Flashback – De som postat oftast under flera år

Tungt att posta ofta

Det är mycket tungt att posta ofta i flera år. Vi har låtit SIG-medlemmar seriöst sitta och posta i trådar på “allvar”, alltså så som man kan tänka att de flesta deltar där det tidvis måste googlas och läsas på innan man postar med källhänvisning osv, dvs “seriös” postning. Vi räknade tiden per post och kom fram till att man orkar med max 20 poster/dygn om man lägger all tid på Flashback. Det finns alltså inte tid till något annat överhuvudtaget vid 20 poster/dygn. Allt går åt till postande, tom tankeverksamheten de få gånger man inte postar. För att både hinna posta och använda tiden till annat varje dygn kan man inte posta mer än 3-5 poster/dygn. Även med 3-5 poster gnäller övriga i familjen att man skall gå från datorn och ägna sig åt familjen. Det innebär i princip att de som postar mer än 3-5 poster/dygn i flera år måste försaka familj och sitt eget liv. Inte minst måste intellektet ta skada av en sådan fokusering på ingenting. Vi kan tänka oss att denna verksamhet skadar psyket på så sätt att de blir beroende, det går helt enkelt inte sluta näthata när det en gång börjat. Ett gott råd av omtanke: Sluta posta, skaffa ett liv!!

De som i flera år postat ohyggligt mycket varje dygn och försakar sitt liv är följande:

Bogomil

micro113

Quarrel

Rakii

CyrusGNetWork

mitthopp

Enoch.Thulin

Ruskigbuss

Strix m/94

skunkjobb

MrsMagoo

33

21

19

14

13

13

11

10

10

10

9

x

x

Flera konton

Betänk också att en del av ovanstående också har flera andra konton som det postats med, Quarrel är en sådan likaså MrsMagoo. De har minst 5 konton/person som de postar med. Quarrel blev dock avstängd när vi avslöjade hans identitet tillsammans med ett annat konto han också postar med i samma trådar. Flashback läser alltså här och agerar efter våra uppgifter och det är ju ett plus för oss.

Finns de som postat oftare

Det finns de som postat mer per dygn är ovanstående men de har gjort det under kortare tid. Vi ville se vilka som sitter i åratal och postar lika mycket per dygn i stort sett hela tiden.

Hur orkar man

Ja, hur orkar man i mer än 10 år sitta och posta 10-20 poster per dygn. Flera av er skulle kunna skriva flera romaner i tegelstensformat med den tid och den text som skrivits på Flashback.

Jag har seriös enfråga:
Hur orkar ni skriva så mycket på Flashback?
Ni får svara och jag lovar att publicera det ni säger rakt av, kanske kan ni ge en intervju?

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer