Flashback – Forumet har allvarliga buggar

Forumet har allvarliga buggar efter ombyggnaden av vBulletins forumkod och det har inte gått omärkt förbi. Vi kommer nu visa en av dem vilket är förvånansvärt att det inte åtgärdats. Det gäller omröstningar som blivit helt förstörda.

Forumet har allvarliga buggar

flashback.org/t15580
flashback.org/t2376
flashback.org/t12249
flashback.org/t11913
flashback.org/t13524
flashback.org/t15580
flashback.org/t11912
flashback.org/t24002
flashback.org/t27404
flashback.org/t69639

Det är äldre omröstningar så Flashback kanske helt enkelt struntat i att fixa koden. I vilket fall är det en förolämpning mot medlemmar och besökare att låta buggen finnas kvar.

8 tankar på “Flashback – Forumet har allvarliga buggar

 1. Att gamla omröstningar gått sönder är en “allvarlig bugg”? Du börjar bli lite desperat och grepoar efter strån märker jag 🙂

 2. lol:
  Att gamla omröstningar gått sönder är en ”allvarlig bugg”? Du börjar bli lite desperat och grepoar efter strån märker jag ?

  Nej, inte alls!
  Vi börjar “längst bak” och går framåt.

  Desperata är något vi i princip inte kan bli. Vi håller oss “kalla” och knallar på framåt i vårt lugna tempo.

 3. Det är ingen bugg alltså finns det inget att buggfixa, det kommer du upptäcka när du “knallar på framåt”

 4. hejsvejsilingonskogen:
  Det är ingen bugg alltså finns det inget att buggfixa, det kommer du upptäcka när du ”knallar på framåt”

  Förklara dig!
  Menar du att det inte finns några buggar eller menar du att det vi visar inte är en bygg?

 5. REDAKTIONEN: Nej, inte alls!
  Vi börjar ”längst bak” och går framåt.

  Desperata är något vi i princip inte kan bli. Vi håller oss ”kalla” och knallar på framåt i vårt lugna tempo.

  Inte desperat? Hahaha du postar ju för helvete en artikel om att ett fåtal omröstningar har gått sönder och kallar det “allvarligt”. I vilken värld är detta en “allvarlig bugg”?

 6. lol: Inte desperat? Hahaha du postar ju för helvete en artikel om att ett fåtal omröstningar har gått sönder och kallar det ”allvarligt”. I vilken värld är detta en ”allvarlig bugg”?

  Om du visste vad vi vet hade du velat vara vår kompis!

 7. Va? Vad vet ni? Finns det nåt mörkare och hemskare bakom den här till synes ofarliga buggen? ***** och ni kontrar med en bugg på några omröstningar.
  ……………………………..
  Förtal är inte tillåtet här
  /REDAKTIONEN

 8. lol:
  Va? Vad vet ni? Finns det nåt mörkare och hemskare bakom den här till synes ofarliga buggen? ***** och ni kontrar med en bugg på några omröstningar.
  ……………………………..
  Förtal är inte tillåtet här
  /REDAKTIONEN

  Vi “kontrar” inte med något alls. Vi skriver som vi gjort sedan 2013.
  Det finns några riktigt allvarliga buggar på Flashback och det ville vi berätta genom att visa några mindre allvarligare buggar. Även de mindre allvarliga buggarna visar hur allvarligt det är eftersom man inte gör något åt det.

  Normalt släpper vi inte fram så här lögnaktiga inlägg, vi raderar flera sådana varje dag. Eftersom detta inlägg ingick i en konversation tog vi med det ändå.

  Admin på Flashback är lögnaktig i sina påståenden. Vi har inga vänner oss vetandes som har de läggningarna du beskriver. Ingen av dem är inte heller kriminell och de som varit dömda var det för flera år sedan och har avtjänat sina straff. De som hängs ut och förtalas lögnaktigt på Flashback är ofta sådana som åtalats och sedan friats eller dömts. Därför är det inte konstigt alls att flera av dem som bekämpar näthatet är före detta åtalade dömda eller friade.

  Om vi förstått näthatet rätt bryr man sig inte det minsta om andra människor utom sig själv. Därför slår det mycket hårt mot näthatare om de själva blir uthängda. Det räcker faktiskt med förnamnet eller något som de själva känner igen som är deras för att de skall reagera hårt. De tänker inte på vad de själva gör för de omfattas inte egenskapen empati som du så genomgående visat prov på i ditt inlägg.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer