Flashback – HEMULENS ägare avslöjad

Bj**n Adr*an Kri*****sson

199007**-****
Anmärkning 2015-02-12:

Vi “outar” ingen och de som är offentliga är ju redan “outade”.  I detta fall gör vi ett undantag dessutom är Adrian är en företagsledare för aktiebolag och skall stå till förfogande för allmänhetens kontroll.

Hans gärning, som indirekt dödat fler personer och gör ännu fler beroende av droger, är av allra högsta grad av allmänt intresse, det är därför vi beslutat att gå ut med namnet. Dock ser vi att det bor fler personer på adressen och av hänsyn till dem lägger vi inte längre ut någon adress.

 Förstört många liv

Här är ägaren till företaget som sålt kemikalier till ungdomar som förstör sina liv. Frågan är också hur många som avlidit av dem? Det talas om upp mot 15 ungdomar som avlidit efter att de tagit droger som de köpt från Hemulen.

När det gick som bäst skickades det iväg 400 paket per dag vilket motsvara 2 milj. kronor i intäkter per månad.

Sätta dit moppetrimmare istället

Det är högst märkligt att det inte går att “sätta dit” honom när det går att sätta dit sådana som bara snott lite godis, trimmat moppen eller tom bara skickat ett Julkort. Jag vet faktiskt inte om jag skall gråta eller skratta….

Piratpartiet

Han är eller har varit med i Piratpartiet där han haft en undanskymd post.

Han bär ett stort ansvar för våra ungdomars död

Det är han som har ansvaret för de som råkat illa ut genom kemikalierna han säljer och det är Flashback som upplåter utrymme att diskutera dessa kemikalier och de upplåter utrymme att göra reklam för kemikalierna.

Pengar luktar inte död och sorg

Förmodligen förstår han inte vad han gör eller så skiter han i ungdomars död så länge han tjänar pengar på det.

0 Kommentarer on “Flashback – HEMULENS ägare avslöjad

 1. Göta Petter:
  Han ser påtänd ut. Pundar fanskapet?

  Ja, han pundar. Han ställde upp i en intervju och där sade han att allt som köps in testas av honom själv.

 2. Bannad:
  Bannad

  Det finns lagar och regler för brukare.

  Rättvisan i Sverige är väldigt märklig och tidvis helt knäpp.
  Man väljer att prioritera småbrot och ickebrott.

  Rättvisan kan få vem som helt fälld för brott om de vill och utnytjar det till att försöka fälla sådana som begår lagliga handlingar som ex.vis äga skelettdelar. De verkliga brotten där folk dör i stor omfattning, som Hemulen eller Flashback, väljer rättvisan att inte göra något åt.

  Polisen däremot gör sitt jobb och gör det bra! De måste vara jäkligt frustrerade att de inte får ta in den här mannen.

 3. Underbart bra jobbat så detta är en av FB_:s våld o porr drog älskare 🙂 jodå Hemulens person
  har länge varit ett objektet som många äcklas av även av de tunga killarna som valt att märkas ej synas. jodå FB är en nagel i ögat för många som ej valt att hamna där. Nu kanske Adrian får möta någon som stått vid sitt barn då det tagit klivet in i psykoser och hela familjens liv blir inte som det var. hm… *ler* tycker faktiskt synd om alla fega kräk bakom sina skärmar aktörer
  ägare som idag inte vet vad som är på insegling men jag är ingen förlåtande människa när det kommer till systematisk manipulativa små män som länge har plågat och nonchalerat, trådar som skadar de som inte ska skadas.

  Denna sajt därimot är gedigen och bra ,ni har fått nya vänner och feghet finns inte här tro mig.Heder
  och vänners längtan att få bort sina namn och påhittade saker är av vikt ,vet att varje gång man går in här så syns man FB ser det gör vi med:-/ men VÄLKOMMEN möt mig var ni vill ni som står för det ni dyrkar men aldrig varit nära nämligen en värld de flesta inte borde uppleva där ordet gäller och värderingar finns trots den brutala verklighet som en del av olika omständigheter levat i där man har allt man kan önska sig men ändå inget.sug på detta och mer en så VÄLKOMMEN TA MED BLÖJOR.

  Till er som driver sajten här jag lyfter på hatten och är inte ensam. fortsätt nu detta många nya har fått upp ögonen och lovar att de inte ger sig denna gång oavsett land där servrar el blekfeta jan a bor. så många offer förstår ni detta ?avslutar här tack för Hemulen 🙂
  ska länka det som länkas bör AMEN !

 4. Det är inte så att folk köper dessa droger av egen fri vilja?

 5. Anonym:
  Det är inte så att folk köper dessa droger av egen fri vilja?

  Droger köps aldrig av fri vilja!!

 6. Hemulen saluför knarkliknande droger på nätet.
  Man tycker att rättsvårdande myndigheterna borde
  spåra upp Hemulen och des ägare som saluför knarkliknande droger
  som är hälsofarliga

 7. Anonym: Det var det dummaste jag läst på länge

  Det är riktigt att langare alltid säger att de väljer själva. Problemet är som med allt annat som är beroendeframkallat, det är beroendet som tvingar narkomanen att köpa/använda narkotika. Det är inte alls något fritt val. Skall en narkoman sluta med narkotika är det däremot ett aktivt val. Problemet med det är att beroendet ofta övertrumfar det aktiva valet. Det är alltså svårt att sluta för det starka beroendet som säljarna bakom narkotika aktivt tillfört den drabbade. Det är alltså hela kedjan som tillhandahåller droger som bestämmer om folk skall använda droger. Möjligtvis att man själv bestämmer första gången en drog används men även då kan det vara tryck från omgivning, sjukdom osv som kan “trycka på” och övertrumfa den drabbades motstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.