droger säljs på Flashback

Flashback – HEMULENS ägare avslöjad

Bj**n Adr*an Kri*****sson

199007**-****
Anmärkning 2015-02-12:

Vi “outar” ingen och de som är offentliga är ju redan “outade”.  I detta fall gör vi ett undantag dessutom är Adrian är en företagsledare för aktiebolag och skall stå till förfogande för allmänhetens kontroll.

Hans gärning, som indirekt dödat fler personer och gör ännu fler beroende av droger, är av allra högsta grad av allmänt intresse, det är därför vi beslutat att gå ut med namnet. Dock ser vi att det bor fler personer på adressen och av hänsyn till dem lägger vi inte längre ut någon adress.

 Förstört många liv

Här är ägaren till företaget som sålt kemikalier till ungdomar som förstör sina liv. Frågan är också hur många som avlidit av dem? Det talas om upp mot 15 ungdomar som avlidit efter att de tagit droger som de köpt från Hemulen.

När det gick som bäst skickades det iväg 400 paket per dag vilket motsvara 2 milj. kronor i intäkter per månad.

Sätta dit moppetrimmare istället

Det är högst märkligt att det inte går att “sätta dit” honom när det går att sätta dit sådana som bara snott lite godis, trimmat moppen eller tom bara skickat ett Julkort. Jag vet faktiskt inte om jag skall gråta eller skratta….

Piratpartiet

Han är eller har varit med i Piratpartiet där han haft en undanskymd post.

Han bär ett stort ansvar för våra ungdomars död

Det är han som har ansvaret för de som råkat illa ut genom kemikalierna han säljer och det är Flashback som upplåter utrymme att diskutera dessa kemikalier och de upplåter utrymme att göra reklam för kemikalierna.

Pengar luktar inte död och sorg

Förmodligen förstår han inte vad han gör eller så skiter han i ungdomars död så länge han tjänar pengar på det.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer