Flashback – Besökare kommer från Grundskolan

Jo, Flashbacks besökare kommer från Grundskolan

Som tidigare utredning om Flashback visat kommer de flersta besökarna till Flashback från skolorna. Så mycket som 60% av de som besöker Flashback ser ut att komma därifrån. Vi lånar en bild från artikeln som klär av Flashback:

FB_statistik

Det röda inrutade åskådligör mycket väl att Grundskolorna är klart ledande i besök på Flashback. För att deras besök på Flashback skall göra utslag krävs att de surfar från skolornas datorer. De flesta som besöker Flashback kommer alltså från skolornas datorer enligt statistiken.

Sedan bilden ovan togs har Alexa ändrat sin design för denna statistik men den visar mycket tydligt att de flesta besökarna kommer från Grundskolornas datorer:

FB_statistik_alex

Skoldatorer är kraftigt överrepresenterade på Flashback

Vi vet att det är våra grundskolor som har den största stapeln därför att att högskolor av olika slag redan står med på annan plats. Kvar blir då alltså grundskolorna som i bilderna här ovan står bredvid rubriken School”. Håller man muspekaren över “School”-stapeln poppar denna bild upp:

Texten i rutan betyder på Svenska:

I förhållande till alla besökare är besökare från skolan kraftigt överrepresenterade på denna webbplats.

De absolut flesta besökarna kommer från Sverige

Att besökarna kommer från Svenska skolor visar dessa siffror från “SimilarWebb” :

Sweden

Norway

Finland

United States

Australia

Vi ser här mycket tydligt att runt 92% av besökarna på Flashback kommer från Svenska domäner, dvs de flesta besökarna kommer från Svenska grundskolor. Det innebär i sin tur att bara 8% använder anonyma uppkopplingar när de är inne på Flashback coh det innebär att i princip nära 100% av besökarna på Flashback kommer från Sverige.

Flashbacks besöksantal är i sjunkande

Vi kan passa på och visa att Flashbacks besöksantal befinner sig i en minskande fas:

Minskningen är från 0,030 till 0,020 dagliga besökare i procent (i förhållande till alla besökare på nätet). Det innebär alltså en minskning runt 30% på 4 månader. Detta är en odiskutabelt glädjande siffra! I skrivande stund (2014-12-09 kl 09:23) är en av Flashbacks två namnservrar ur funktion.

Var finns Flashback

Som tidigare artikel slagit fast ligger Flashback.org i Sverige och ägs av FMG som i sin tur ägs av Jan Axelsson. Det finns fler som säger att Flashback ligger i Sverige:

weby has deturmined that flashback.org is a website that ranks 12,186 in Alexa. flashback.org is ranked 6,112 on weby and has 1,310,355 backlinks according to Alexa. The Site was launched at Jun 16 1997 and its old. The hostname or fully qualified domain name (FQDN) flashback.org is identical to the domain name flashback.org. The domain is registered under the domain suffix org and is named flashback. The flashback.org Server is hosted by Bahnhof AB and is located in Sweden (Stockholms Lan).

I en artikel längre fram skall jag visa hur Flashback ser ut från nätet och in i serverhallen där de ca 31 servrarna står som ägs av Flashback (jag har för mig att det tom var 33st servrar när jag räknade senast).

Skolan kan blockera Flashback från sina datorer

Antal besök per dygn lär vara mellan 500.000 till 700.000. Om skolornas besökare är 60% skulle detta betyda att mellan 150.000 och lite över 200.000 av besöken sker av våra barn från grundskolornas datorer.

De som går i grundskolorna är från 6 år till 16 år gamla. Förmodligen är de mellan 14 och 16 år som surfar in på Flashback och det är mycket troligt att de också är medlemmar där.

Det som skrivs på Flashback är mycket vidrigt och vi vet att barn dras mot sådana upplevelser som Flashbacks värsta sidor består av. Dessa värsta sidor är riktigt vidriga med en människosyn som våra skolor inte kan medverka till att våra barn får till sig.

Barn är mycket kännsliga och mottagliga för influenserna runt dem. De kan mycket lätt vänja sig vid den vidriga människosyn de har på Flashback och växa upp som just vidriga varelser. Jag kan inte tänka mig att skolorna vill medverka till att detta sker.

Det enda rätta att göra för att skydda barnen att växa upp med en vidrig människosyn är att skolornas datorer blockeras från Flashback.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer