Flashback – En notering om yttrandefrihet

Yttrandefrihet på riktigt

Flashback gör yttrandefriheten till sin huvudfråga. De tillåter nästan allt. Man tillåter folk ta sitt liv som de visar i realtid. Man tillåter folk diskutera hur man missbrukar narkotika. Man tillåter pedofiler diskutera hur man får tag i barn. Man tillåter folk spy ut rasistiska tillmälen om namngivna till och med barn. Man tillåter folk kränka andra så grovt att de kränkta ibland tar sina liv. De tillåter helt riktigt också diskussioner om media och deras sätt att skriva men de tillåter ingen nämna vårt arbete. Dvs de tillåter ingen på Flashback att diskutera eller ens nämna I Folkets Intresse eller SIG-gruppen. Om någon gör detta raderas det direkt:

Ovanstående post har tagits bort av moderator utan något meddelande eller förklaring.

Yttrandefrihet med komplikationer

Flashbacks yttrandefrihet är inte någon yttrandefrihet för de följer inte lagen, de följer inte ens FNs deklaration om mänskliga rättigheter. De tillåter i stort sett vilket vidrigt som helst och kallar det för yttrandefrihet men de tillåter inte en oskyldig fråga om en random hemsida på nätet. Det finns massor av liknande märkligheter i Flashbacks yttrandefrihet som mycket tydligt visar att de har yttrandefrhet med komplikationer. Komplikationen pekar tydligt mot att yttrandefriheten styrs med järnhand mot maximering av inkomsterna. Hatforumet Flashback har med andra ord sålts ut på mammons altare och har gjort hatet till en affärsidé.

Vi passar på att svara på frågorna

Inlägget från Flashback här ovan har några frågor vi passar på att svara på eftersom användaren aldrig fick svar.

  • Vilka åtgärder tänker man göra för att stoppa denna sida?

Vad Flashback skall göra åt oss kan bara Flashback svara på men förmodligen kan de inte göra något.

  • Är det lagligt det man sysslar med, vad vill man uppnå mer än att jaga näthatare?

Ja, det är lagligt det vi håller på med men det skulle inte vara lagligt om Flashback gjorde det för de har inget utgivningsbevis. De gör egentligen samma sak som vi fast värre eftersom deras metoder är sökbara, det är inte vår metod. Flashback hänger ut privatpersoner och förtalar dem mycket illa. Det är inte lagligt, inte alls lagligt! Enligt våra nuvarande lagar är det den som postar som begår brottet. Flashback kan alltså inte ställas inför skranket av den orsaken men vi kan både döma dem och straffa dem. Det är helt lagligt!

  • Av den information man kan utläsa är man uppenbart besviken på Flashback och näthat.

Vi har, likt väldigt många andra, blivit uthängda och förtalade utan motstycke. Efter så lång tid som 4 år förstår vi fortfarande inte hur forumägaren resonerar som förstör andras liv på detta sätt och kallar det för yttrandefrihet. Vi ser som vår uppgift att få stopp på eländet.

  • Det är rena Stasimetoder att registrera folk på det sättet som denna sajt sysslar med.

Nej, nej, det är inte alls samma som Stasi, våra metoder är mycket effektivare än deras. Vi använder smartare teknik och kan hitta anonyma på nätet, det kunde inte Stasi. Dessutom använder vi metoderna i ett mycket gott syfte.
Vad det gäller Stasi är det inte något bra att jämföra med. När det blev fritt att forska i deras arkiv och deras metoder visad det sig att de skötte allt manuellt. Bara att leta upp en persons akter i deras arkiv var ett tungt jobb. Hela arkivet är skrivet antingen på en skrivmaskin eller för hand. En stor del av dokumenten går inte ens läsa för de är så slarvigt skrivet.

REDAKTIONEN

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer