Flashback – Dödar folk men Flashbacks ägare skyddas av samhället

Flashback hackade Orginal Gangsters

Alias på Flashback hackade “Original Gangsters” hemsida och kom åt ledaren Denho Acars mejl. Mejlen lades sedan helt ogenerat ut på Flashaback. Acar utfäste en belöning på en halv miljon till den som kunde komma med uppgifter som leder fram till den skyldige. De fick tydligen in tecken som tyder på att det var Flashbacks ägare själv var den skyldige, vilket verkar tveksamt.  Ägaren förnekade dessa uppgifter och lade in om att få skyddade personuppgifter. Även hans fru och Flashbacks annonssäljare fick samma skydd.

Svenska ägaren driver Flashback själv

En vän till Flashback forums ägare berättar till Aftonbladet att ägaren driver Flashback forum själv. Han skulle aldrig släppa den kontrollen trots allt prat om utländska ägare osv.

På Flashback får man mothugg

admins vän säger att det skrivs mycket grovt på Flashback men de får också mothugg och tycks mena att en balans uppnåtts. Det är ett generalfeltänk att en balans har uppnåtts för de som “hängs ut” blir sökbara för alltid och kan förhindras till arbete, bostad och mycket mer. Postarna på Flashback skriver mycket kränkande lögner om folk som alla kan ta del av och som många tror på. Det är alltså ingen tröst överhuvudtaget att det någon gång bjuds på motstånd. Undertecknad kan också säga att om den de skriver om är inne i tråden och bjuder motstånd bannas den användaren på livstid. Det är alltså inte bara så att de tillåter hatarna att skriva lögner om andra utan de förhindrar den de skriver om att försvara sig.

Ägaren solar sig i Karibien medan moderatorerna jobbar gratis

Medan moderatorerna, helt gratis jobbar för ägaren, är ägaren ute och reser Jorden runt för de pengar moderatorerna jobbat ihop åt honom. I mina ögon verkar moderatorskåren antingen vara dubbelkorkade jubelidioter eller så är de av en ovanligt typ av självplågare.  Vem jobbar gratis åt någon som rullar in miljoner?
Under tiden Flashback växer i antal postningar ligger alltså ägaren och solar på någon exotisk ö eller sitter i baren på ett kryssningsfartyg i varmare breddgrader. Kanske sitter han och räknar pengarna som han tjänat på att andra kränks i en omfattning som få kan ta till sig.

Skyddas av samhället

Den mannen har samhället valt att skydda, samma samhälle som vägrar att skydda de som kränkts på hans forum. Dessutom hämnas samhället på sina egna medborgare.  Det är inte det samhälle jag valt att leva i. Jag vill leva i ett samhälle som skyddar sin befolkning i stället för att skydda deras baneman.

Det är tid nu för en ändring

Det är hög tid att vårt fina samhälle tar tag i saken och sätter stopp för Flashback och liknande förtalssajter.

Källa: Aftonbladet

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer