Flashback – Hot på bloggen

Vi har sett att det finns de som påstår att vi hotar folk här i nättidningen. Här hotas inget alls som kan kallas för “olaga hot”. Däremot hotas vi mycket allvarligt av folk på nätet. Vi får också ett antal mail varje dag där någon skall skära halsen, slå in skallen, vrida av nacken, hälla bensin över oss och tända på mot inte bara mig utan hela min familj. Ansvaret för detta ligger helt på Flashback som tillåter störda personer att näthata och hetsa varandra till värre och värre dåd.

Efter att ha läst ett antal sådana mail om dagen blir det väldigt konstigt att läsa att vi hotar folk här. Vi hotar ingen överhuvudtaget, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det.

Däremot har vi uttryckt känslor för hur det känns att bli allvarligt förtalad på nätet. Det är inte alls konstigt att uttrycka sådana känslor, det sägs till och med vara bra för läkandet av det trauma det är att bli utsatt för så grovt och empatilöst förtal som som de gamla snorungarna på nätet håller på med.

Det är inte heller något olagligt hot att gräva fram syndarna och hänga ut dem, det skall betraktas som ett löfte. Det är också ett löfte att göra det svårare att näthata. Vi kommer att göra allt som står i vår makt att få stopp på, i första hand, Flashbacks iver att förtala helt vanliga och oskyldiga människor. Vi kommer att öka ansträngningarna att hitta Jan Axelsson och ställa honom mot väggen!

Ovanstående kan inte betraktas som hot på något sätt någonsin.

Inte heller kan det betraktas som hot när vi skriver att vi kommer att försvara oss och vår familj mot alla angripare som det påstås, genom hot, har skickats mot oss. Vi kan till och med säga att vi kommer att försvara oss med våld om så behövs. Vi är väl förberedd och har installerat väl vald skyddsutrustning. Var det ett hot att säga så? Självklart var det inte ett hot men dessvärre helt sant.

Om vi får tag i de på Flashback som hotat oss kommer det inte bli lätt för dem. Detta är ett mycket allvarliga hot som föranledde polisen att rekommendera den hotade att inte bo kvar i lägenheten:

 

olagahot

 

hot_mot_Helena-maskat

 

mordhot

Detta är ett mycket allvarligt hot som föranledde polisen att rekommendera min dotter att inte bo kvar i lägenheten

Det är alltså Flashback som står för hoten inte vi!

När vi får tid skall vi leta upp (vi vet i stort sett vem det är redan) “C2H6” och fråga vad han menade med detta. Vi tar med mig filmkameran och folk som skall filma mm. Sedan lägger vi ut det på nätet så alla får se fegisen som sitter och ljuger ihop en massa olaga hot i anonymiteten framför en dator.

Tycker ni inte själva att det framstår som väldigt märkligt att vi hotar er när det finns sådana inlägg som ovanstående? Vi har fler hot från er att lägga upp.

Sanningen är att ni bara är en samling byfånar som inte ens törs kliva ur er anonymitetslåda.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer