Flashback - Burkanyma förstör nätet

Flashback – Burkanyma förstör nätet

Anonymt skriver de en massa skit på hatforumet Flashback. De smutsar ner varenda jävla tråd med sin skit. Vad det än skrivs om lyckas de alltid få in något om invandringen och invandrare. Fler och fler börjar tycka det är oerhört irriterande. Men själva fattar de inte det. De bara slänger ut något som “vänsterbliven” och så fortsätter de att förstöra trådar. admin tycker det är yttrandefrihet men den “yttrandefriheten” har redan förstört forumet. Självklar får man ha en åsikt och skriva ut den men det dessa gör är ju bara löjligt.

De anonyma högerextrema

De anonyma högerextrema gnäller över att vissa har Burka på sig. Burka är en heltäckande huvudbonad som bara ögonen syns i. Själva går de omkring anonyma. Anonyma är människor som tar sig ett påhittat namn och ibland en avatar som ofta är upphovsrättsskyddad. Man ser ännu mindre av dem bakom den anonymiteten än de som har Burka. Invandrare med Burka visar åtminstone ögonen och deras identitet är inte hemlig. Men Svenska “äkta arier” har på sig en heltäckande elektronisk Burka. Låt oss kalla dem “Burkanyma”. De täcker alltså inte bara huvudet utan de täcker för hela sin identitet. Men de täcker inte över sin själ för det har de ingen.

Burkanyma förstör nätet

Burkanyma förstör inte bara Flashback, de förstör hela nätet precis överallt där det går att skriva anonymt. Det måste vara anonymt för tuffingarna i Burkanyma är fegare än de som kritiseras av dem. De som kritiseras klär inte ut sig i någon elektronisk Burka. De står upp för sin sak i sitt eget namn. Burkanyma är bara små fega kräk som skulle skita på sig om de mötte en liten utländsk tjej med riktig Burka. Man förstår inte att de överhuvudtaget finns för vilken normal människa tycker att halvbögen Hitler var bra!?

Indirekt stödjer vi Burkanyma och admin i denna fråga

Det låter konstig men vi stödjer det de gör på hatforumet Flashback. Vi stödjer naturligtvis inte det avskyvärda hatet mot invandrare. Det vi stödjer är att de förstör hatforumet! Så fortsätt posta er underintelligenta skit där, ju mer skit ju fortare blir vi av med avloppet. Närmare win-win än så kan vi inte komma.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer