Flashback - Hela Sveriges ljugarbänk

Flashback – Hela Sveriges ljugarbänk

På Flashback ljugs det ihop historier om uthängda i en ofantlig mängd. Skribenterna avkrävs inte källhänvisningar efter lösa påståenden och forumet följer inte sina egna regler. Det är bara till att ljuga på så mycket det går om de drabbade, ju värre dess bättre. Hatforumet har själv sagt att näthat gillas. De vill till och med se mer näthat på sitt forum. Ägaren (admin):

Vilket indirekt betyder att det är viktigt att vi försvarar näthatet.
[..]
Så jag anser att vi måste försvara näthatet.
Källa: flashback.org/sp68866672

Det är därför passande med att kalla Flashback för “hatforumet”.
Själv kallar ägaren alla för “hat” i förnamn när de bekämpar lögnerna. Därför kallar han vår och andra grupper som bekämpar näthat för “hatgrupper”. Å andra sidan tycker han att hat är bra (hat=bra) därför borde han byta namn på vår grupp och kalla den för “bragrupp” eller helt enkelt “en bra grupp” om han nu tycker att vi näthatar.

Vi kan visa källa på att admin vill ha näthat

Vi kan alltså visa källa på att admin (ägaren) på Flashback föreslår att näthat på Flashback är bra men han kan inte visa källa på att vi föreslår näthat. Ändå väljer han att kalla vår grupp för hatgrupp. Det är precis så det fungerar på Flashback, dvs upprepa något tillräckligt många gånger så tror folk till slut det är sant. Ständiga upprepningar används istället för källor. Verktyget är lögnen, upprepandet är källan och det faktum att folk inte läser tillbaka i trådar gör att de får en känsla av att det finns en källa tidigare i tråden. Det är ett förrädiskt upplägg som förstör andra människors liv och får dem att tystna med forumets ägares medgivande.

Hela Sveriges ljugarbänk

Flashback är verkligen en riktig ljugarbänk, hela Sveriges ljugarbänk. Flashback är en skam för Sverige och en skam för ägaren själv. Han borde skämmas, dubbelt skämmas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer