Flashback – De har raderat 2 miljoner poster

För ett litet tag sedan stod det mer än 62 milj om antal poster på Flashback men nu 2018-04-04 står det 60 milj. Alltså har de raderat mer än 2 milj. poster. Med största sannolikhet beror det på nya BBS-lagen som vi lobbat för i Riksdagen och där vårt förslag lästes upp i KU. Vårt förslag hur man kan skriva om BBS-lagen är nära nog identiskt med vårt förslag.

0 Kommentarer on “Flashback – De har raderat 2 miljoner poster

 1. Vanligtvis är jag emot allt du skriver här eftersom jag tycker det är korkat, och stödjer de du kritiserar t.ex Flashback och Bahnhof. Jag valde Bahnhof som internetleverantör pga det som du kritiserar.

  Men nu går deras internet ner flera gånger i veckan och deras support, som 1/3 av gångerna inte har öppet, säger att det kanske fixas inom en vecka. Jag var tvungen att betala 400 kr för att använda mobilt internet bara för att deras internet var nere HELA DAGEN, VARANNAN DAG, med supportsvaret “fixas inom en vecka”. Totalt värdelösa som internetleverantör och de har väl inte råd att erbjuda support när de spenderar alls in tid på att fjanta sig om lagar i domstolen. Om du sätter det här HORFÖRETAGET i konkurs så kommer jag skicka bokstavligen 1000 kronor till din insamling, skämtar inte.

 2. Förbannad
  2018-04-07 at 00:42

  Vanligtvis är jag emot allt du skriver här eftersom jag tycker det är korkat, och stödjer de du kritiserar t.ex Flashback och Bahnhof. Jag valde Bahnhof som internetleverantör pga det som du kritiserar.

  Men nu går deras internet ner flera gånger i veckan och deras support, som 1/3 av gångerna inte har öppet, säger att det kanske fixas inom en vecka. Jag var tvungen att betala 400 kr för att använda mobilt internet bara för att deras internet var nere HELA DAGEN, VARANNAN DAG, med supportsvaret ”fixas inom en vecka”. Totalt värdelösa som internetleverantör och de har väl inte råd att erbjuda support när de spenderar alls in tid på att fjanta sig om lagar i domstolen. Om du sätter det här HORFÖRETAGET i konkurs så kommer jag skicka bokstavligen 1000 kronor till din insamling, skämtar inte.

  Du skulle ha läst recensionerna på nätet först.De sågar Bahnhof jäms med fotknölarna.

  Rent tekniskt består Bahnhofs problem i att de har för liten kapacitet ut på nätet. Det är en stor kostnad att hålla en kapacitet som skall klara även högtrafiken, som egentligen kanske är en timma om dagen, dygnet runt. De har valt att ligga lite lägre för att spara kostnader. Flashback som har en gräddfil hos Bahnhof får också lida eftersom Bahnhof stryper Flashback när de själva vill ha mer trafikutrymme.

  Det andra problemet är att de har för lite supportpersonal för lite timmar i veckan. Det blir kö både i telefon och hos teknikerna. Det verkar också som om de olika avdelningarna på Bahnhof inte talar med varandra. Det gör att kunden får fel information som inte alls stämmer med vad kunden upplever osv.

  Vad det gäller din kritik om oss är det naturligt att de som utnyttjar tjänster och nätplatser och trivs med det blir förvånade när någon påstår att dessa platser på nätet förstör liv. De flesta vaknar upp först när vi ringer till dem. En del vaknar inte ens då. Det bästa sättet att förstå vårt ställningstagande är att bli förtalad och kränkt själv. En del måste helt enkelt få uppleva hur det är att nekas anställning, förlora vänner, förlora släktingar, få svårt att få lån eller köpa bostad. Man måste kanske också få uppleva hur det känns när man får pizzor hemskickade, brev med pulver i brevlådan, en massa postordergrejer att lösa ut eller hur det känns att få sin bostad beskjuten med fem skott. Eller de kanske först måste bli misshandlade och få hjärnblödning så att livet helt förändras.

  Fråga oss, vi har varit med om allt det där!

  Tacklar för erbjudandet med pengarna. Även om det var en symbolisk handling av dig att säga tar vi inte emot pengar, vi gör det vi gör helt gratis.

 3. Jag skulle gladeligen snorta allt pulver jag fick i brevlådan om alternativet är att stå ut med DEN HÄR JÄVLA RÖV ISP:N

 4. Förbannad
  2018-04-07 at 02:25

  Jag skulle gladeligen snorta allt pulver jag fick i brevlådan om alternativet är att stå ut med DEN HÄR JÄVLA RÖV ISP:N

  Ja, så kan de kännas ibland men med Bahnhof känns det förmodligen så alltid.

 5. Pentax
  2018-05-02 at 08:39

  Vad är det för poster de raderat?

  Vet ej, men innan stod det ca 62.000.000 poster på framsidan och plötsligt står det ca 60.000.000 poster. Vi har laddat ner alla poster och fått ner 64.000.000. Det finns alltså fler poster än de redovisar men de har faktiskt raderat 2.000.000 poster som det ser ut i statistiken. Möjligen har de tagit bort räkningen för samma mängd poster, varför i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.