattas som att ni missförstått det men oavsett delas er åsikt att ”Medias makt är stor” däremot delas inte till fullo er åsikt att ”om den makten används av folk utan skrupler blir det problem”, för tidigare var folket maktlösa mot etablerade mediers enkelriktad versions i spridande av falska uppgifter som i nio fall av tio inte ens tillåts kommenteras, men idag kan av medierna orätt drabbade i varje fall försöka försvara sig i debattfält via sajter på nätet, inkluderande I Folkets Intresse debattfält.

  Eftersom den så kallade demokratiparagrafen i radio och TV lagen synes okänd för ett antal etablerade medier, kan I Folkets Intresse artiklar lindra det lidande näthatade personer utsätts för och dessutom väcka rådande sovande riksdag, regering som ansvarslöst ignorerar de allt mer raserade demokratiska grundidéerna, alla människors lika värde frihet och värdighet.

  Av er i replik ”Om vi skall skriva om sådant bör det innehålla en skopa näthat”, kan tolkas på flera sätt och i stället för spekulationer är fråga: Varför bör en sådan artikel skriven av I Folkets Intresse som försöker stoppa näthat – innehålla näthat?
  Mvh pbj.

 28. pbj.:
  Hej I Folkets Intresse.

  Er replik till oss uppfattas att Ni synes missförstått den positiva informationen att ett antal i rättssfären läser era artiklar?

  För bara några år sedan visste många av dem inte om er existens men via juridiska forum artiklar om juristers dilemma avseende klienter som råkat ut för av både civilpersoner, etablerade mediers journalister och politiska sajters journalisters kränkande förtal etcetera hänvisade juridiska debattörer i debattfält till I Folkets Intresse försök att beivra näthatet och numera hör man nästan dagligen att de tittat in hos er.

  Vi missade inte det utan lät läsarna själva se det.
  Vi känner till att jurister och liknande läser här, vi känner också till att journalister och flera läkare läser regelbundet vår nättidning. Vi kan se att också polisen är inne här ibland.

  Er replik uppfattas som att ni missförstått det men oavsett delaser åsikt att ”Medias makt är stor” däremot delas inte till fullo er åsikt att ”om den makten används av folk utan skrupler blir det problem”, för tidigare var folket maktlösa mot etablerade mediers enkelriktad versions i spridande av falska uppgifter som i nio fall av tio inte ens tillåts kommenteras, men idag kan av medierna orätt drabbade i varje fall försöka försvara sig i debattfält via sajter på nätet, inkluderande I Folkets Intresse debattfält.

  Eftersom den så kallade demokratiparagrafen i radio och TV lagen synes okänd för ett antal etablerade medier, kan I Folkets Intresse artiklar lindra det lidande näthatade personer utsätts för och dessutom väcka rådande sovande riksdag, regering som ansvarslöst ignorerar de allt mer raserade demokratiska grundidéerna, alla människors lika värde frihet och värdighet.

  Det som är bra med nätet är att alla som vågar ta smällarna kan kommentera media och allt annat. De som inte vågar har ingen yttrandefrihet.

  Av er i replik ”Om vi skall skriva om sådant bör det innehålla en skopa näthat”, kan tolkas på flera sätt och i stället för spekulationer är fråga: Varför bör en sådan artikel skriven av I Folkets Intresse som försöker stoppa näthat – innehålla näthat?
  Mvh pbj.

  Det vi skriver om skall vara näthatrelaterat. När vi började med detta skrev vi allt möjligt men det var ingen som var intresserad av “allt möjligt” så vi renodlade oss och bestämda att vi bara skall skriva om näthat och sådant som är relaterat till det.

 29. Till “Pro Bono Juristerna” Vi har insett att näthatet har blivit ett allt större problem över hela cyberrymden,oavsett vilka sociala medier,forumsidor och bloggar som finns på internet.Man har sett rena skräckexempel på vad som skrivs om folk oavsett invandrare eller svenskar ,och det är inga vackra ord som skrivs det är istället rena hatpropagandan som skrivs om andra personer ,oavsett vanliga svenskar eller invandrare men även om folk som är kändisar typ idrottare,TV-personligheter samt företagare som äger företag ,olika myndighetspersoner, men det som får oss att känna oro är att även personer med olika funktionshinder,liksom de som har olika sexuella läggningar , samt de som har olika politiska färger,samt de som praktiserar olika religioner med mera blir angripen,med förtal,trakasserier,och till och med hot om repressalier och det som är mer skrämmande är att man lägger ut fullständiga personuppgifter om en eller flera personer det handlar om för och efternamn,samt personens hemadress,gatuadress,telefonnummer,postnummer,mejladress, med mera uppgifter om vilka jobb eller arbetsplatser den personen vistas i .Man behöver inte ens vara någon kvalificerad raketforskare för att upptäcka att primärsyftet med hat,och övrig personangrepp är att göra livet för de utsatta personerna till ett rent helvete .Där borde nog de rättsvårdande myndigheterna se mycket allvarligt på såna företeelser som inte är okej alls och sen borde nog riksdagens justitieutskott klubba om nya hårdare lagar och mer strängare straff för att få stopp på allt näthat och nätbrott på nätet

 30. Hej spion och tack för replik.

  Du har 100% rätt i att näthatet som precis som du säger har ”blivit ett allt större problem över hela cyberrymden, oavsett vilka sociala medier, forumsidor och bloggar som finns på internet”.

  Det är faktiskt obegripligt att rättsvårdande myndigheter ignorerar att Grov olaga förföljelse vilket lyder under allmänt åtal, ändå tillåts det dagligen ske och faktiskt är du den första som rakryggad som påtalar det enorma lidande personer med olika funktionshinder utsätts för, vilket du ges heder för.

  Många av dig uppräknade funktionshinder är dessutom i ordets rätta betydelse människor som bara bara valt att leva sina liv i andra konstellationer än det uråldriga sätt som enligt forntida fasansfulla lagar använda i årtionden för att spärra in tusentals, men tack och lov ändrades lagen tillika fortsätter förföljelse mot dem också!

  Visst är det så att ”man behöver inte vara någon raketforskare för att upptäcka att primärsyftet med hat, och övriga personangrepp (grov olaga förföljelse) sker i brottsuppsåt att göra livet för de utsatta personerna till ett rent helvete” och fast det idag finns ett stort antal tjänstemän i rättsvårdande myndigheterna som tidigare ”klassats funktionshindrade” och inte tilläts arbeta i myndigheter, nu gör det efter att den sanslösa lagen ändrades, men tyvärr vågar ingen tjänsteman agera oavsett med i ordets rätta betydelse funktionshinder eller inte, för följden är att inom minuter är deras yrkeskarriär raserad.

  I riksdagens justitieutskott finns också människor som tidigare orätt ansetts både ha funktionshinder och bryta mot lagen för att de valt att leva under idag helt lagliga konstellationer och frustrerande är naturligtvis för dem noll gehör i begäran att alla partier ska ansluta till nya hårdare lagar och strängare straff, för att få stopp på den än idag grovt olaga förföljelsen mot de som helt lagligt valt att inte leva steriotypiskt och mot dem som i ordets rätta betydelse är funktionshindrade som utsätts för näthat och övriga brott på nätet, vilket är grov olaga förföljelse som lyder under allmänt åtal.
  Mvh pbj.

 31. Hej igen Spion. Ber om ursäkt för dubbelord i svaret till dig men hann inte gå igenom skrivet innan sändning på grund av att tredje uppropet ekar nu.
  Mvh igen pbj..

 32. När går Flashback i konkurs? Profetiorna verkar inte slagit in, vad det i så fall bero på?

 33. Flashback Media Group, som äger Flashback forum har nästan 4 milj. i kassan enligt deklarationen. Det kan räcka 4-5 år till.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer