Flashback – Har begått brott i Sverige

När min dotters mejlkonton hackades planerades och genomfördes det från forumet Flashback. Flashback är alltså skyldig till medhjälp av intrången. Trots påpekande gjorde ingen moderator eller “admin” någonting åt det. Inte det minsta finger lyftes till vår hjälp att få stopp på intrången. Förstår ni varför vi vill avslöja även de moderatorer som inte näthatat, det lät alltså ett mycket svårt brott hända mitt framför ögonen utan att lyfta ett finger.

Moderatorerna och admin hjälpte alltså i princip till att göra intrång på mejlkontona medan min dotter satt inlåst på häktet i Göteborg. Det är ett brott att låta detta ske från en plattform på internet. Flashback har definitivt gjort sig skyldig till intrångsmedhjälp.

För att det skall vara ett brott i Sverige måste plattformen befinna sig i Sverige och det gör den:

flashplats

Flashbacks servrar står hos Bahnhof. Det råder ingen som helst tvekan i den frågan. Jag har själv varit inne och kollat och de står där och har ytterligare bevis för det.  Ett trettiotal servrar ägs/hyrs av Flashback och står på hyrd plats hos Bahnhof. Det skulle inte alls förvåna mig om det står Flashback Media Group (FMG) på kontraktet underskrivet av Jan Axelsson.

flashservrar
Rött inringat= Flashback | Blått inringat = Bahnhof

Vi i vår grupp är med andra ord helt säkra på att det är Jan Axelssons FMG som hyr serverplatsen och Jan Axelsson själv som skrivit på kontraktet med Bahnhof. Förmodligen får vi aldrig reda på det därför Jan Axelsson vän Jon Karlung, VD på Bahnhof, är av samma skrot och korn som Jan Axelsson själv, dvs de rör inte dem i ryggen:

om det görs intrång på något konto eller om folk förtalas tills de tar sina liv eller om ett gäng idioter målar bilder på döda barn i “roliga färger” eller om pedofiler lägger upp taktiken hur de bäst skall få tag i barn inför helgens nöjen eller att det säljs droger genom forumet eller om det begås andra brott på forumet. Kort sagt de är för “yttrandefrihet på riktigt”. Det är vad deras “yttrandefrihet på riktigt” är!

Det vackra ordet “yttrandefrihet” som det talas om i FN:s deklarationer om mänskliga rättigheter är något helt väsensskilt från det som händer på Flashback. 

Flashback har alltså medverkat till intrång på mejl- och ett Facebookkonto. De har till och med erkänt att de är skyldiga till detta då de, efter ca ett år, raderade 39 poster där detta intrång gjordes. Varför skulle de annars radera dessa 39 poster om inte för att radera bevis på brottet så att de inte behöver betala priset för det.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer