Flashback – Granny-Smith avstängd för 1.06

1_cousine_cocaine_Granny_Smitha

Denna moderator har stängt av Granny-Smith för att denne outat användare. Döm själva om någon är outad i inläggen här nedan. Sammanlagt är det ungefär 20 inlägg som raderats. En del är helt harmlösa vilket visar att Flashback:s moderatorer är rabiata på att “skydda” Flashback. Eller skall vi säga att de är rädda för att komma i onåd hos Jan Axelsson?

x

1_Granny-Smith

Detta är det första inlägger som togs bort, vem outas här?

x

2_Granny-Smith

Vi gissar att alla inlägg tillsammans kan utgöra outning. Inte heller i alla inlägg tillsammans kan vi se att någon outas, det kan bli så med rabiata moderatorer.

x

3_Granny-Smith

Martinator, som idioten talar om här, är en annan idiot vi kommer att presentera så fort vi får tid. Kan någon se någon outning här?

 

4_Granny-Smith

Tog bort avataren så slipper jag maska dem.

x

5_Granny-Smith

 

x

6_Granny-Smith

 

x

7_Granny-Smith

 

x

8_Granny-Smith

Tidigare har vi sett att någon påstod att en användare var en mus och blev avstängd för 1.06. Därför kan det mycket väl vara ovanstående, där idioten skriver att en användare påminner om en dotter, som fick kontot avstängd. Granny-Smith verkar vara en mycket störd person eller så är det ett troll som jävlas för att det är kul att jävlas storskrattande framför tangentbordet.

x

Tja, vi kunde inte hitta någon outning i något av denna persons inlägg. Vi gissar att de använde 1.06 som ursäkt för att ta bort inlägg som jävlas mot alias martinator som uppbär en viss status bland moderatorer. Detta är ett enastående bra bevis att Flashbacks regler inte har den funktion som avses. Reglerna används bara för att få bort sådana som är misshagliga mot Flashback.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer